Manfaat minum atas Asea Kesihatan

Manfaat minum atas Asea Kesihatan

Apabila cuba supplement kesihatan yang baru, dan termasuk Asea minuman Kesihatan, ia membayar untuk melakukan penyelidikan anda. Hanya kerana orang lain akan untanya pil atau minum sebagai sembuh”Semua” tidak bermakna bahawa ia akan memberi manfaat kepada anda.

Masukkan terbaru dan mungkin kebanyakan suplemen yang luar biasa di pasaran – Asea. Malah, ia bukanlah pil, mahupun yang jus, mahupun vitamin, mineral dan herba. Dikategorikan sebagai supplement Kesihatan, Asea telah resemblances beberapa, jika ada, untuk makanan tambahan lain di pasaran. Minuman Kesihatan Asea ini yang dianggap sebagai pertama di dunia dan hanya “sel tambahan”, jadi ia pada dasarnya telah mencipta satu kategori baru bagi produk-produk kesihatan. Dan bunyi testimoni hampir sukar untuk dipercayai.

Sains di sebalik Asea membaca sedikit seperti kursus kimia Kolej. Pada dasarnya, seperti yang kita umur atau mengalami penyakit, sel-sel kita Kurangkan dalam mewujudkan redoks yang memberi isyarat molekul. Ini adalah berita buruk kerana molekul ini secara literal isyarat sistem imun untuk mula bekerja dan Serlahkan sel-sel yang berjuang. Jika molekul yang tidak seimbang, sistem imun tidak memberi isyarat untuk bekerja, atau ia mungkin salah faham dan mula menyerang sel-sel yang baik. Proses ini badan “menghidupkan dirinya” boleh membawa kepada penyakit autoimun.

Sel-sel kita juga adalah di bawah serangan dari “stres”. Signalers redoks membantu mengurangkan tekanan pada sel-sel dan membawa badan ke dalam keadaan baki atau homeostasis.

Penemuan keajaiban Sains terlibat menemui satu cara untuk memastikan redoks ini sebagai petanda molekul-molekul yang stabil di luar badan. Sehingga baru-baru ini, proses ini adalah dianggap satu kemustahilan. ASEA mengambil garam dan air, dan melalui satu hari tiga proses yang dipatenkan, mencipta redoks yang memberi isyarat molekul yang boleh di rak yang stabil sehingga setahun. Satu hidangan minuman Kesihatan Asea mengandungi trilion redoks molekul.

Rak-kestabilan membolehkan molekul-molekul untuk ditelan dan digunakan untuk meningkatkan sel-sel. Ideanya adalah bahawa jika anda menambah signalers redoks yang waning dalam badan anda, maka sistem imun anda boleh melakukan apa yang ia telah direka untuk – sembuh.

ASEA membuat sebarang tuntutan bagi “pengawetan” apa-apa, walaupun Syarikat menyatakan bahawa orang-orang yang mengambil penggalak redoks berasa lebih baik. Keupayaan mereka untuk memproses antioksidan meningkatkan 500 peratus atau lebih. Ketahanan adalah meningkat 12 peratus atau lebih. Memandangkan hakikat bahawa beberapa atlet mengambil dadah yang menyalahi undang-undang untuk meningkatkan ketahanan 2 peratus kepada 4 peratus, meningkat 12 peratus boleh kelihatan seperti satu keajaiban dalam peningkatan stamina dan tahap tenaga.

Rekrut Syarikat mengatakan bahawa setelah sel-sel mempunyai cukup redoks yang memberi isyarat molekul, setiap tubuh mula pulih dengan sendirinya dalam cara-cara yang perlu. Pengalaman setiap orang mungkin berbeza, berdasarkan isu-isu kesihatan individu orang.

Manakala minuman Kesihatan Asea masih sangat baru dan testimonial akan datang setiap hari, ia akan tampak bahawa Sains di sebalik ia boleh menjadi asas tambahan sel yang lebih luar biasa. Jika populariti berterusan, Cari Asea menjadi nama isi rumah dalam tempoh dua hingga lima tahun akan datang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *