Mario Lopez Diet dan rutin senaman Abs – membongkar rahsia sebenar mendapat robek Abs

Mario Lopez Diet dan rutin senaman Abs – membongkar rahsia sebenar mendapat robek Abs

Rutin senaman Mario Lopez senaman RoutineThe Mario Lopez adalah berdasarkan kebanyakannya bodyweight dan tinju jenis latihan. Adakah anda melihat Rang undang-undang merupakan badan cukur-tajam atau menunjukkan beliau abs enam pek yang luar biasa di siri televisyen atau mungkin pada penampilan hari terakhir yang menari?

Adalah senaman tinju rahsia rutin senaman Lopez Mario yang strategi utama beliau rutin senaman adalah bahawa beliau menggunakan satu program senaman gaya tinju yang membantunya kekal kurus dan ripped. Selalunya anda boleh menangkap Mario bekerja dan berlatih dengan sesetengah peninju yang sukar. Jika anda percaya apa yang anda baca dalam tabloid itu, maka anda mungkin menyedari hakikat bahawa beliau telah sparred terhadap James Toomey, Shane Mosley dan bahkan Oscar La Jolla.

Baru-baru ini, beliau mengarang sebuah buku baru yang dipanggil “Mario Lopez kalah mati kecergasan” yang menggambarkan banyak latihan tinju beliau, seperti melompat tali.Bekerja seperti anda benar-benar bererti ia adalah salah satu konsep penting yang menjelaskan dalam bukunya kecergasan. Dalam buku tersebut, beliau menyebut bahawa masalah dengan kebanyakan individu adalah bahawa mereka tidak “bersedia untuk melakukan kerja-kerja” diperlukan untuk mendapatkan dalam bentuk yang terbaik. Pelan senaman Lopez Mario

Satu perkara tentang program senaman beliau adalah bahawa beliau konsisten menggunakan konsep atau prinsip kekeliruan otot dengan latihan beliau. Ini adalah salah satu rahsia beliau program senaman, dengan berbuat demikian beliau adalah terus-menerus menambah saiz otot tambahan.Tinggal tanpa lemak dan mengekalkan saiz otot semasa adalah objektif semasa beliau. Rang undang-undang, memberi tumpuan kepada membangunkan luas bahu dan mengekalkan pinggang tanpa lemak yang kecil.

Walau bagaimanapun, Rang undang-undang mempunyai beberapa keupayaan semula jadi atau bakat. Beliau secara semula jadi mempunyai pinggul yang kecil dan sebuah badan V tapered begitu, beliau hanya perlu fokus pada latihan beliau bahu dan dada. Salah satu kelebihan mempunyai lengan atas yang pendek adalah bahawa Rang undang-undang boleh dengan mudah membina biceps beliau.

Mario Lopez Diet dan senaman

Lopez adalah tidak asing untuk mengekalkan diet yang ketat, beliau juga telah menulis sendiri panduan memasak sihat yang dipanggil “tambahan lean.” Bersandar adalah lebih tentang diet anda daripada berbuat kardio atau senaman anda itu, Rang undang-undang menggalakkan diet yang sihat dalam semua buku-buku beliau. Cuba untuk mendapatkan tanpa lemak dengan senaman semata-mata tidak cukup, diet adalah komponen yang penting. Buku masakan beliau memberi tumpuan kepada diet yang terdiri daripada 1200 kepada 1300 cal setiap hari, dan sudah tentu, anda perlu fokus pada makan daging tanpa lemak dan banyak sayur-sayuran. Diet Mario Lopez terdiri daripada makan daging tanpa lemak, sihat dan kerap bersenam sebagai sebahagian daripada gaya hidup anda. Walau bagaimanapun, jika anda sedang mencari pil yang ajaib yang tidak ada apa-apa. Pelan senaman ini adalah semua tentang makan yang betul dan bersenam.

Anda tidak memerlukan keahlian gimnasium untuk melakukan Mario Lopez rutin senaman dan diet program, ini adalah sesuatu yang anda boleh lakukan di rumah dengan peralatan yang sangat sedikit. Kebanyakan latihan terdiri daripada pull-ups, push-ups serta berlari, Berbasikal dan lompat tali. Ikut dengan diet yang sihat yang terdiri daripada kebanyakannya tanpa lemak daging, salad, buah-buahan dan sayur-sayuran dan anda yang baik pada cara anda untuk mencapai sebuah badan seperti Lopez.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *