Maklumat tentang pembersih vakum Pacer 30 kawasan yang luas

Maklumat tentang pembersih vakum Pacer 30 kawasan yang luas

Pembersih hampagas kawasan yang luas kini telah menjadi satu kemestian mempunyai alat untuk komersil pembersih. Vakum ini mula diperkenalkan pada awal tahun lapan puluhan dan telah berkembang di untuk mencuci Mesin permaidani yang muktamad. Di hari tua, pembersihan kawasan permaidani yang besar adalah satu tugas yang membosankan dan membebankan melibatkan pekerja keletihan dan bertambah kadar buruh. Vakum kawasan yang luas yang pertama mengambil bentuk dua vakum tegak yang pada dasarnya diikat bersama-sama untuk menampung kawasan permukaan yang lebih banyak. Sejak vakum awal ini, unit-unit kawasan yang luas telah ditakrifkan semula dengan badan-badan Rotocast yang anggun, Motor vakum yang besar dan sistem dorongan diri. Saiz semasa pembersih vakum yang terdiri daripada dua puluh inci sehingga 50 inci bagi persidangan besar lantai dan Hotel. Yang paling boleh dipercayai dalam siri vakum dalam 30 Pacer oleh NSS setiap inci yang tiga puluh pembersihan jalan, 1725 Rpm pada agitator Penyambut berus dan dua 2 HP Motor untuk sedutan menambah kawasan yang luas.

Pembersih vakum luas kawasan Pacer 30 mentakrifkan cara vakum kawasan yang luas yang perlu dibina. Dengan kadar pembersihan 19,000 kaki persegi sejam Pacer 30 mengambil pendekatan baru untuk buruh pembersihan yang efektif. Kelihatan baik kepada keseluruhan dan reka bentuk yang kukuh rumah dua peringkat satu kuasa kuda satu Motor menawarkan empat puluh empat inci air angkat, setiap sedutan yang mencukupi bagi mana-mana tugas yang vacuuming. Kawasan dalaman dalam lingkungan Pacer 30 berjalan dengan lancar disusun dengan akses yang mudah ke komponen-komponen mekanikal dalaman untuk mudah pembaikan dan penyelenggaraan. Motor vakum berada di sebelah kanan pintu terbuka buaian dan boleh dikeluarkan dengan cepat untuk penggantian mudah dan menurun downtime. Ke arah Pusat dalam petak adalah tugas berat beg kain dengan kepungan zippered yang mengandungi beg vakum kertas untuk penapisan yang meningkat. Menukar beg adalah pantas dan mudah dengan hanya satu kelonggaran klip dan penyingkiran daripada unit. Beg vakum kain boleh tahan bushels 1.5 yang mencukupi untuk menolak yang memberi jangka masa yang panjang antara yang berubah-ubah.

Reka bentuk yang kompak 30 Pacer membuat unit yang mudah untuk menyimpan lipatan ke hanya dua puluh tiga inci ketinggian membuat simpanan dalam almari selidik ketat mungkin. Dua tugas berat mengekalkan klip selamat untuk mengendalikan semasa dalam penggunaan dan boleh dilaraskan ke 6 tetapan yang berbeza untuk menampung ketinggian pengguna. Terikan tangan pengguna adalah biasa di kalangan kering kakitangan menggunakan vakum kawasan yang luas. Pacer 30 melawan ini dengan menguruskan buih yang empuk neoprena dan dua lelaki mati tuil yang membuat mesin ini mudah untuk beroperasi dan mudah untuk mengendalikan. Di sebelah belakang unit NSS telah menambah port alat pilihan yang dengan sedutan tambahan untuk keras untuk sampai ke tempat-tempat dan baseboards. Kawasan alat yang rapi dan selamat berkhidmat ke hadapan unit cara tetapi sangat mudah untuk cepat perhimpunan. Keseluruhan badan luar pada pembersih vakum direka dengan baik dan juga dibina menjadikan pemimpin di kawasan yang luas berbaris.

Bawah mesin yang dibina untuk menahan azab yang melampau. Bawah Penyambut unit ini dilindungi oleh satu plat logam yang mengelilingi bar beater besar 28 inci. Beater bar adalah kukuh dalam reka bentuk dengan akses yang mudah untuk membersihkan rambut, dan Lin dan serpihan yang terlekat. Roda belakang atas unit adalah cukup besar untuk membuat muslihat vakum yang mudah tetapi belum memegang teguh kepada lantai keras.

Keseluruhan Pacer 30 pemimpin dalam kelasnya dan harus tidak akan terlepas pandang apabila melihat pembersih vakum kawasan yang luas. Pacer ini sesuai untuk Hotel, Restoran-restoran besar dan pusat-pusat persidangan dan benar-benar membantu mengekalkan rendah kos buruh sambil mengekalkan kualiti kebersihan. Pacer 30 juga mempunyai snap di HEPA penapis hijau yang kering dan penjagaan kesihatan persekitaran di mana pencemar udara adalah satu kebimbangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *