Manfaat kesihatan zakar Vitamin E – rahsia untuk aci yang lancar

Manfaat kesihatan zakar Vitamin E – rahsia untuk aci yang lancar

Kesihatan seksual adalah satu bahagian penting dalam Kesihatan seorang lelaki secara keseluruhan dan kesejahteraan, dan zakar yang sihat adalah jelas pemain utama dalam hal ini. Semua orang tahu bahawa untuk mengekalkan badan yang sihat, adalah penting untuk bersenam, Makan dengan betul, mengambil vitamin, banyak rehat, elakkan diri daripada Merokok, menguruskan tekanan dan had pengambilan alkohol – tetapi beberapa orang lelaki mengambil masa untuk memberikan sedikit TLC tambahan zakar mereka. Penjagaan kesihatan zakar yang betul perlu diintegrasikan ke dalam rutin harian setiap manusia; penggunaan crème vitamin zakar yang mengandungi Vitamin E merupakan salah satu cara untuk meningkatkan kualiti kulit dan Kesihatan zakar.

Apakah manfaat kesihatan Vitamin E?

Vitamin E mempunyai banyak kesihatan yang meningkatkan sifat-sifat, salah satu yang menjadi fungsi antioksidan-antioksidan melawan radikal bebas dalam badan yang boleh menyebabkan kanser, serta tanda-tanda penuaan pramatang. Vitamin E juga mengurangkan kolesterol dalam badan dengan menghalang kolesterol daripada ditukar kepada plak. Plak adalah bertanggungjawab untuk kecilkan saluran darah dan merosakkan kesihatan kardiovaskular, yang boleh membawa kepada penyakit arteri koronari. Vitamin E juga mengurangkan keradangan sendi yang disebabkan oleh arthritis, meningkatkan fungsi imun dan bekerjasama dengan lain-lain nutrien penting untuk mengawal selia hormon dalam badan. Vitamin E adalah nutrien yang penting terutamanya untuk penjagaan kulit, kerana ia membantu mengekalkan kelembapan, mengelakkan kekeringan kulit dan boleh membantu melindungi kulit daripada sinaran UV.

Apakah faedah-faedah zakar Vitamin E?

Vitamin E mempunyai beberapa faedah khusus zakar. Vitamin E boleh meningkatkan kualiti dan rupa kulit zakar kerana ia menembusi sel-sel kulit, melegakan kerengsaan sambil melembap, melicinkan dan revitalizing kulit pada kenalan. Vitamin E adalah juga bermanfaat bagi orang-orang yang menderita dari penyakit Peyronie’s – satu keadaan di mana zakar menyakitkan melengkung kerana tisu parut-vitamin E boleh membantu meningkatkan gejala-gejala yang sedia ada penyakit Peryonie ini dan mungkin mempunyai ciri-ciri pencegahan untuk memastikan tisu zakar yang sihat dan lurus. Ia juga boleh menghalang lelemak tisu zakar yang disebabkan oleh Peyronie’s. Vitamin E meningkatkan aliran darah seluruh badan, ke saluran darah orang-orang kecil yang membentuk zakar, ini kelajuan penyembuhan dan membantu mengekalkan kesihatan tisu zakar.

Sumber Vitamin E

Terdapat banyak sumber makanan yang mengandungi Vitamin E. Food and Nutrition Board di Institut Perubatan mengesyorkan pengambilan dewasa 15 mg Vitamin E setiap hari. Untuk memastikan dos harian yang dipenuhi, memuatkan sehingga makanan berikut:

• Kuman gandum minyak, minyak bunga matahari, minyak safflower dan minyak sawit
• Kacang, hazelnuts, badam
• Bayam, Kai LAN, sayur-sayuran dandelion
• Avocados, asparagus, brokoli, beets, turnips, tomato, keledek Labu
• Mangga, papayas, kiwi

Bagi individu yang bukan peminat terbesar buah-buahan dan sayur-sayuran, vitamin E boleh didapati di lebih multivitamin setiap hari kaunter, atau sebagai tambahan sahaja vitamin E.

Mengekalkan kesihatan zakar

Manakala vitamin E boleh diambil dalam bentuk pil untuk mencapai pengambilan harian yang disyorkan, untuk mencapai hasil yang terbaik untuk zakar, ia perlu digunakan secara langsung untuk kulit. Untuk zakar semulajadi vitamin crème (paling profesional mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) mengandungi vitamin E boleh disapu perlahan-lahan pada kawasan yang melegakan, menyembuhkan dan melindungi kulit. Apabila memilih sebuah crème, memastikan ia bertujuan untuk digunakan pada bahagian faraj, seperti losyen dan cremes yang tidak dirumus untuk zakar, boleh menyebabkan kerengsaan kulit. Termasuk lain-lain bahan-bahan utama yang crème zakar yang seharusnya mengandungi: mentega shea, untuk pelembab; Acetyl L Carnitine, untuk penyembuhan saraf; Alpha Lipoic asid untuk metabolisme sel; vitamin A, anti-bakteria hartanah; Vitamin D, sifat-sifat anti, dan vitamin C, untuk pengeluaran kolagen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *