Mannatech Ambrotose Superfood berlebihan?

Mannatech Ambrotose Superfood berlebihan?

Mannatech pertama dilancarkan itu hak milik glyconutrient Ambrotose ® pada pertengahan 90-an. Teknologi asas yang sangat pelbagai, dibuat dengan Aloe vera dan lain-lain bahan-bahan semulajadi. Ambrotose boleh didapati dalam kebanyakan produk-produk di Mannatech. Ambrotose AO ®, PLUS ™, Manna – C ™ dan Sukan ™ adalah beberapa terkenal proprietari produk lain dari Mannatech. 1994 menyaksikan Akta Kongres Amerika Syarikat untuk menghalang overregulation tambahan seperti Mannatech oleh FDA, satu langkah yang banyak pakar kesihatan telah memeluk pada masa Bilakah kita sebagai budaya yang giat berusaha untuk mencari alternatif yang lebih organik untuk penjagaan kesihatan.

Mannatech beroperasi di Syarikat, Kanada, Australia, New Zealand dan Afrika Selatan. Sebuah syarikat secara dagangan (NASDAQ – MTEX), Mannatech telah dianugerahkan pelbagai rujukan termasuk, #5 kedudukan dalam buah Amerika “200 Syarikat kecilan terbaik” (Forbes, 30 Oktober 2006) dan senarai perniagaan minggu “panas pertumbuhan 100 Syarikat-syarikat kecil.” (Perniagaan minggu, 6 Jun, 2005). Dengan 43 paten global produk mereka dan Ulasan rakan sebaya banyak daripada sumber-sumber yang saintifik seperti berita Perubatan Today dan Pubmed, Mannatech merupakan nama yang dipercayai dalam penjagaan kesihatan hari ini.

“Paling berkesan memenuhi matlamat penyelidikan yang bercita-cita tinggi, kami bekerjasama dengan penyelidik terkemuka di serata dunia.” kata Dr R L Madella. (MPH dan pengurus penyelidikan klinikal Global), mengesahkan komitmen di Mannatech Sains.

Orang dewasa yang sihat telah menunjukkan peningkatan dalam keupayaan penglihatan mereka semasa kajian bebas double buta.-(Stancil AN, LH Hicks. Glyconutrients dan persepsi, sedangkan dan ingatan. Persepsi Motor kemahiran 2009; 10:259-270.)
Lain-lain ujian klinikal telah menunjukkan bahawa pemakanan Ambrotose yang kompleks boleh meningkatkan gelombang otak yang berkaitan dengan perhatian atau kecergasan-(Wang C Szabo JS, Dykman RA. Kesan tambahan karbohidrat atas berehat aktiviti otak. Mini yang baru Behav regulasi suhu Integr 2004; 39(2):126-138.)
Meningkatkan tumpuan dan meningkatkan masa tindak balas mental,-(Wang C, Pivik RT, Dykman RA. Kesan tambahan glyconutritional pada potensi otak yang berkaitan dengan pemprosesan Bahasa. Prosiding Persekutuan: Percubaan biologi Meeting, Kenner, Louisiana, April 20-24. 1-4. 4-20-2002.)
Glyconutrients walaupun telah ditunjukkan untuk meningkatkan ingatan keupayaan-(J. Bryan T Best, Kemps E, Kesan tambahan saccharide sedangkan dan mood dalam pertengahan umur dewasa. Dibentangkan di dalam tajuk Tahunan Persatuan Neuropsychological antarabangsa Mesyuarat, Februari 6-9 2008, Waikoloa, Hawaii 2008.)

Dengan itu beban Mannatechs sokongan kajian saintifik produk saya mendapati sukar untuk mempercayai orang tidak mempunyai keputusan yang luar biasa. Namun testimonial yang tidak berpuas hati adalah banyak. Mungkin over-zealous salesmen dikehendaki atribut bagi gembar-gembur sekitar produk di Mannatech, atau mungkin hanya despairing orang-orang yang berharap untuk rawatan ajaib yang belum membaca kajian dan dijangka keputusan; afterall keputusan pasti akan berbeza bagi setiap orang bergantung kepada gaya hidup dan pemakanan mereka. Badan mempunyai keupayaan yang menakjubkan untuk pembaharuan apabila diberi peluang, suplemen terbaik di dunia masih perlu masa untuk bekerja.

Banyak Ulasan yang saya baca mengatakan sesuatu seperti “saya cuba selama 3 bulan, ia adalah terlalu mahal dan tidak berjaya”. Kos R&D untuk Tempahan produk boleh jalankan untuk beratus-ratus daripada berjuta-juta dolar yang sudah tentu menjadikan produk mereka agak mahal. Mannatech bergantung ini dari mulut ke mulut untuk memindahkan produk mereka, balasan pelanggan boleh mendapatkan produk mereka sendiri yang dibayar dan membuat wang yang layak. Ini sudah tentu semua bunyi yang baik, namun hakikatnya bahawa 97% orang gagal dalam pemasaran rangkaian. Ini tidak bermakna bahawa teori cacat; semata-mata itu lagi, sesetengah orang mempunyai jangkaan yang tidak realistik. Terdapat tiada perkara seperti skim “mendapat cepat kaya”, tetapi terdapat banyak cara untuk menjalankan perniagaan.

Manakala saya dengan tegas percaya bahawa ramai akan berjaya dengan Mannatech dan memperoleh ganjaran kesihatan dan kekayaan. Tidak diragui lagi akan banyak, lain-lain lagi yang mana kos pendahuluan, digabungkan dengan komitmen bulanan hanya akan terlalu banyak untuk mengurus dan akan terlepas. Ramai orang-orang ini akan menjadi sangat tidak sihat dan mungkin kurang bernasib di Tempahan baik, jadi walaupun niat baik di Mannatech, Keluhuran dan walaupun wang 180 hari jaminan pulangan, orang akan sentiasa merasa sukar dilakukan oleh dan bertujuan untuk menyalahkan asign.

Berlebihan Superfood? mungkin tidak, Namun ramai mungkin bersetuju bahawa diet yang tinggi dengan buah-buahan segar dan sayur ini, ditambah dengan walaupun alternatif yang murah untuk Mannatechs produk mungkin masih memberikan manfaat dalam jangka masa panjang.
Akhirnya, jika anda sedang mencari pada mula terlibat dengan Mannatech untuk kesihatan atau kewangan; Adakah wajar anda sendiri dan mengambil tanggungjawab untuk penilaian anda sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *