Makan Strawberi akan membantu anda menurunkan berat badan

Makan Strawberi akan membantu anda menurunkan berat badan

Ramai orang suka rasa strawberi dan krim dan kadang-kadang rasa bersalah selepas memakannya tetapi Tahukah anda bahawa pakar pemakanan mengesyorkan Strawberi sebagai sebahagian daripada diet untuk menurunkan berat badan.

Ini disokong oleh kenyataan terkenal, Strawberi yang manis semulajadi, rendah kalori, dan sumber yang baik daripada vitamin C. Juga, Strawberi adalah percuma dan lemak tepu, kolesterol, natrium. Sekarang berapa baik itu! Anda akan mendapat tidak ada hujah dari saya untuk pergi pada diet ini baik.

Ianya juga mudah untuk melihat mengapa Strawberi digalakkan sebagai salah satu daripada buah-buahan makan sebagai sebahagian daripada diet harian anda, selain daripada fakta bahawa Strawberi melayan hebat, mereka juga adalah sangat baik untuk anda, kerana ia adalah satu fakta bahawa mereka adalah tinggi antioksidan yang membantu badan melawan penyakit.

Jadi, jika anda telah memutuskan untuk makan makanan yang sihat dan menurunkan berat badan dalam perjalanan, memilih jalan mudah dan pastikan anda menanam tanaman Strawberi yang baik.

Ia pergi tanpa mengatakan bahawa kita sering makan buah-buahan ini lazat semua cara cara, dalam salad, pencuci mulut, Aiskrim, dll; tetapi benar-benar menikmati faedah-faedah yang sihat Strawberi mempunyai untuk tawaran, Makan mereka yang mentah dalam tempoh 4 hari menuai. Sederhana tujuh atau lapan Strawberi akan menambah sehingga kira-kira 45 kalori, ini akan ditolak oleh fakta bahawa mereka memberi anda pelbagai manfaat lain yang tidak disebut lagi, seperti kalium, ini membantu mengawal electrolytes dalam badan anda, juga, B2, B5, B6, Magnesium, copper, Oh! Adakah saya menyebutkan asid lemak omega? Saya menggunakan.

Strawberi sudah salah satu buah-buahan yang paling lazat dan popular yang dimakan hari dan buah-buahan yang sangat mudah berkembang, mereka boleh sering dijumpai tumbuh dalam hutan. Ini biasanya lebih kecil daripada orang-orang yang ditanam, dan rasa lebih sengit.

Secara semulajadi Strawberi terbaik yang anda pilih sendiri dari belakang rumah anda sendiri dan makan sedang mereka segar. Satu alternatif adalah untuk melawat ladang strawberi jika anda tinggal berhampiran satu. Sudah tentu anda akan dihadkan untuk pelbagai apa yang membesar, tetapi hey! mereka semua rasa baik untuk saya, dengan beberapa pengecualian.

Strawberi adalah salah satu buah-buahan yang paling popular dan boleh didapati dalam ribuan halaman rumah di seluruh negara. Anda mempunyai Taman tiada? Bukan masalah; Strawberi boleh berjaya ditanam di balkoni, atau mencari tempat yang cerah di teres. Mereka maju dalam bekas dan gantung bakul dengan sekurang-kurangnya kekecohan. Dengan banyak jenis untuk dipilih, anda akan menemui rasa saiz dan tekstur untuk disesuaikan yang paling mencabar bagi citarasa. April melalui hingga Julai adalah apabila mereka akan berkembang dengan banyak buah-buahan.

Mereka adalah sangat baik untuk anda yang mungkin anda ingin makan mereka sepanjang tahun? Terima kasih kepada usaha teknologi moden, yang kini menjadi kenyataan. Melihat ke dalam hydroponic berkebun di mana hasil yang besar boleh dicapai atau Selain itu dipanaskan rumah hijau akan membekalkan kepada anda sepanjang tahun dengan Strawberi, bersama-sama dengan lain-lain luar musim melayan.

Jika anda mempunyai banyak buah-buahan yang anda mungkin mahu untuk berfikir tentang pembekuan mereka untuk kegunaan kemudian. Mula-mula anda perlu pilih Strawberi yang telah sepenuhnya ripened; Sebaik sahaja anda telah memilih mereka mereka akan tidak jangka apa-apa lagi. Melihat melalui mereka dan membuang mana-mana yang lebam atau rosak dan memilih hanya firma yang merah terang dengan topi hijau. Jangan cuci mereka tetapi meletakkan lapisan buah-buahan atas tuala kertas untuk dua hingga tiga hari sebelum meletakkannya di atas dulang biskut, satu lapisan pada satu masa. Pembekuan sebelum memindahkan mereka ke dalam satu bekas kedalam, harus baik untuk beberapa bulan walaupun mereka akan menjadi lebih lembut selepas pencairan. Import boleh dilihat pada rak pasar raya sepanjang tahun, tetapi Strawberi adalah pengembara miskin, jadi berhati-hati.

Jadi apa anda tunggu lagi kerana, ini adalah diet yang super, tersekat di.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *