Maklumat mengenai paip Methven Productsin New Zealand dan Australia

Maklumat mengenai paip Methven Productsin New Zealand dan Australia

Ditubuhkan pada tahun 1886, Methven adalah pengeluar pertama di New Zealand untuk melihat peluang-peluang daripada kedai-kedai air dalaman. Awal bilik mandi, dapur dan laundries sukar untuk membuktikan produk dan datang sangat berjaya, mendapat reputasi yang cemerlang. Sejak hari-hari awal, Methven telah berkembang lebih cosmopolitan, bahan-bahan usingvarious dan gaya seni bina, menolak sempadan prestasi dan mempertingkatkan industri kita. Methven telah menguasai pasaran tempatan Tapware New Zealand dengan reputasi yang sinonim dengan prestasi dan kualiti yang tinggi. Sekarang bersama-sama dengan pengalaman pancuran mandian dari Flexispray, Methven membawa pakar mereka pengetahuan dan produk-produk ke pasaran Australia.
Flexispray telah memegang kedudukan utama dalam pasaran Australia pancuran mandian selama bertahun-tahun. Flexispray mengekalkan hubungan yang lama dengan Methven NZ dan pada bulan Ogos 2003, Flexispray bergabung dengan NZ Methven untuk membentuk Methven Australia, satu perkembangan wajar dalam hubungan yang sudah terbukti
Tumpuan kami
Fokus utama kami kami menyampaikan penjagaan pelanggan dan integriti dan memastikan koleksi kami mandi dan tapware disediakan untuk anda melalui semua paip utama dan kedai-kedai perkakasan di seluruh negara.
Lihat dan sentuh
Methven dan tapware adalah apa-apa “melihat dan Jangan sentuh”. Ia direka untuk berfungsi dalam situasi penggunaan yang tinggi dan mengambil Haus dan lusuh hidup harian keluarga. Ia juga mempunyai beberapa ciri yang bijak untuk membantu membuat hidup sedikit lebih mudah.
Dalam Australia koleksi paling komprehensif pancuran mandian perasaan yang hebat, Methven menawarkan pancuran mandian untuk kegunaan khusus seperti; dandanan rambut, perenggan-kesihatan-penjagaan kesihatan dan homecare, dan banyak aksesori bilik mandi yang bergaya diselaraskan; rel tapwashers, sturdirails dan Keselamatan.
Janji kami – kualiti dan ketenangan fikiran
Methven adalah komited untuk piawaian yang tinggi pencapaian dan kualiti dalam semua aspek Reka bentuk, pembuatan dan perkhidmatan pelanggan. Methven mempunyai pengiktirafan kepada kualiti Antarabangsa standard ISO 9001: 2000. Semua produk Methven direka bentuk dan dihasilkan untuk memenuhi permintaan yang mencabar daripada standard dan mempunyai waranti yang paling luas di Australia. Komprehensif kami “jaminan seumur hidup pancuran mandian” menyediakan penuh membeli keyakinan kepada semua pengguna dan peruncit. Di samping itu, produk-produk dalam senarai harga ini telah memperolehi akreditasi Watermark Australia di mana yang berkaitan dengan produk dan semua produk yang telah menjalani sistem air WELS penarafan bintang.
Lebih lanjut mengenai Methven Australia
Langkah-langkah keselamatan
Keselamatan pelanggan apabila menggunakan produk-produk kami adalah penting. Itulah sebabnya mengapa, majoriti mixers kami, kami menggabungkan kartrij laras yang khas. Kartrij ini membolehkan pengguna sendiri menetapkan suhu maksimum air yang datang dari Mixer. Inilah satu satu ciri yang hebat untuk melindungi anda sekeluarga – terutama kanak-kanak dan warga tua.
Tanggungjawab terhadap alam sekitar
Kita semua berkongsi planet ini. Kita semua menggunakan sumber. Dan kita semua mempunyai bahagian untuk bermain dalam menyelamatkan mereka supaya kita boleh memanjangkan hayat bumi berharga kita. Pada Methven, kami berusaha untuk menjadi pengeluar bertanggungjawab dan menghormati. Ia bermula dengan kami Reka bentuk dan bahan-bahan yang kita gunakan, dan pergi betul-betul melalui ke economising atas amaun air yang digunakan untuk mencipta pancuran yang sempurna.
Kami akan sentiasa memikirkan alam dan mencari kaedah yang terbaik dan paling bertanggungjawab untuk membangunkan produk kami untuk masa depan.
Methven membolehkan anda mengawal aliran air maksimum dari tapware dengan katrij yang boleh dilaras untuk mengurangkan pembaziran air dan dengan sekatan-sekatan air semasa, ini adalah ideal! Sudah tentu, penjimatan elektrik untuk memanaskan air adalah satu lagi cara untuk menjimatkan wang tunai yang berharga, serta sumber-sumber berharga melindungi Australia.
Dibuat kepada terakhir
Kerana kita tidak suka idea sampah mana-mana lebih daripada yang anda lakukan, Methven tapware adalah ketepatan Kejuruteraan menggunakan bahan-bahan yang terbaik supaya produk kami terus melaksanakan selama bertahun-tahun selepas lain-lain telah dibuang dalam tuala.
Tembaga Super sukar, tak terhakis dan aloi tembaga memberi kami pelbagai paip yang panjang umur yang luar biasa yang disokong oleh jaminan yang komprehensif dan pakar Perkhidmatan selepas jualan di seluruh negara.
Methven telah dimulakan pada tahun 1886 oleh George Methven di New Zealand dan kekal dalam perniagaan selama 120 tahun, menjadikan ia sebuah stalwart di pengeluaran pertama pancuran mandian dan tapware dan terbukti pemimpin industri.
Bermula di New Zealand pada tahun 1886, Methven adalah seorang perintis sistem paip dalaman. Bilik-bilik mandi awal, dapur dan laundries disediakan sebuah ujian yang sukar, tetapi ketahanan di Methven mendapat ia reputasi yang cemerlang dan mengekalkan kualiti.
Air adalah sumber berharga. Ia membersih dan pulih kami, dan adalah penting kepada kehidupan kita sehari-hari. Tetapi memelihara sumber ini sekarang dan seterusnya muncul sebagai cabaran terbesar kami.
Earthwise
KOMITMEN KAMI
Pada Methven kami berdiri pasti dalam kepercayaan kami bahawa anda tidak perlu menjejaskan gaya hidup anda untuk mempunyai air yang cekap rumah. Untuk membuat ini semua mungkin, kami mengikuti perkembangan trend Reka bentuk terkini, serta aplikasi penjimatan air.
PENJIMATAN PANCURAN AIR METHVEN
Corak semburan pancuran mandian kami beroperasi dengan cekap dengan alat peraturan aliran, supaya anda boleh menikmati mandi anda dengan sekeping minda manakala juga mengetahui anda menggunakan air dan tenaga kurang.
‘3 Bintang’ pancuran mandian penarafan WELS keluaran maksimum 9 liter air seminit, berbanding dengan pancuran mandian yang lain dengan aliran penuh yang melepaskan 22 liter setiap minit, menjimatkan air dan tenaga sehingga 50%.
PENJIMATAN TAPWARE AIR METHVEN
Methven membolehkan anda untuk mengurangkan aliran air maksimum dari Tapware dengan katrij yang boleh dilaras untuk mengurangkan pembaziran air. Cakera seramik kami juga adalah satu penyelesaian yang kekal terhadap bocor.
Seperti pancuran mandian kami, kebanyakan mixers mandi dan sinki bilik mandi, dapur dan Perkhidmatan Dobi juga dilengkapi dengan ‘Bintang 3’ WELS penarafan penjimatan air. Ini bermakna bahawa air kurang adalah sia-sia dan kurang air perlu dipanaskan oleh itu menjimatkan kos tenaga, serta melindungi sumber berharga di Australia.
Air dalam memperkenalkan label kecekapan dan piawaian skim
Pada tahun 2006 Australia memperkenalkan skim yang baru air kecekapan pelabelan untuk membantu orang ramai untuk membeli, dan untuk membolehkan industri untuk menghasilkan lebih banyak produk cekap air.
Label kecekapan air membentuk sebahagian daripada label kecekapan air dan skim Standard (WELS) ditubuhkan dan ditadbir diperbuat di Australia, Kerajaan Negeri dan Wilayah di bawah.
Memilih produk penjimatan air yang bukan sahaja akan membantu Malaysia untuk menyimpan air, ia akan menjimatkan wang Australia melalui bil-bil air dan tenaga yang berkurangan.
Label akan memaparkan dari 1 ke 6 bintang, bintang-bintang 6 yang menjadi air yang paling cekap. Sesetengah produk boleh juga dilabelkan dengan label “Sifar bintang undian”, yang menunjukkan bahawa produk itu sama ada tidak cekap atau tidak memenuhi keperluan penjimatan air yang asas.
Mentadbirkan skim WELS?
Akta WELS membenarkan Persekutuan Australia Menteri alam sekitar dan Warisan untuk mengisytiharkan bahawa beberapa jenis produk perlu dilabelkan dan piawaian yang mereka mesti mematuhi. Semua produk perlu dilabelkan pertama perlu didaftarkan.
Apakah ini bermakna bagi Methven
Pancuran mandian Methven dan Tapware yang digunakan untuk menampilkan ciri kini penarafan ‘AAA’ WELS yang “Star” rating. Semua produk masih mencapai penjimatan ciri-ciri air yang sama dan telah berkhidmat selama lebih 25 tahun!
Komitmen kami untuk penjimatan air
Methven memahami Australia ingin menikmati salah satu keseronokan hidup semulajadi, manakala mengingati bahawa wajar kepentingan air penggunaan dalam persekitaran kita yang keras. Australia akan sedar tentang pentingnya memelihara kami pemberian semula jadi yang terhebat – air. Methven dan Flexispray adalah pemimpin-pemimpin industri jangka panjang air simpanan teknologi dan inisiatif.
Di Methven, kami percaya bahawa anda tidak perlu berkompromi selera peribadi anda untuk mempunyai rumah cekap air, dan membuat ini mungkin sesuai, kami mengikuti perkembangan semua trend Reka bentuk terkini, serta air inovasi.
Pancuran mandian Methven
Semua corak semburan pancuran mandian kami beroperasi dengan berkesan dengan peranti peraturan aliran mereka, supaya anda boleh menikmati mandi anda dengan cara yang anda suka manakala juga mengetahui bahawa anda menggunakan air agak kurang.
Produk Satinjet kami menawarkan penjimatan sistem untuk meningkatkan pengalaman pancuran air revolusi baru.
Methven & Flexispray Tapware
Manakala Methven telah menjadi penyokong jangka panjang dalam sistem penarafan pemuliharaan air pancuran mandian kami, 2006 menyaksikan pelancaran WELS Program. Semua mandi dan sinki mixers bilik mandi, dapur dan Perkhidmatan Dobi di nowcome julat, gaya hidup dan Echo dengan air ‘Bintang’ yang menyelamatkan jaminan bahawa produk paip anda hanya akan menggunakan maksimum 9 liter air seminit.

Membuat anda dengan bantuan besar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *