Marie Diamond menggunakan Feng Shui untuk menguasai rahsia

Marie Diamond menggunakan Feng Shui untuk menguasai rahsia

Yang lebih saya menumpukan masa saya ke dalam mencari apa yang membuatkan individu agar raksasa yang melanda tahun tanda rahsia, lebih banyak saya lihat apa yang eklektik campuran personaliti mereka semua. Marie Diamond adalah tidak terkecuali.
Beliau berasal dari Perancis dan saat dia mengatakan ia dia mula menggunakan “hukum tarikan” pada usia 7 melalui gambar-gambar yang dia lukis.
Sebagai cerita pergi bapanya dan saudara mempunyai apa yang boleh digambarkan sebagai seorang “jatuh Keluar” dengan satu sama lain selepas abangnya berlari dan berkahwin tanpa pertama memaklumkan kepada keluarga. Dia suka abangnya sangat tetapi beliau digugurkan daripada hidupnya sepenuhnya selepas pertikaian itu dengan bapa mereka. Dia fikir dia sering dan rindu untuk berjumpa dengannya lagi. Bulan yang berlalu tanpa perkataan tetapi dia asyik berfikir Nya yang sama.

Entah dari mana ia seolah-olah dia mendapat bentuk hubungan beliau pertama dari beliau melalui surat. Berbekalkan alamat beliau kembali dia menulis dia kembali mencurah keluar dia tengah-tengah yang kecil dalam setiap perkataan yang ditulis dan meminta untuk melihat-Nya dan pengantin perempuan baru. Beliau kemudian pergi ke bilik dia dan menarik gambar bapa dan abangnya yang dosanya dengan mereka berjabat tangan dengan idea keampunan di sebalik gerakan mudah. Dia menarik gambar itu dengan niat beliau dalam setiap strok yang berasingan. Beliau menumpukan semua perhatian beliau idea adik-beradik dan bapa yang datang bersama-sama sekali lagi untuk Krismas.

Untuk kehairanan beliau sendiri dia awoke pada malam Krismas untuk menemui abangnya dan pengantin perempuan baru di bilik mereka. Mereka (ayah dan abang beliau) di mana gegaran tangan –just seperti mereka berada di dalam gambar yang dia telah mencipta! Kemudian di sana, dia tahu kekuatan emosi dan pemikiran yang mereka cipta. Beliau telah menggunakan kaedah ini sejak manifesting dan anda boleh lihat sendiri apa yang ia telah lakukan untuknya dalam hidupnya sendiri!

Selepas menonton wawancara yang beliau berikan ABC di lihat dari The Bay di mana beliau berkaitan cerita ini saya faham mengapa sumbangan beliau kepada rahsia menunjukkan beliau memberitahu pelanggan beliau untuk menarik apa yang beliau ingin nyata. Sebelum melihat wawancara itu, aku tidak tahu kuasa yang bentuk kesan artistik dan niat yang benar-benar dalam penciptaan impian kami terlaksana. Saya telah jadi disentuh oleh beliau cerita peribadi yang saya dalam niat untuk melukis gambar yang menggambarkan –which keluarga saya terdiri daripada saya sendiri, anak-anak saya dua perempuan Nikki dan pemburu dan kawan saya, Corey yang membuka rumahnya kepada kami semasa saya kembali pada kaki saya-menikmati hidup yang kita sedang mencipta untuk diri kita sendiri dengan kebahagiaan, kesihatan dan kekayaan di sebalik niat!

Beliau juga menekankan kuasa “Visi Lembaga”. Beliau telah memegang sehingga beliau sendiri sebagai contoh bagaimana untuk mencipta satu bagi penonton untuk melihat. Dia mempunyai apa-apa niat yang hebat untuk kekayaan hairan dia sebenarnya mempunyai gambar A jutawan Rang undang-undang! Saya tidak tahu mereka wujud sehingga saya melihat satu Lembaga itu. Idea di sebalik bahawa dia menyatakan untuk membenarkan tanpa had jumlah kekayaan dan kemakmuran untuk mengalir ke dalam hidupnya. Saya suka idea itu sendiri. awak pula bagaimana?

Akhir sekali, beliau menjelaskan betapa pentingnya ia adalah untuk anda untuk melihat, bayangkan setelah, dan menumpukan perhatian kepada benda-benda yang anda meletakkan papan visi sendiri. Beliau menasihati Lembaga Pengarah – meletakkannya di tempat yang di mana anda akan lihat walaupun keluar –like hari pejabat anda sebagai contoh jika anda mempunyai satu. Ideanya adalah untuk memfokus padanya setiap hari tetapi beliau peringatan –never mempunyai papan di belakang anda kerana ia tidak akan berkuasa tiada dan ia juga boleh menyebabkan objek di dalam Lembaga Pengarah yang tidak datang kepada anda semua. Di hadapan anda adalah tempat terbaik untuk itu tetapi mana-mana tempat di mana anda visi persisian s-VHS boleh lihat yang ia akan lakukan juga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *