Manfaat mempunyai insurans perjalanan

Manfaat mempunyai insurans perjalanan

Sistem penjagaan kesihatan terbaik di dunia boleh didapati di Kanada dan jadi Kanada tidak seperti bimbang apabila ia datang untuk mendapat sakit di masa hadapan. Ia tidak mengapa jika mereka tidak menganggap ini manakala di rumah tetapi apabila perjalanan mereka di luar Amerika Syarikat maka ini menjadi satu isu. Memandangkan bahawa anda mungkin mengalami penyakit-penyakit yang tidak dijangka atau kecederaan malah di Amerika Syarikat, selain daripada kesusahan kewangan anda juga akan menghadapi tekanan sebenar emosi dan psikologi. Kerana banyak pelancong yang matang akan berkata, sentiasa melihat bahawa anda mempunyai insurans kesihatan global cukup komprehensif sebelum meninggalkan Amerika Syarikat hanya dalam kes.

Di mana untuk membeli insurans adalah sesuatu yang pembaca ingin tahu serta Bilakah insurans kesihatan mereka sudah cukup. Memandangkan orang-orang yang mungkin perjalanan ke Eropah U.S.or, ia telah disebutkan oleh pengurus bank utama di Winnipeg bahawa walaupun ada peruntukan untuk satu pakej yang komprehensif pada harga yang berpatutan tidak ada apa yang boleh menggantikan Kesihatan jumlah perlindungan.

Jika boleh, pakej insurans yang lain harus beli untuk menambah manfaat apabila ia datang kepada ahli-ahli Kad yang lebih tua. Dua buah syarikat insurans utama mencadangkan perjalanan insurans kesihatan sekurang-kurangnya $1 juta, dan kedua-dua syarikat tersebut skala kos pakej mereka kerana kajian mereka telah menunjukkan bahawa terdapat tuntutan yang lebih lama dan lebih 60 orang. Kos tertentu hanya memungkinkan Syarikat untuk memperluaskan liputan mereka maksimum antara 60 dan 65 dan apa-apa selain daripada ini.

Pelancong mengambil kira, mereka boleh meminta bantuan apabila pelan insurans kesihatan. Bidaan terbaik anda akan menjadi seorang agen insurans apabila ia datang untuk gambaran menyeluruh, tetapi untuk maklumat syarikat-syarikat yang lebih besar, bercakap dengan ejen pelancongan. Syarikat insurans utama asas kadar umur, 60 orang dan di bawah dan 61 orang dan ke atas, dan tempoh penginapan. Perlindungan perjalanan 10 hari dengan kos seseorang lebih 61 $17 manakala pengembara tunggal di bawah 60 hanya perlu membayar sejumlah $9.10.

Bernilai $23,50 bagi seseorang di bawah 60 dan $67 seseorang lebih 61 adalah menjadi dasar yang sama tetapi kali ini untuk perjalanan 30 hari. Masing-masing bernilai $95 dan $220 adalah perlindungan bagi perjalanan 48 hari. Kadar terus naik untuk tempoh yang lebih panjang dari rumah. Beberapa lebih 60 yang dirancang berada jauh untuk dua bulan akan membayar $540, atau $270 setiap orang, untuk pakej insurans kesihatan yang komprehensif atau $1,350, jika mereka merancang untuk melanjutkan cuti musim sejuk mereka untuk empat bulan.

Apabila ia datang kepada beberapa Winnipeg, mereka mampu untuk membengkok kadar insurans kesihatan jangka panjang untuk keuntungan mereka. 60 Dua hari pelan perlindungan akan apa yang mereka membeli daripada 120 hari Kesihatan pakej bagi tempoh empat bulan mereka menghabiskan di negeri-negeri Selatan setiap tahun. Syarikat insurans yang terkenal ini juga menyediakan pilihan-pilihan lain yang lebih murah. Dari syarikat lain datang kadar yang ketara lebih rendah walaupun skala mereka bergantung kepada umur juga. Kira-kira $330 adalah berapa banyak beberapa lebih 65 perlu membayar untuk perlindungan enam puluh hari. Menjangka untuk menerima Penafian apabila ia datang kepada beberapa polisi-polisi insurans dan ini akan menyebut bagaimana kontrak tidak akan mampu untuk menyediakan perlindungan bagi apa-apa keadaan perubatan yang bermula sebelum tarikh kuat kuasa polisi.

Ditawarkan oleh beberapa syarikat perlindungan direka untuk berkuatkuasa selepas orang-orang dari pelbagai rancangan kad kredit tamat tempoh. Beberapa syarikat akan menasihati anda untuk membeli perjalanan insurans untuk bertahan selama tempoh keseluruhan cukup. Pelan-pelan yang murah boleh didapati dari beberapa syarikat dan sesetengahnya tidak menganggap zaman sebagai faktor. Untuk jenis pelan, perlindungan tidak sentiasa diberikan jika perjalanan buat lebih daripada 60 hari. Terdapat syarikat yang mungkin dapat membantu anda dengan memberi wang penjimatan tip yang boleh membantu anda ditolak kos insurans kesihatan bagi Bilakah anda perjalanan. Ingat bahawa pelancongan kesihatan premium boleh termasuk dalam perbelanjaan perubatan dan dimasukkan ke dalam pengiraan kredit cukai anda untuk tujuan cukai pendapatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *