Makan hak: Mendapatkan firma, patut & seksi dengan 8 badan Toning makanan ini

Makan hak: Mendapatkan firma, patut & seksi dengan 8 badan Toning makanan ini

Walaupun ini bukanlah mudah untuk semua orang untuk melakukan – cuba makan organik apabila anda boleh. Ayam/daging anda harus salah satu daripada rumput diberi, percuma dan pelbagai, dan lain-lain… Jika tidak, hanya melakukan yang terbaik anda boleh menggabungkan versi organik bukan sahaja yang berikut – tetapi semua makanan (dan minuman) anda mengambil sebagai sebahagian daripada diet yang biasa anda.

1 – Pisang

Ini adalah salah satu kegemaran masa saya semua – dan saya makan satu setiap hari. Pisang adalah sumber magnesium yang besar (baik untuk tulang dan kesihatan jantung anda) – dan mereka akan dimuatkan dengan kalium (kira-kira 400 miligram dalam medium satu). Ini adalah baik kerana kita sepatutnya untuk mendekati 5,000 miligram kalium setiap hari. Ingat, kalium membantu mengawal tekanan darah, pergaduhan tulang dan mengurangkan risiko batu buah pinggang anda.

2 – Brown Rice

Perbezaan di antara nasi putih dan coklat rice bukanlah warna. Nasi putih adalah beras perang selepas ia telah diproses dan kejatuhan nilai. Tidak seperti nasi putih, beras perang adalah gandum benar – kerana ia masih ada bran dan kuman daripada bijirin semula jadi. Jadi, anda mendapat manfaat sebenar ‘gandum’ – dan kira-kira 10 kali seberapa banyak mendapat manfaat badan kalium dan fosforus.

3 – Bran

Sama ada sebagai bijirin sejuk atau panas bijirin – bran tendangan punggung (saya suka bran oat yang dimasak dalam air untuk Sarapan Pagi [sekitar 11:30 am] dengan pisang yang sederhana, 2 camca besar biji flaks tanah).

Apa yang anda dapat? Dos yang sangat bagus dan serat, magnesium – karbohidrat berkualiti sangat sedikit.

4 – Kecambah Brussel(s)

Hanya 4 loji kuasa ini semulajadi memberikan anda kira-kira 240 mikrogram vitamin k – iaitu dua kali ganda ke yang mendapat orang purata dalam sehari penuh. Dan Percayalah – anda perlu vitamin K.

5 – Daging lembu (mata bulat adalah pilihan yang baik)

Daging merah bukanlah jahat – melainkan anda silapnya makan 1/2 paun setiap hari minggu…

Satu hidangan 3-auns daging lembu berkualiti tinggi memberikan anda sebuah badan toning dan pengukuhan dos protein – hanya 160 kalori.

Apa yang anda dapat dari ‘lembu’? Zink dan vitamin B6 – 2 yang lebih penting, kehidupan yang meningkatkan elemen-elemen yang anda perlu untuk berfungsi secara optimum – secara harian.

6 – Brokoli

Ya – ia adalah masih baik untuk anda… Sebagai salah satu tertinggi ‘gelap sayuran hijau’ – anda mahu mencari jalan untuk mendapatkan ini anda makan, dan ke dalam tubuh anda, beberapa kali seminggu jika anda berminat untuk mengurangkan peluang anda untuk mendapatkan kanser – hanya untuk menamakan beberapa…

7 – Blueberry

Mari kita lihat, di mana kita mula?

..SANGAT tinggi antioksidan.. .boost fungsi otak anda.. .helps merendahkan kolesterol… .loaded dengan vitamin K.. .may membantu mencegah osteoporosis.. .prevents pengerasan of the arteri.. .loaded dengan badan pembersihan serat.. .should saya terus?

8 – Barli

Pearl barli telah sekam luar yang dikeluarkan – jadi tidak makan. Anda mahu ‘gandum’ barli – yang masih sekam dimuatkan gentian yang kukuh. Kita semua tahu manfaat sebenar bijirin – jadi tidak perlu bagi saya untuk rehash semua di sini. Anda juga boleh mencuba bulgar atau gandum groats (kasha) – kerana mereka juga bijirin nutrien karbohidrat, tebal dan sihat.

Baik, tiada engkau itu.. lapan mudah didapati secara meluas makanan anda boleh masukkan dalam panjang jangka pelan makanan untuk kesihatan yang muda dan hidup meningkatkan kecergasan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *