Masa depan Grads Psw kursus: Toronto memerlukan anda

Masa depan Grads Psw kursus: Toronto memerlukan anda

Anak-anak muda yang menimbangkan hari kerjaya pilihan mereka harus diingat banyak cara di mana dunia sudah berubah. Mereka yang berminat dalam mengejar kerjaya dalam bidang penjagaan kesihatan mungkin ingin memberi perhatian khusus kepada sesuatu yang dipanggil “greying” kami penduduk. Pertama yang pesat, dilahirkan pada akhir tahun 1940-an, telah mencapai umur persaraan, umur di mana kami yang paling mungkin untuk menghadapi kecacatan jangka panjang dan memerlukan penjagaan dari graduan kursus PSW. Toronto merupakan hanya satu bandar Amerika Utara yang sedang mengalami kesan perubahan demografi ini, tetapi dalam sektor-sektor lain, terutamanya dalam pasaran harta tanah, di mana terdapat satu permintaan yang meningkat bagi kondominium – dianggap telah memerlukan, sebahagiannya, oleh pesara yang mencari kediaman yang memerlukan pemeliharaan ditolak.

Mengambil isyarat anda dari pasaran hartanah? PSW kursus, Toronto dan di tempat lain, Ya.

Ambil maklum, pelajar-pelajar yang bakal PSW kursus: Toronto, Calgary, Montreal, Semua Bandar-bandar ini akan memerlukan lebih banyak graduan ini jenis latihan penjagaan kesihatan memberi rawatan yang tepat untuk kami penuaan penduduk.

Apabila memilih di mana untuk mengambil kursus PSW, Toronto dan lain-lain bandar-bandar utama seperti Vancouver, menawarkan kelebihan yang tertentu iaitu mereka lebih cenderung untuk mempunyai yang besar, penduduk pelbagai etnik, yang memberikan banyak peluang kepada pelajar-pelajar berdaftar program PSW.

Antara mereka yang hadir untuk graduan kursus PSW, Toronto, Vancouver, peluang dan lain-lain tawaran etnik tertumpu kejururawatan rumah, yang menyediakan, misalnya, penjagaan dalam Kantonis atau Mandarin kepada penuaan ahli-ahli komuniti Kanada Cina. Jika anda berminat dalam penjagaan kesihatan latihan dan bercakap bahasa lain, anda mungkin ingin meneliti jenis rumah kejururawatan sebagai pilihan kerjaya yang berpotensi.

Dalam program PSW anda, anda boleh dikemukakan dengan pilihan penempatan kerja. Dengan memilih sebuah sekolah di pusat bandar yang besar, anda akan meningkatkan bilangan kemudahan yang anda akan perlu untuk memilih daripada.

Jika hidup di bandar tidak merayu kepada anda, jangan risau. Selepas atur cara PSW, Toronto, Vancouver, dll, tidak akan tempat dengan pekerjaan pilihan. Kami penduduk luar bandar akan penuaan serta – satu fenomena yang adalah hanya oleh depopulation di kawasan luar bandar kerana kami belia luar bandar pindah ke bandar mencari pekerjaan. Selepas menikmati program PSW yang, Toronto – atau Vancouver-gaya, anda boleh memindahkan Madawaska Highlands atau Okanagan di untuk meneruskan kerjaya anda dengan bersungguh-sungguh.

Jadi, anda akan meneliti pilihan kerjaya kesihatan anda, perlu diingat bahawa permintaan untuk sesetengah jenis latihan – terutamanya yang disediakan dalam PSW program – dijangka akan terus meningkat. Masa depan graduan PSW kursus, Toronto, Vancouver, Saskatchewan, dll, kewangan anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *