Maklumat mengenai jenis pejalan kaki

Maklumat mengenai jenis pejalan kaki

Terdapat begitu banyak kelebihan dalam walker rolling tawarkan, termasuk kebebasan untuk tinggal mudah alih. Dan dengan gaya warna dan rekabentuk yang disediakan, anda boleh berasa membeli-belah baik di pusat membeli-belah atau berjalan di luar. Jika ini adalah pembelian pertama anda dengan walker, kedua-dua pejalan kaki adalah harga yang berpatutan dan banyak ciri-ciri pintar. Baca untuk maklumat lanjut dan perbandingan dengan empat roda Walker.

Yang harus mempertimbangkan walker yang dengan roda?

Jika anda berada di kaki anda sentiasa dan masih mampu bergerak tetapi mempunyai masalah dengan baki kemudian jawapannya: anda. Kerana ramai orang mempunyai hanya satu mobiliti walker: standard atau depan, untuk mempertimbangkan sama ada rollator faedah gaya hidup anda. Bantuan mobiliti ini adalah paling berkesan untuk:

Melaksanakan aktiviti-aktiviti harian seperti membeli-belah

Di samping itu; yang canggih ini mempunyai reka bentuk yang indah dan membuat gaya roda walker sekeping peralatan. Ciri-ciri termasuk: 4 roda dan Brek tangan. Ciri-ciri mewah termasuk: empuk kerusi dan bakul. Atas pengilang-pengilang seperti Invacare, Nova dan penjaga, secara amnya membolehkan anda menyesuaikan anda walker, menambah aksesori yang anda mahu. Selain daripada peralatan yang disenaraikan di atas, anda juga mungkin mahu menambah tambahan seperti: plat, pemegang cawan, beg, beg perjalanan atau dompet digantung walker.

Bagi setiap pilihan, Terdapat juga berjalan ke 3 roda, seperti Walkers beroda 3. Bantuan mobiliti ini boleh digunakan pada apa-apa alasan, ringan (Only12 paun), dan ia sangat mudah untuk digunakan (disyorkan bagi orang-orang yang tidak memerlukan kestabilan tambahan 4-roda walker.)

Satu lagi pilihan, Walkers beroda direka untuk pengguna kali pertama walker. Bukan 4 roda, ia mempunyai dua 5 “depan roda dan hujung getah belakang kaki. Ciri-ciri ini membantu menghalang walker yang bergolek di kaki dan memberikan kestabilan yang lebih banyak.
Untuk Hotel yang berat dan model-model yang boleh mengendalikan 375 paun dan 600 pound masing-masing, lihat penjaga biasanya 480 Nova Perkasa Mac. Maha Kuasa Mac dengan hampir 20 “luas tapak dan baik bagi orang-orang antara 5’5” ke 6’1 “.

Hebat dan kualiti 460 penjaga adalah biasanya untuk mempertimbangkan. Dengan kapasiti 275 pound dan pengguna yang terdiri daripada ketinggian 5’5 “ke 6’1”, inilah yang sukar tetapi walker aluminium ringan yang direka pada roda. Apakah yang bagus tentang ini sekeping peralatan yang termasuk kerusi empuk dan bakul di bawah tempat duduk untuk harga: lebih daripada apa yang anda membayar untuk majlis ini. Anda juga boleh memilih warna anda – biru, hijau atau merah.

Terdapat banyak faktor yang perlu dipertimbangkan apabila membuat keputusan Apakah gaya berjalan membeli. Apa akan Medicare membayar? Apakah harga yang paling rendah? Ciri-ciri Apakah yang diperlukan?

Tetapi kebanyakan keperluan dan mobiliti di peringkat pengguna adalah tempat pertama untuk memulakan. Kita membincangkan walkers rolling lipat, tetapi terdapat juga pilihan yang baik dalam standard walkers. Jenama seperti Invacare, penjaga, penjagaan TFI dan penjagaan kesihatan adalah pengeluar yang paling popular.

Walker yang mempunyai standard 4 kaki dengan kaki getah. Bantuan mobiliti ini adalah umumnya lebih ringan daripada pejalan kaki bunga, kira-kira 6 paun secara purata. Mereka juga cenderung untuk kos. Dan ramai pejalan kaki lipat kali ganda dengan mudah, dengan beberapa model kali ganda flat untuk penyimpanan kompak.

Untuk aksesori, bakul boleh ditambah. Anda juga boleh menambah 2 roda untuk meningkatkan keboleh-kendalian dan membolehkan pendaki untuk meluncur dengan mudah ke atas rupa bumi yang kasar. Satu lagi perkara, bola Tenis bola Walker Glide, membuat usaha, pergerakan bebas calar di seluruh lantai. Peluru ini direka bentuk untuk pejalan kaki yang paling sesuai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *