Manfaat kesihatan zakar L-arginine sebagai losyen

Manfaat kesihatan zakar L-arginine sebagai losyen

Walaupun mati pucuk adalah paling sering dianggap sebagai satu isu berkaitan umur, lelaki semua peringkat umur biasanya mengalami isu-isu prestasi dari masa ke semasa. Menggunakan crème Kesihatan zakar yang mengandungi asid amino L-arginine (profesional kesihatan mengesyorkan Man1 orang minyak) secara tetap memberikan sokongan kardiovaskular dan membantu untuk mengekalkan aliran darah yang sihat pada zakar, satu faktor yang penting dalam fungsi seksual. Perbincangan berikut menyediakan maklumat yang penting mengenai nutrien penting ini dan peranannya dalam kesihatan seksual lelaki.

Apakah L-arginine?

L-arginine adalah salah satu kumpulan nutrien yang dikenali sebagai asid amino, yang pada dasarnya di blok bangunan yang membentuk protein dalam badan. Molekul ini melaksanakan pelbagai fungsi, termasuk membekalkan badan dengan tenaga, membantu melawan penyakit dengan mengekalkan sistem imun yang berfungsi dengan betul, menyumbang untuk fungsi saraf yang sesuai, dan mengekalkan kesihatan kardiovaskular yang baik.

L-arginine, khususnya, diperlukan untuk menghilangkan badan sisa produk seperti ammonia dan merangsang pengeluaran insulin. Di samping itu, ia merupakan satu komponen yang penting dalam satu sebatian yang dikenali sebagai nitrous oksida yang melegakan pembuluh darah untuk membolehkan aliran darah yang betul melalui sistem kardiovaskular.

Nutrien penting ini boleh ditemui dalam produk tenusu, ayam, daging dan ikan, serta kekacang dan sayur-sayuran tertentu; Ia juga sering digunakan oleh pembina badan sebagai suplemen pemakanan.

Bagaimana L-arginine membantu untuk menggalakkan kesihatan yang baik?

Kajian telah menunjukkan bahawa L-arginine mungkin memberikan pelbagai manfaat kesihatan yang penting. Ini termasuklah:

• Mencegah selsema;

• Mengurangkan kejadian dan keterukan Migrain;

• Melegakan tekanan darah tinggi dan preeclampsia;

• Menghalang keupayaan jantung gagal;

• Menggalakkan kesihatan fungsi ketegangan;

• Mengurangkan gejala-gejala senile dementia.

Selain daripada faedah ini, pendukung ramai percaya bahawa L-arginine boleh membantu untuk meningkatkan pemulihan prestasi dan kelajuan Olahraga selepas pembedahan atau kecederaan.

Apakah manfaat kesihatan zakar paling penting L-arginine?

Terdapat bukti bahawa L-arginine memainkan peranan yang penting dalam Kesihatan zakar kerana keupayaannya untuk menggalakkan aliran darah yang betul-satu faktor yang penting dalam mencegah mati pucuk. Lelaki mati pucuk adalah masalah biasa yang memberi kesan kepada lelaki semua peringkat umur; Walaupun ia adalah perkara biasa mengalami masalah erektil, mereka boleh mempunyai kesan yang buruk pada diri seorang lelaki, yang seterusnya boleh menjejaskan hubungan peribadi beliau dan lain-lain aspek kehidupan beliau.

Mati pucuk ini biasanya berlaku apabila peredaran darah ke atau dalam zakar adalah terhad; Walaupun terdapat pelbagai sebab yang ini boleh berlaku, masalah ini boleh sering dianggap mengecutkan saluran darah, dengan itu membenarkan aliran darah yang normal. Malah, kebanyakan ubat-ubatan preskripsi yang digunakan dalam merawat mati pucuk pada asalnya direkabentuk untuk merawat tekanan darah tinggi. keupayaan mereka untuk meningkatkan peredaran zakar dan disfungsi erektil songsang adalah dengan tidak disengajakan, walaupun sangat wajar, kesan sampingan. Walau bagaimanapun, daripada terus ubat kuat, ramai lelaki lebih suka remedi disfungsi erektil lebih sihat, lebih asli seperti L-arginine, yang mempunyai keupayaan yang terbukti untuk berehat saluran darah dan memulihkan aliran darah yang normal.

Ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa, disebabkan oleh hakikat bahawa disfungsi erektil sering dikaitkan dengan keadaan kesihatan yang asas, lelaki yang mengalami mati pucuk secara berulang perlu mendapatkan nasihat perubatan.

Menjaga zakar anda yang sihat

Cara terbaik untuk mengelakkan masalah zakar yang biasa, termasuk mati pucuk, adalah untuk mengekalkan gaya hidup yang sihat dengan makan diet yang seimbang, kerap bersenam, menghadkan pengambilan alkohol, dan mengelakkan penggunaan produk-produk tembakau; ianya juga penting untuk terpilih mengenai pilihan pasangan. Di samping itu, ia dicadangkan bahawa satu zakar Kesihatan crème (Kesihatan profesional mengesyorkan minyak lelaki Man1) mengandungi zakar khusus vitamin, mineral, asid amino dan nutrien penting lain boleh digunakan setiap hari untuk melembapkan kulit dan melindungi zakar daripada jangkitan bakteria atau kulat yang menyebabkan ketidakselesaan dan mungkin juga membawa kepada isu-isu kesihatan zakar yang lebih serius. Memohon untuk crème zakar terus kulit memastikan serapan serta-merta untuk manfaat kesihatan yang maksimum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *