Makanan gred diatom

Makanan gred diatom

Lebih banyak anda mendengar tentang produk ini yang luar biasa, lebih banyak anda akan menjadi yakin bahawa anda perlu untuk menjadikannya sebahagian daripada rutin harian anda. Setiap hari membawa bukti bahawa lebih ramai orang beralih kepada alam semula jadi dan semulajadi diet dan ubat-ubatan homeopati untuk apa yang merunsingkan mereka, dan lebih sihat dan gembira mereka. Jelas, Semua yang kita perlukan untuk kami kesejahteraan diberikan kepada kami oleh alam semula jadi. Hal ini sudah tentu berlaku bagi diatom.

Terdapat beberapa kegunaan untuk DE, tetapi luar biasa, sekarang, manusia juga boleh mendapat manfaat daripada pembersihan, agen diatom penapisan. Ia adalah jelas daripada kajian dan bukti antidotal, itu makanan gred diatom menyediakan pelbagai kelebihan kesihatan bagi manusia dan haiwan juga. Digunakan sebagai rawatan harian, diatom boleh mengurangkan risiko berbahaya dan kolesterol tinggi, tekanan darah tinggi, obesiti, IPTS isu-isu menjengkelkan dan tekanan yang berpunca dari usus bakteria dan parasit, bronchia bengkak, buah pinggang dan jangkitan kencing, usus yang tidak teratur, serta membantu dengan gayat, sakit kepala, tinnitus, insomnia, dan bertindak sebagai anti-radang. Diatom adalah tangan ke bawah remedi yang terbaik bagi parasit dalam badan kita. Kajian menunjukkan diatom boleh membantu orang-orang yang menderita dengan pesakit kencing manis dan penyakit arteri, sakit sendi, mungkin, mencegah dan mengurangkan Penyakit Alzheimer dengan menghalang penyerapan aluminium. Diatom adalah produk alam semulajadi dengan tiada mudarat kepada alam sekitar, haiwan atau orang. Sejumlah kecil diatom mendapat diserap ke dalam aliran darah sebagai silika. Salah satu faedah silika adalah bahawa ia membantu untuk menghancurkan lemak jahat.

Diatom yang bawah ke atas bagi diatoms, bahan-bahan purba yang sub-aquatic. SPAN microscopic ini boleh menyerap dan memerangkap zarah untuk 3 mikron. Sistem penapis yang ajaib ini kerja-kerja dalam badan kita untuk memerangkap dan menghapuskan toksin dan membersihkan sistem dalaman kami untuk kesihatan yang lebih baik sebagai unsur-unsur berbahaya ini diluluskan melalui badan—tanpa bahan kimia! Sebaik sahaja kami Diet semulajadi termasuk silika yang mencukupi, tetapi dengan tanah habis, hibrid tanaman, dan pemprosesan makanan, hanya kira-kira 1/3 daripada silika yang perlu dimakan. Diatom adalah lebih daripada 60% silika dan apabila diambil, membentuk kekurangan ini. Bahan semulajadi ini mempunyai manfaat yang sama seperti haiwan peliharaan dan haiwan juga. Selain itu, DE adalah serangga semulajadi pembunuh-pembunuhan oleh tindakan fizikal berbanding kimia. DE yang mendapat serangga dan calar salutan mereka waxy mati menyebabkan dehidrasi dan kematian. Pengguna boleh mencari benar-benar organik, selamat dan murni Perma-pengawal makanan gred diatom, dalam talian pada Earthworkshealth.com, keluarga yang dimiliki dan dikendalikan perniagaan sejak tahun 1968.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *