Manfaat kesihatan teknologi negatif tumit dalam kasut bumi

Manfaat kesihatan teknologi negatif tumit dalam kasut bumi

Kasut bumi adalah sebuah syarikat Menggilap yang telah dimulakan oleh keluarga Kalso di Minneapolis, Minnesota, kembali dalam puluhan awal. Kasut bumi telah ditubuhkan pada satu masa yang apabila Syarikat adalah rekaan dan pembuatan bagi jenama terkenal lain. Selepas ketiadaan bertahun-tahun dari pasaran adalah Tempahan pemecah dan yang terkenal “3.7 darjah” kembali dengan keras.

Sejak balik ke pasaran, Syarikat telah berkembang dengan ketara, dan hari ini anda akan dapati Kasut bumi hampir di mana sahaja di planet ini. Satu-satunya perkara yang berbeza daripada Kasut “hippy-gaya” asal adalah bahawa pelbagai Kasut baru direka dan disediakan kepada Penekan peredaran masa dan trend.

Untuk menyimpan sehingga dengan peningkatan permintaan, pemilik menggunakan syarikat-syarikat pembuatan yang banyak membuat kerja. Salah dan mungkin Kedai-kedai kilang yang terbesar terletak di tanah besar China. Sentiasa berhubung dan berkomunikasi dengan Syarikat-Syarikat memastikan bahawa produk akhir yang mempunyai kualiti dan gaya yang bumi Kasut terkenal.

Apa itu “Teknologi tumit negatif” semua kira-kira?

“Teknologi tumit negatif” secara asasnya tentang sudut di mana bahagian Penyambut kaki adalah lebih tinggi daripada tumit. Tepatnya, ianya betul-betul 3.7 darjah lebih tinggi. Apabila Kasut direka, Anne Kalso bukan sahaja menumpukan kepada keselesaan tetapi pada memperbaiki postur serta manakala Kasut dipakai. Mengingati bahawa dia adalah pada waktu itu juga seorang pengajar Yoga, ianya tidak sukar untuk menyimpulkan idea dari mana datang! Memegang postur yang betul adalah sangat penting bagi guru Yoga. Sebaik sahaja ia dibuat dan diadakan tiada ianya tidak lama sebelum satu perbezaan yang nyata lebih baik dikesan dalam fungsi badan. Idea beliau untuk menggabungkan kedudukan yoga ke dalam reka bentuk Menggilap yang telah pasti berhasil. Baik menjadi, kesihatan dan keselesaan bagi sesama manusia dia adalah kebimbangan utama bagi wanita ini luar biasa, dan beliau telah mencapai matlamat beliau mengecapi kejayaan.

Reka bentuk kasut bumi membolehkan tumit untuk menggali kembali walaupun hadapan adalah mengangkat dan santai. Jari kaki juga selesa merebak. Tulang belakang secara automatik straightens dan otot perut dan tarik ketat; pernafasan meningkatkan sebagai Ketua diadakan lurus dan bahu di gulung. Sakit kepala mula berkurangan dan bungkuk juga menjadi satu perkara yang sebelum ini. Oleh itu ia menghilangkan sakit belakang atau mana-mana prospek itu. Berjalan pada sudut itu adalah serupa dengan berjalan kaki dalam pasir yang tebal. Betis dan paha mendapat senaman yang lembut juga. Ini dapat meningkatkan prospek berakhir dengan sepasang kaki yang indah. Sebuah badan berfungsi lebih baik sudah pasti mempunyai kesan positif kepada minda juga.

Bagi sesetengah orang tergelincir ke dalam sepasang kasut bumi akan menimbulkan masalah. Walau bagaimanapun orang-orang yang biasa dengan kasut tumit tinggi mungkin mendapati agak sukar pada pertama untuk digunakan untuk kaki yang berada di sudut yang bertentangan. Walau bagaimanapun, ini bergantung sepenuhnya atas individu. Latihan biasanya melakukan silap mata tersebut sebaliknya nasihat perubatan profesional adalah disyorkan untuk mereka yang mempunyai masalah atau berfungsi dan cacat.

Pereka kasut bumi membuat penggunaan pelbagai profesional, termasuk pakar podiatrist, kiropraktor dan biomekanik, untuk mencipta Kasut muktamad untuk keselesaan, kesihatan dan keselesaan. 3.7 Darjah tumit negatif teknologi diaplikasikan untuk sepasang kasut bumi yang dibuat tiap-tiap satu.

Teknologi baru telah membuat beberapa jenis kasut bumi yang lebih baik, dengan sejenis gel, dipanggil Gelron tahun 2000, diletakkan di katil seluruh kaki Kasut. Untuk melengkapkan semua, rekabentuk juga meliputi sokongan lengkung di semua tempat yang betul. Ini menjadikan ia Kasut sesuai untuk wanita hamil atau sesiapa sahaja yang membawa berat badan tambahan dan suka Kasut lebih menyokong.

Gel yang membolehkan kaki acuan menjadi sempurna dan ini meminjamkan beli. Dengan gel yang mewujudkan kesan urutan lembut yang hasilnya yang letih, sakit kaki menjadi satu perkara yang sebelum ini. Orang-orang yang sentiasa berdikari untuk berjam-jam akan mendapati ini satu rahmat yang luar biasa kerana keletihan yang akan dikurangkan secara drastik.

Di mana anda boleh menemui mereka?

Kasut bumi telah direka bentuk kasut yang sesuai untuk semua jenis aktiviti fizikal dan senaman. Mereka adalah tahan lasak dan agak murah daripada tuntutan-tuntutan Reka bentuk lain yang serupa. Pelbagai gaya juga seolah-olah lebih pelbagai serta menarik dan up to date sangat.

Terdapat banyak kedai-kedai kasut bumi itu saham dan oleh itu agak mudah untuk mendapatkan di Amerika Syarikat adalah. Kerana populariti yang semakin meningkat di seluruh dunia menjadi disediakan hampir di mana-mana. Jika terdapat sebarang masalah yang ditemui dalam mendapatkan sepasang mereka boleh sentiasa dipesan dalam talian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *