Masa yang tepat bagi anda untuk memberitahu jenaka Helen Keller

Masa yang tepat bagi anda untuk memberitahu jenaka Helen Keller

Seperti sesetengah orang suka mengakuinya, masih, banyak daripada mereka menikmati murahan lain orang dan katakan berjenaka tentangnya, berkata, sebagai contoh, Helen Keller jenaka. Sebenarnya, jenaka ini sesuai dikongsi bersama keluarga dan rakan-rakan sepanjang cuti atau semasa perjumpaan. Malah, mereka membawa cabarancabaran menyeronokkan perbualan untuk hari tersebut.

Walau bagaimanapun, banyak Berjenaka tentang Cik Helen Keller dilihat sebagai tidak wajar jenaka yang mencari beberapa orang untuk menjadi kurang ajar. Jenis jenaka Helen Keller adalah mereka yang membuat keseronokan beliau Kurang Upaya seperti buta-pekak, hampir seluruh kehidupan. Jadi, apabila mengatakan ini jenaka Helen Keller, ia amat dinasihatkan bahawa anda hendaklah berhati-hati apa yang anda kira-kira untuk mengatakan, jika anda tidak mahu melihat disapproving orang pada anda.

Dalam mana-mana, berikut adalah beberapa kegunaan untuk Helen Keller jenaka pada masa kini. Sebagai contoh, bagi mereka yang telah meminta untuk menjadi sebuah keynote speaker pada satu majlis yang tertentu, anda akan berasa berbesar hati. Tetapi, pada masa yang sama, anda berfikir bahawa tanggungjawab yang besar kepada kamu, kerana fungsi anda akan memastikan bahawa anda bercakap dengan rasa di hadapan penonton anda. Salah satu daripada perkara-perkara pertama yang anda perlu berfikir tentang penyediaan bagi ceramah anda ialah bagaimana anda boleh memecahkan ais, dan ini adalah masa yang apabila jenaka Helen Keller datang di. Ia akan benar-benar berguna jika anda Hafal beberapa jenaka yang baik. Dengan cara ini, anda akan mendapat kerjasama dan perhatian pendengar anda.

Helen Keller jenaka juga turut berguna untuk tujuan komunikasi. Mereka menyambung anda dengan rakan-rakan dan orang tersayang, atau mungkin dengan orang yang tidak dikenali. Bersama-sama adalah benar-benar apa yang memberi kehidupan yang bermakna, memandangkan hakikat bahawa manusia adalah pada dasarnya yang sosial yang. Satu interaksi peribadi dengan individu-individu lain mungkin boleh meningkatkan kesejahteraan anda, dan memberi anda kesihatan yang baik. Selain itu, jenaka menjadikan drab anda setiap hari rutin lebih menyeronokkan. Sebenarnya, kajian menunjukkan bahawa gelak ketawa melegakan kebimbangan, yang membantu orang-orang yang sihat dan kehidupan yang lebih baik. Selain itu, Helen Keller malah pernah berkata bahawa perkara-perkara yang terbaik dalam hidup tidak boleh dilihat atau disentuh, tetapi akan dirasai dalam tempoh. Perkara-perkara ini beliau bercakap mengenai boleh bagus jenaka lucu yang bila-bila masa bersama, membuat orang ketawa dan lupa kebimbangan dan tekanan mereka. Ini adalah bagaimana jenaka menyumbang kepada kesejahteraan psikologi anda.

Jenaka amat diperlukan sekarang bahawa kehidupan manusia telah menjadi agak sukar untuk hidup. Jadi, meskipun mereka hidup yang sibuk, orang perlu berehat dan meringankan sedikit sebagai cara yang santai, berkata sebagai contoh, dari hari yang sukar di tempat kerja. Lagipun, ini adalah Apakah hebat tentang menjadi manusia, iaitu mempunyai keupayaan untuk ketawa dan membuat orang lain ketawa juga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *