Makanan yang meningkatkan kesuburan di kalangan wanita – 5 mestilah mempunyai barang-barang makan sekarang

Makanan yang meningkatkan kesuburan di kalangan wanita – 5 mestilah mempunyai barang-barang makan sekarang

Ia dikatakan banyak tips, artikel, laman blog dan video bahawa seorang isteri boleh meningkatkan peluang beliau hamil jika beliau melihat apa yang dia makan dan jika dia makan jenis makanan yang betul. Ini adalah makanan yang boleh membantu beliau hamil bayi. Ini adalah makanan yang meningkatkan kesuburan di kalangan wanita. Jika anda sedang berjuang untuk hamil, maka apa yang anda tunggu? Mula mencari dan belajar tentang barangan makanan tersebut yang boleh menyumbang dalam meningkatkan peluang anda untuk konsep. Anda boleh menerokai tersebut “kesuburan pelan diet” mereka bercakap tentang. Melihat Apakah jenis-jenis makanan yang disediakan di dalam pelan diet tersebut.

Berikut adalah dikenali sebagai sebahagian daripada makanan yang meningkatkan kesuburan di kalangan wanita:

Makanan yang kaya dengan serat dan antioksidan.

Boleh anda fikirkan apa-apa yang kaya dengan serat dan antioksidan? Ya, sayur-sayuran dan buah-buahan segar bukan sahaja membantu meningkatkan kesihatan kita secara keseluruhan, mereka juga boleh menyumbang dalam meningkatkan kesuburan. Buah-buahan dan sayur-sayuran mempunyai nutrien penting dalam meningkatkan kesihatan reproduktif. Tambahan pula, sesetengah sayur-sayuran berdaun hijau serta buah-buahan sitrus mengandungi banyak asid folik. Adakah anda tahu bahawa asid folik adalah salah satu nutrien yang diperlukan oleh tubuh wanita kerana dia cuba untuk hamil? Ia boleh membantu mengurangkan kemungkinan kecacatan kelahiran.

Kacang peas, dan sebagainya.

Kacang ini, kacang tanah, kacang pis, kacang Pi, bayam dan barangan makanan lain sama besar sumber protein tumbuhan dan makanan yang meningkatkan kesuburan di kalangan wanita. Pasangan, terutama isteri, adalah dinasihatkan untuk memuatkan sehingga protein tumbuhan dan mengurangkan pengambilan protein haiwan untuk meningkatkan kesuburan. Itulah sebabnya mengapa anda perlu mengurangkan pengambilan daging. Ia tidak semestinya bermakna bahawa anda menyesuaikan gaya hidup yang sama seperti seorang vegetarian. The bottom line di sini ialah supaya anda mempunyai pukulan pada perwatakan yang lebih baik; anda perlu mula menambah sumber protein tumbuhan yang lebih banyak ke dalam diet anda dan pastikan anda penggunaan daging merah dan ayam pada tahap yang minimum.

Bijirin penuh.

Kita semua tahu bahawa bijirin boleh membantu kawalan individu dengan berat badan mereka. Apabila seorang wanita dapat mengawal berat badannya, meningkatkan kemungkinan beliau menjadi hamil. Ini adalah kerana masalah kesuburan adalah biasanya dikaitkan dengan obesiti. Selain daripada fakta-fakta tersebut, mereka adalah sumber-sumber baik karbohidrat kompleks yang banyak merujuk kepada sebagai “baik karbohidrat”. Roti gandum, gandum, quinoa, oatmeal dan beras merah diketahui untuk melepaskan gula ke dalam aliran darah secara beransur-ansur tidak seperti lain-lain sumber. Ini bermakna bahawa anda tidak perlu bimbang tentang peningkatan secara tiba-tiba gula dan insulin dalam darah. Bahawa pertambahan jumlah insulin dan gula yang tertentu yang boleh menjejaskan kesuburan anda jadi menghalang itu dari berlaku.

Makanan yang kaya besi.

Adakah anda ingin tahu makanan lain yang meningkatkan kesuburan di kalangan wanita? Apa yang anda perlukan adalah makanan yang kaya besi. Mereka adalah salah satu daripada lima mestilah mempunyai barang-barang makan sekarang untuk meningkatkan kesuburan anda. Kebanyakan pelan diet kesuburan termasuk makanan yang kaya dengan besi seperti kacang, sedikit daging tanpa lemak dan sayur-sayuran hijau. Doktor juga mengesyorkan suplemen besi untuk pesakit-pesakit mereka. Perlu diingat bahawa anda tidak hanya cerita apa-apa tambahan kecuali doktor memberitahu anda sebaliknya.

Makanan item mengandungi lemak yang “baik”.

Melengkapkan kehilangan makanan peningkatan kesuburan di kalangan wanita yang mereka barang-barang makanan yang mengandungi lemak yang “baik” seperti ikan salmon, sardin, avocados, biji bijan, dan lain-lain lemak “baik” ini adalah lemak monounsaturated tersebut, lemak politaktepu dan asid lemak omega-3 orang. Rupa-rupanya, lemak “buruk” yang anda perlu stay away from supaya anda boleh meningkatkan kesuburan anda adalah lemak tepu dan lemak trans.

Terdapat satu sistem yang menyeluruh yang telah secara klinikal dikaji selama 14 tahun dan yang menjamin untuk membantu pasangan yang hamil dengan cepat. Mengandungi penawar kemandulan jadi rahsia, teknik-teknik yang kuat dan sistem penawar kemandulan holistik langkah demi langkah yang pernah anda perlu menghapuskan kemandulan kekal dalam tempoh minggu, kebanyakan wanita akan hamil dalam tempoh 3-4 bulan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *