Makan berhenti makan kajian

Makan berhenti makan kajian

Apa yang jadi likeable tentang cara makan berhenti makan kehilangan berat badan adalah pendekatan delightfully berbeza.

Tidak perlu mengira kalori dengan diet ini, tiada keperluan untuk makanan tambahan atau makanan tertentu, dan tiada kesan pada kalendar sosial anda, anda hanya minum air selama dua hari daripada lima. Program latihan yang ditetapkan melengkapkan pakej.

Hasil gabungan daripada dua strategi ini adalah bahawa penyerapan jumlah kalori anda minggu menurun, dan pada masa yang sama kadar pembakaran lemak anda akan bertambah.

Dan Apakah semua ini menambah sehingga kehilangan lemak tanpa kehilangan otot.

Salah satu aspek yang baik mengenai kaedah ini ialah kesederhanaan penggunaan. Ianya begitu meletihkan perlu untuk diet menu format. Terdapat tiada keperluan untuk keluar membeli-belah untuk menyediakan kaedah kehilangan berat badan ini. Apa yang boleh menjadi lebih mudah melaksanakan daripada makan seperti biasa kecuali pada dua hari setiap minggu (tidak berturut) makan hanya makan malam anda.

Kekuatan ini adalah ia mudah untuk mengekalkan.

Soalan yang dibangkitkan di sini ialah tentang kesan ke atas kesihatan dan kesejahteraan.

Insan di sebalik kaedah ialah seorang pakar pemakanan yang bertauliah dan penyelidik. Beliau juga mempunyai kepentingan dalam bina badan dan kecergasan latihan. Premis beliau adalah bahawa had kalori dan penurunan berat badan adalah satu cara yang paling berkesan untuk kesihatan yang baik. Apabila kadar metabolisme kita meningkat badan menggunakan lemak lebih cepat.

Dengan berpuasa untuk jangka masa pendek sahaja (1 hari pada satu masa), metabolisme slow-down dielakkan. Anda mendapatkan yang terbaik daripada kedua-duanya seperti pembakaran lemak berlaku pada kadar yang tetap walaupun terdapat tiada kalori yang berlebihan akan digunakan. Pada masa yang sama berpuasa mempunyai kelebihan pembersihan badan.

“Jadi memberitahu saya berita buruk” anda mungkin bertanya. Setiap program mempunyai tempat yang lemah. Terdapat beberapa penyesuaian yang diperlukan dalam ketiadaan makan pada masa makan yang biasa. Anda Walau bagaimanapun laras ini selepas sementara. Adalah agak rumit kerana ia kelihatan kerana anda masih dapat makan malam.

Pada sebelah tambah makan berhenti makan mempunyai beberapa kelebihan yang kukuh. Ia adalah salah satu atur cara sekitar. Kecekapan yang tinggi. Ia menjimatkan wang anda pada bil anda membeli-belah. Ia bukanlah program yang mahal memandangkan anda menjimatkan bil makanan dan dengan satu kos daripada $39,95. Ini adalah satu program yang baik bertulis yang akan membantu anda untuk bermula tanpa berlengah-lengah terlalu banyak.

Untuk maklumat lanjut sila klik pautan di bawah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *