Makan memo Jadual Pit Bull Terrier anda: Petua kesihatan anjing

Makan memo Jadual Pit Bull Terrier anda: Petua kesihatan anjing

Walaupun ia sering sukar untuk memberitahu anda lembu jantan Pit tidak merayu untuk makanan anda, anda perlu menjadi kuat dan berbuat demikian. Pemakanan anda Jadual Pit Bull memo adalah idea yang buruk kerana beberapa sebab. Sebab jelas adalah bahawa anda akan menggalakkan dia untuk mohon di meja makan, anda akan dapat makan dia diet yang tidak sihat yang boleh membawa kepada masalah kesihatan, dan juga mengajar dia bahawa ianya okay untuk makan apa sahaja yang boleh beliau mahu.

Jika anda memberi apabila anda lembu jantan Pit menimbulkan makanan anda, terutamanya jika anda berada di meja, dia akan berfikir bahawa tingkah laku apa-apa, dan akan mengaitkan ia dengan mendapat apa dia mahu, Jadual makanan. Memberi akan membantu mengukuhkan tingkah-laku yang buruk. Ia mungkin baik-baik saja dengan anda yang merayu semasa anda makan, tetapi ia boleh menjadi sangat menjengkelkan jika anda pernah mempunyai tetamu makan malam ke atas.

Pemakanan anda Jadual Pit Bull makanan juga boleh menyumbang kepada banyak masalah kesihatan yang serius. Makanan yang kita makan adalah jauh lebih tinggi kalori daripada apa yang dia perlu memenuhi keperluan pemakanan, oleh itu membawa beliau menjadi berat badan berlebihan. Kajian menunjukkan bahawa lebih separuh daripada haiwan peliharaan ini adalah agak gemuk. Obesiti biasanya menyebabkan masalah kesihatan yang sama pada haiwan seperti manusia. Memo Jadual biasanya rendah vitamin dan nutrien, dan boleh memuat sistem anda Pit Bull dengan lemak yang menyebabkan masalah perut dan penghadaman. Banyak makanan yang kita makan mengandungi toksin yang selamat untuk kita, tetapi boleh menjejaskan sistem kardiovaskular anda Pit Bull. Jika anda masih berniat untuk suapan anda Jadual Pit Bull memo, rujuk kepada doktor haiwan anda supaya dia boleh membiarkan anda tahu apakah makanan untuk menjauhkan diri daripada. Anda akan sentiasa selamat memberi hanya dia makan makanan anjing dan merawat, kerana ini akan dirumus khusus untuk beliau dengan semua syarat-syarat pemakanan di rumah.

Dengan membenarkan lembu jantan Pit anda untuk makan makanan selain daripada makanan anjing, anda menggalakkan dia bahawa ia adalah okey untuk makan apa sahaja yang dia mahu. Ini boleh membawa maut jika dia akan datang ke dalam kenalan dengan antifreeze, maut barangan kimia dan racun atau tumbuhan beracun yang banyak. Dia tidak tahu perkara-perkara ini adalah buruk bagi dirinya, hanya bahawa dia mahu makan mereka. Seperti yang anda izinkan dia menerokai makanan lain, dia akan mahu merasai segala-galanya yang dia datang ke dalam kenalan dengan.

Untuk memastikan kesihatan anda Pit Bull, anda harus benar-benar memberi hanya makan makanan yang bertujuan untuk anjing. Sekali lagi, anda bercakap dengan doktor haiwan anda, tetapi bagi saya, ia adalah terlalu berisiko. Kesihatan anda Pit Bull harus menjadi keutamaan nombor satu, dan seperti kanak-kanak, beliau tidak tahu apa yang terbaik untuknya, anda perlu membuat keputusan tersebut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *