Maklumat terperinci anjing makanan terbaik dan nasihat

Maklumat terperinci anjing makanan terbaik dan nasihat

Artikel ini berkaitan dengan maklumat asas dan nasihat yang terperinci dalam memilih makanan anjing yang terbaik untuk rakan terbaik anda. Kami benar-benar berharap perkara-perkara berikut akan menjadi bantuan yang besar kepada wawasan anda untuk makanan anjing yang tepat untuk anjing anda. Ia berucap makanan anjing yang semulajadi, organik, mentah, buatan sendiri dan komersil. Ia akan juga mendedahkan anda kepada hal-hal makanan dalam tin dan kering anjing, di mana untuk membeli, probiotics dan pemakanan tambahan. Ini bukanlah kedalaman perbincangan, tetapi semata-mata untuk pengenalan kepada apa yang anda perlu dan perlu melibatkan diri anda dengan.

Sebagai pemilik anjing, anda harus sentiasa di jari kaki anda dan mencari maklumat yang terbaik, dan nasihat mengenai cara untuk menentukan apakah diet yang terbaik dan sihat untuk rakan terbaik anda.

Anda bukan sahaja perlu bimbang tentang kesihatan haiwan kesayangan anda, tetapi, ia adalah tugas anda untuk Pastikan apa yang anda makan dengannya. Anda perlu tahu makanan, apa yang ada di dalamnya, apa bahan-bahan dan mereka sihat dan pemakanan atau mereka akan membahayakan haiwan kesayangan anda dan memendekkan jangka hayat beliau.

Terdapat lebih banyak masuk ke dalam anjing yang baik menjadi. Gigi yang baik, berkilat kot, mata yang jelas dan terang, tanpa lemak badan bebas lemak, sistem penghadaman yang baik dan banyak tenaga. Jika ini adalah apa yang anda dapatkan untuk rakan terbaik anda, maka anda perlu bermula dengan apa dia makan. Untuk melakukan ini dengan betul, anda perlu memahami terma-terma yang digunakan dalam bahan-bahan pada beg makanan.

Jika ia mengatakan “semulajadi”, Adakah ini bermakna ia adalah bahan yang baik? Atau jika ia mengatakan “tinggi dalam protein”, Adakah ini sesuatu yang baik. Jawapannya ialah tidak.

Jawapan kepada soalan, banyak lebih banyak soalan, boleh dijawab dengan melihat AAFCO definisi dari anjing bahan makanan yang percuma dan boleh didapati di laman saya. Ini akan menjelaskan terma-terma yang sesat dan mengelirukan yang digunakan dalam industri makanan anjing.

Terdapat bahan-bahan yang anda pasti harus mengelakkan makan kawan baik anda? Anda yakin tiada, dan banyak, banyak, lebih daripada apa yang anda boleh bayangkan. Terdapat banyak bahan yang berbahaya dan membawa maut yang perlu dielakkan di semua kos. Ini adalah apa saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melakukannya, jadi, anda boleh Teruskan dengan keyakinan kepada apa yang sihat, dan apa itu sangat berbahaya dan walaupun maut untuk anjing anda.

Apa itu makanan anjing yang terbaik? Bagaimana anda tahu, dengan setiap pengeluar mendakwa semua melahirkan “makanan anjing terbaik” di pasaran? Jenis mengelirukan bukan? Mungkin, ianya jenama dengan bajet terbesar yang boleh mengiklan, memasar dan mempromosikan produk mereka. Anda fikirkan, ini tidak bermakna ianya makanan anjing yang terbaik. Anda boleh pergi gila, menyelidik, membaca dan sebagainya dari semua bajet besar pengeluar, yang akan menghasilkan keuntungan yang besar dari gred yang lebih rendah dan kekurangan makanan anjing. Kenapa, ia adalah bahan-bahan yang digunakan.

Jangan jatuh ke dalam skim pemasaran yang lama bahawa anjing hanya perlu makan makanan anjing. Tidak benar sekali. Malah, mereka melakukan yang terbaik untuk mengelirukan dan misdirect pengguna. Hakikatnya, anda mempunyai pelbagai senario berbeza yang anda boleh mendapatkan anda sendiri. Seperti ramuan semula jadi yang komersial, organik, mentah dan beku, kaku yang dikeringkan atau kombinasi makanan ini. Ia tidak kira sama ada anda membeli makanan pra yang dibungkus yang dirumus khas bagi sebuah keperluan pemakanan anjing, atau jika anda menghasilkan makanan sendiri dengan menggunakan bahan-bahan yang sesuai. Ini saya juga akan mengajar anda.

Titik penting untuk diingati adalah, untuk mendapatkan kesihatan yang baik untuk haiwan kesayangan anda, anda perlu terlebih dahulu menyediakan pemakanan yang baik dan mengelakkan bahan-bahan yang berbahaya. Pemakanan yang baik mengurangkan bil haiwan dan mengelakkan banyak masalah kesihatan yang disebabkan oleh produk yang lebih rendah. Kebanyakan pemilik berfikir bahawa menawarkan makanan berkualiti tinggi tersebut akan menjadi terlalu mahal dan dijangkau bagi mereka. Tidak dalam jangka panjang, dan tidak jika anda mahu yang terbaik untuk rakan anda.

MAKANAN DALAM TIN DAN KERING ANJING

Mana satu yang anda sedang mempertimbangkan, ingat untuk menyemak dan melihat jika ramuan pada label mengandungi bahan-bahan yang dikenali di seluruh, sebenar yang mematuhi piawaian tinggi yang dikenali. Ini bermakna, tiada produk sampingan dan bijirin tidak adalah perkara yang pertama untuk menghapuskan, kerana mereka pasti akan gelombang bendera merah sebagai produk yang berkualiti rendah. Bahan utama perlu terdiri daripada hidangan daging tertentu, atau, daging sebagai bahan utama dan makan daging yang tidak tidak ditetapkan. Mana-mana daging yang keseluruhan seperti ayam, daging lembu, kambing, itik, ayam Belanda, Kuang, bison, venison, ikan salmon dan sebagainya adalah bahan-bahan yang baik. Juga melihat pelbagai buah-buahan dan sayur-sayuran.

PROBIOTICS DAN PEMAKANAN TAMBAHAN

Manakala probiotics dan pemakanan tambahan akan ditambah kepada kebanyakan anjing diet, mempunyai reputasi yang lebih baik dan lebih tinggi akhir pengilang menyediakan maklumat terperinci bagi setiap tambahan, dan bagaimana, tambahan yang akan memberi manfaat kepada anjing anda. Elakkan bahan pengawet yang jahat dan makanan tambahan yang digunakan. Apa-apa pengawet yang digunakan, perlu semulajadi dan sihat dan tidak beberapa daripada penambahan bahan kimia yang menyedihkan. Pengawet semulajadi yang baik seperti asid askorbik, vitamin C dan vitamin E, adalah bahan-bahan yang boleh diterima.

DI MANA UNTUK MEMBELI MAKANAN ANJING YANG TERBAIK

Anda perlu Lengkapkan diri anda dengan maklumat terperinci, nasihat dan ilmu yang saya akan memberikan anda untuk memulakan pencarian anda untuk makanan anjing yang terbaik sama ada di kedai-kedai makanan tempatan, pejabat-pejabat Veterinar dan kedai-kedai makanan semulajadi anda dengan betul.

Anda bahkan akan boleh mencari dalam talian sebaik sahaja anda tahu, apa yang baik dan yang tidak baik dalam pilihan anda daripada makanan anjing. Anda akan dapat dengan mudah melihat melalui dakwaan ramai bahawa “kami menawarkan makanan anjing yang terbaik”. Adakah anda jujur berfikir, yang jika kamu lakukan apa disarankan di sini, bahawa anda boleh menjadi apa-apa hak ke atas sasaran dalam pilihan anda? saya tak fikir begitu.

MAKANAN ANJING KOMERSIL

Ingat, mereka berada dalam kebanyakan kes, tiada apa-apa tetapi pengiklanan flashy dan kebanyakannya bulu-bulu. Jika mereka yang mempunyai bajet dan Wang, mereka boleh mendakwa apa sahaja yang mereka mahu untuk membuat tuntutan. Malah, kebanyakan pengilang utama ini telah mengimbas kembali pada produk-produk mereka, pada tahun 2007, 2008 dan 2009. Rendah menamatkan, murah dan rendah kualiti makanan terdiri daripada kebanyakannya produk sampingan, Menu daging, pengisi dan bijirin.

MAKANAN MENTAH ANJING

Banyak pemilik anjing kini mendapat ke dalam makanan mentah anjing lebih dan lebih setiap hari. Mereka percaya bahawa dengan berbuat demikian, mentah lebih semulajadi untuk anjing, dan mereka tahu dengan tepat apa anjing mereka semakin. Beberapa juga percaya bahawa daging mentah, akan membenarkan anjing mereka untuk menjadi lebih kuat dengan satu badan lebih ramping. Saya tidak terlalu yakin saya melanggan sepenuhnya kepada kepercayaan ini, tetapi digunakan dalam kombinasi dengan makanan lain, ia boleh menjadi alternatif yang sihat juga.

Hanya ingat bahawa jika anda melakukan ini, daging mesti sangat segar untuk mengelakkan keracunan makanan yang boleh didapati apa-apa. Anda juga mungkin mahu untuk membuang tulang yang mentah sekali-sekala, selagi ia tidak dimasak. Apabila ia dimasak, ia menjadi rapuh dan splinters, sekali gus menyebabkan kemudaratan untuk anjing anda.

MAKANAN ANJING DIBUAT RUMAH

Inilah plus besar yang lain. Perbelanjaan boleh dipotong secara dramatik apabila melakukan makanan buatan sendiri anjing. Walaupun ia lebih murah daripada barang yang komersial, anda boleh menyesuaikan diet yang memenuhi setiap satu keperluan pemakanan anjing anda, semasa memberinya pelbagai menu sihat dibuat segar dia boleh melihat ke hadapan untuk setiap hari. Anda boleh lihat kepadanya bahawa makanan itu adalah kimia dan pengisi percuma.

Anda fikir resipi makanan anjing dibuat rumah adalah sukar untuk dilakukan, memakan masa dan mahal. Fikirkan sekali lagi. Biarkan anjing anda hidup lebih lama lagi daripada dia biasanya akan. Untuk anjing anda demi kesejahteraan, lakukan sekarang.

Anda boleh mencari pelbagai sumber kedua-dua atas dan luar talian yang menampilkan resipi untuk dipilih. Ramai pakar dalam bidang ini percaya bahawa diet makanan buatan sendiri ditambah pula dengan melayan makanan mentah anjing yang kadang-kadang adalah kombinasi yang hebat kedua-dua pemakanan dan pelbagai.

Jangan putus asa, tugas sebelum anda adalah benar-benar cukup mudah sesungguhnya. Jika anda akan dilengkapi dengan alat-alat yang percuma di laman web saya, maka Percayalah, kerja anda akan menjadi satu yang sangat mudah.

Mencetak anda muat-turun percuma dari laman web saya di bawah, dan mengambil mereka dengan anda apabila anda pergi menganalisis bahan-bahan yang digunakan oleh pengeluar makanan anjing. Ianya semudah itu. Anda akan kemudian menjadi benar dilengkapi dengan semua yang anda perlukan. Sekarang pergi keluar dan melakukannya dengan betul.

Oleh: Derick Senatore

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *