Makanan yang boleh membantu untuk meningkatkan ejakulasi?

Makanan yang boleh membantu untuk meningkatkan ejakulasi?

Salah satu perkara yang manusia boleh lakukan untuk meningkatkan ejakulasi adalah makan diet yang sihat. Makan makanan yang sihat boleh membekalkan badan dengan asid amino penting yang diperlukan untuk meningkatkan sperma. Menghadkan kafein dan minum banyak cecair akan membantu badan yang diminum. Apabila badan mengalami dehidrasi, ia tidak dapat dengan mudah membuat cecair seperti air mani. Satu lagi sebab yang bahawa pengambilan diet yang sihat dapat meningkatkan ejakulasi adalah bahawa diet yang rendah lemak dan tinggi dalam protein, sayur-sayuran dan bijirin penuh yang membekalkan nutrien yang memudahkan peningkatan ejakulasi. Mengelakkan makanan yang pahit, kesemak, dan pedas adalah juga bermanfaat bagi meningkatkan ejakulasi.

Ia dipercayai oleh sesetengah kuman gandum yang dimakan dengan oatmeal boleh meningkatkan ejakulasi dan meningkatkan ketebalan isi padu air mani. Zink berfikir untuk menjadi salah satu daripada bahan-bahan terbaik yang boleh membantu meningkatkan pancutan juga. Bukan itu sahaja, tetapi zink boleh meningkatkan keupayaan sperms untuk bergerak. Zink dengan asid amino yang bersama-sama akan meningkatkan bilangan sperma dan kelantangan sangat, kerana asid amino adalah disyaki bekerja untuk meningkatkan ejakulasi apabila diambil secara tetap. Sebahagian daripada asid amino yang paling penting ialah:

L-Lysine: Asid amino ini merangsang pengeluaran testosteron dan meningkatkan kualiti air mani, dan walaupun ia tidak meningkatkan kepekatan sperma, meningkatkan kualiti adalah kunci juga.

L Arginine: Adalah asid amino yang telah ditunjukkan untuk meningkatkan ejakulasi, sperma kesihatan dan aktiviti sperms. Makan kekacang seperti badam dan kacang tanah boleh membantu inges jumlah asid amino yang baik, dan begitu juga raisins dan coklat, popcorn dan brown nasi, oatmeal dan keseluruhan roti gandum.

Epimedium Sagittatum: Herba ini kadang-kadang dipanggil rumpai kambing Horny dan ia boleh meningkatkan ejakulasi dengan meningkatkan pengeluaran sperma. Bukan sahaja ia boleh membantu meningkatkan ejakulasi, tetapi ia juga boleh meningkatkan orang libido juga.

Pollixol: saya benih semulajadi ekstrak yang telah terbukti secara klinikal untuk meningkatkan ejakulasi
Zink oksida: Zink telah ditunjukkan untuk meningkatkan sperma kedua-dua pada kepekatan air mani dan motility oleh sebuah lebuhrayanya 80% hingga 200%. Zink membantu dalam proses sintesis testosteron untuk meningkatkan sperma. Zink merupakan salah satu faktor yang paling penting yang digunakan untuk meningkatkan ejakulasi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *