Mario Lopez Workout – rahsia mendapatkan badan Ripped

Mario Lopez Workout – rahsia mendapatkan badan Ripped

Jika anda ingin sebuah badan seperti Mario Lopez maka anda telah datang ke tempat yang betul, artikel berikut akan memberitahu anda segala-galanya yang anda perlu tahu untuk mencapai salah satu.

Tekan tubi adalah salah satu daripada rahsia senaman Lopez Mario

Keahlian gimnasium adalah tidak perlu bagi senaman ini, anda boleh melakukan senaman keseluruhan dalam menjadikan rumah anda dengan peralatan yang sangat sedikit. Hanya dengan mengikuti beberapa “rahsia senaman” yang dinyatakan dalam artikel ini. Inilah petunjuk yang kecil, menggunakan gimnasium rumah “Rahsia” ini anda akan dapat melakukan lebih daripada 140 Kesihatan Kelab kualiti jenis latihan semua dalam keselesaan dan kemudahan di rumah anda. Juga, anda tidak perlu membayar lebih daripada $50 untuk ini!

Bukan itu sahaja, melupakan steroid dan beribu-ribu ringgit bernilai peralatan.

Apa lagi, Rang undang-undang mempunyai latihan yang besar yang dia suka untuk digunakan pada setiap hari, yang telah mendorong beliau untuk mendapatkan fizikal luar biasa beliau mendapat manfaat daripada.

Terdapat banyak latihan berat badan yang terlibat dalam program senaman Mario Lopez, yang merupakan satu perkara yang menggerunkan.

Bukan itu sahaja, anda tidak perlu pergi ke gimnasium untuk melakukannya. Ada tidak perlu membelanjakan beratus-ratus tentang keahlian ke gimnasium yang mahal atau dikeluarkan beribu-ribu ringgit pada peralatan gimnasium. Apa yang diperlukan ialah usaha di pihak anda.

Sebaliknya, anda perlu menyuburkan badan anda untuk mendapat faedah daripada senaman ini ditambah. Tanpa makanan yang betul, anda tidak akan tidak dapat berfungsi dengan baik badan anda, ia adalah selepas semua hanya sebuah mesin mesin setiap keperluan dan bahan api.

Kardiovaskular adalah sebahagian penting daripada senaman yang boleh membawa anda untuk mendapatkan enam pek bagus seperti mempunyai Mario Lopez. Kardiovaskular tidak perlu menjadi membosankan, anda tidak perlu duduk di atas sebuah treadmill untuk zaman dan peringkat umur, pergi berlari di luar atau pergi berenang, anda boleh Berbasikal basikal atau penggunaan yang melompat tali.

Anda boleh mengikuti siri tiga fasa untuk mendapat manfaat daripada senaman ini.

Dalam fasa 1 yang anda perlu makan daging tanpa lemak, ikan, telur, nasi dan oatmeal dan banyak buah-buahan dan sayur-sayuran, Fasa 2 adalah senaman tersebut.

Senaman ini telah berkhidmat Mario Lopez baik selama bertahun-tahun. Pushups adalah senaman kegemaran sekian lama antaranya. Walaupun anda mungkin mempunyai keraguan terhadap keberkesanan pushups, ia adalah perlu untuk memberitahu anda tentang cara yang Mario Lopez mendapat banyak bantuan dengan pushups beliau.

Malah, dia tidak sehari-hari push-ups 500 atau lebih. Sekarang di sini adalah perkara, anda boleh dengan mudah membina melakukan push-ups 500 sehari di serendah enam minggu. Cara beliau tweaks beliau tekan tubi adalah agak mudah.

Apa lagi, anda akan dapat menjadikan mereka lebih sukar untuk anda, yang akan membawa kepada otot yang lebih besar, lebih ripped, Semua terima kasih kepada satu perubahan.

Rahsia untuk menggerunkan tekan tubi

Hanya mendapat tiga kerusi dan anda baik untuk pergi. Anda lakukan Mario Lopez tekan tubi seperti:

1. Ruang keluar kesemua tiga kerusi satu kaki setengah dari satu sama lain.

2. Gunakan satu kerusi untuk memegang sehingga tangan kiri anda.

3. Tangan kanan yang lain

4. Meletakkan kerusi ketiga supaya anda boleh meletakkan kaki anda di atasnya

Kini ia adalah masa untuk bersenam dan mendapatkan senjata secara besar-besaran, kukuh bahu dan dada yang indah. Anda akan melihat seperti atlet.

Pergi melalui had anda dengan pushups dalam kerusi-kerusi tersebut. Dua minit berehat dan pergi lagi sekali anda boleh berhenti apabila anda tidak dapat diteruskan secara fizikal – ini dikenali sebagai ‘latihan kepada kegagalan’. Kegagalan bermakna titik di mana anda tidak lagi push-ups.

Selepas set kedua anda, mempunyai rehat 3 minit lagi dan kemudian ketiga ditetapkan.

Sekiranya unlikeley bahawa ini adalah tidak ada masalah untuk anda, meningkatkan kerusi ketiga dengan buku-buku untuk meningkatkan sudut dan membuat ia lebih sukar untuk anda, yang boleh membawa kepada hasil yang lebih baik. Kaki anda akan dibangkitkan di atas lengan anda.

Selepas itu, melakukan jenis pushups; melakukan tiga set, berhenti apabila anda tidak dapat diteruskan. Anda akan pasti rasa penulisan keesokan harinya, saya memberi jaminan kepada anda.

Ikut rutin ini setiap selang sehari untuk enam minggu dan anda akan melihat perbezaan besar-besaran dalam saiz bahu, tangan, otot-otot dada dan belakang.

Fasa 3 adalah fasa penyelenggaraan, seperti mana-mana lain senaman bina badan program atau anda perlu sentiasa bersenam untuk mengekalkan keuntungan sedia ada anda. Tapi dengarkan, ia tidak sukar.

Dan manfaat mengekalkan program senaman mudah yang setiap hari akan memberikan anda manfaat luar biasa.

Jika anda benar-benar serius untuk membangunkan sebuah badan seperti Mario Lopez, kemudian Tambah pull-ups untuk senaman anda. Mendengar tiada ada revolusi atau baru mengenai senaman ini.

Pada masa yang sama, anda masih boleh mendapat keputusan yang anda mahu. Anda boleh mengubah latihan ini dalam beberapa cara untuk mendapatkan keputusan.

Ia juga tidak mengambil $50 untuk mendapatkan tarikan sehingga bar. Apakah $50 berbanding berapa banyak kos gimnasium yang Ia adalah satu pelaburan yang layak pasti.

Dengan itu berkata, anda boleh memulakan menolak serta-merta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *