Makanan untuk ereksi yang lebih keras

Makanan untuk ereksi yang lebih keras

Anda adalah apa yang anda makan dan mudah diet yang perubahan boleh dibuat untuk mendapatkan ereksi yang lebih keras dan libido peningkatan secara semulajadi dan selamat. Di sini kita akan melihat makanan terbaik untuk ereksi yang lebih keras…

Titik yang pertama perlu diingat adalah bahawa anda adalah apa yang anda makan dan anda perlu untuk mengurangkan input yang menyebabkan masalah ereksi yang – Merokok, dadah minum dan rekreasi, mengurangkan atau berhenti sama sekali.

Seterusnya sebagai peraturan am, memotong keluar ditapis dan diproses makanan sebanyak mungkin dan makan sebagai “secara semulajadi dari bumi” yang anda boleh; makanan ini hanya akan mempunyai nilai pemakanan yang lebih banyak.

Sekarang mari kita lihat makanan yang seharusnya anda sertakan dalam diet anda.

Ikan berminyak

Salah satu daripada makanan terbaik untuk ereksi yang lebih keras. Asid lemak omega-3 ikan berminyak meningkatkan aliran darah seluruh badan dan ke zakar dan darah yang kuat aliran adalah penting bagi pendirian yang keras. Mana-mana daripada yang berikut adalah pilihan baik – ikan salmon, trout, ikan kembung dan tuna segar. Cuba dan mempunyai ikan berminyak sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Ianya juga kaya sumber zink dan selenium.

Zink yang dikenali sebagai mineral seks dan diperlukan untuk pengeluaran testosteron. Kira-kira 50% daripada selenium dalam seorang lelaki adalah di testosterone dan saluran-saluran seminal; lelaki kehilangan selenium dalam air mani, oleh itu anda perlu untuk mengekalkan tahap dana.

Kacang

Tidak seperti ikan pergi kacang! Kekacang seperti badam adalah sumber asid lemak juga baik.

Telur

Anda mungkin tidak dapat melihat ia sebagai makanan seksi tetapi ia! Telur yang tinggi vitamin B6 dan B5; -mengimbangi tahap hormon dan melawan tekanan yang membawa kepada nafsu seks yang lebih tinggi dan lebih keras ereksi.

Pisang

Pisang adalah kaya dengan kalium, yang tonik yang hebat untuk jantung dan peredaran darah yang besar yang sudah tentu diperlukan untuk mendapatkan ereksi. Mendapat cukup kalium membantu menyimpan natrium anda peringkat peringkat, menghentikan tekanan darah tinggi.

Rajah

Buah Ara yang tinggi asid amino; meningkatkan libido dan boleh juga meningkatkan tenaga batin dan membantu anda mendapatkan ereksi yang kuat.

Bawang besar

Bawang meningkatkan libido dan juga menguatkan organ-organ seks. Allicin yang hadir dalam bawang thins darah dan meningkatkan keseluruhan edaran.

Saderi

Snek saderi apabila lapar anda yang besar adalah untuk meningkatkan tenaga seksual kerana ia membantu dengan pengeluaran testosteron.

Buah ceri dan beri

Buah ceri dan beri dipenuhi anthocyanins yang melindungi dinding arteri anda, membantu menghalang plak lemak yang menyebabkan aterosklerosis. Buah-buahan berwarna terang apa-apa yang baik dan pilihan baik – peaches dan nectarines.

Apabila memasak menggunakan herba ini dan anda akan mempunyai makanan yang lazat untuk ereksi yang lebih keras

Cili

Ini dapat anda darah mengepam kuat seluruh badan dan kawasan kemaluan dan mereka kerja cepat – pernah notis tergesa-gesa darah ke muka anda apabila makan makanan pedas? Baik itulah apa padi untuk memindahkan darah.

Halia

Menggunakan halia dalam masakan anda jika anda boleh dan anda juga boleh mengambil ia sebagai tonik harian. Ambil satu sudu besar jus halia dengan telur yang direbus setengah dan sedikit madu sebaik sahaja setiap hari dan dalam masa beberapa minggu anda akan melihat perbezaan dalam Kesihatan dan libido anda setiap hari. Ia mendapat mengepam darah dan itulah seperti yang kita lihat apa yang anda perlukan

Bawang putih

Bawang putih seperti bawang mengandungi allicin dan meningkatkan aliran darah serta melindungi jantung.

Kini melakukan ini! Bagi kuasa seksual yang lebih

Dapatkan beberapa atau semua di atas dalam diet anda dan kemudian mengambil beberapa herba Cina masa diuji untuk meningkatkan libido sebaik sahaja setiap hari dan anda boleh membina atas dan mendapat kuasa seksual yang lebih. Ginseng, Cnidium dan Horny rumpai kambing ada anda boleh mengambil yang terbukti untuk meningkatkan libido dan Kesihatan dan terdapat banyak lagi.

Pil herba seks terbaik mengandungi 10 atau lebih dalam Formula kekuatan super dan jika anda mengambil mereka dengan makanan anda untuk ereksi yang lebih keras, anda tidak hanya akan mendapat lebih banyak daripada seks tetapi lebih daripada kehidupan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *