Majoriti senyap akan menyelamatkan Amerika Syarikat

Majoriti senyap akan menyelamatkan Amerika Syarikat

Seperti yang saya menonton Amerika Syarikat pesat Mac ke arah masyarakat socialistic dunia ketiga, saya terus bertanya sendiri apa yang berlaku kepada negara kita hebat dan tiada apa-apa cara kita boleh menyelamatkan negara kita sebelum ia pergi lebih dalam membangunkan. Optimist saya mencadangkan sensibility majoriti senyap akhirnya akan memerintah hari ini, Walau bagaimanapun pessimist saya melihat satu fervor unbridled di sebelah kiri yang tidak pernah dilihat sebelum ini, sekurang-kurangnya tidak dalam sejarah Amerika Syarikat.

Seperti yang saya menonton Parti Sosialis Demokratik yang bekerja untuk kekal memperhambakan anak-anak kita berhutang dan euthanize warga tua, saya mendapati diri saya berulang kali bertanya soalan yang mudah, mengapa. Dan jawapan satu perkataan tunggal yang berulang kali membisikkan kepada saya dari kedalaman fikiran saya sendiri kata, kuasa. Ya, kuasa adalah benar-benar apa ini adalah semua tentang. Kerajaan Sosialis berhaluan kiri yang berada dalam kawalan Amerika dan rakyatnya adalah untuk cuba versi sendiri yang fantasi utopian. Walau bagaimanapun mereka mencapai kuasa ini tidak terhad kepada Amerika Syarikat. Ia adalah jauh lebih luas dalam skop. Ia adalah untuk dominasi global, satu dunia global pesanan baru. Ini mungkin kedengaran cliché dan conspiratorial dalam pemikiran, tetapi sejarah telah menunjukkan contoh-contoh yang berulang-ulang percubaan serupa pada dominasi global. Mujurlah, dan apa yang membuatkan saya yakin, bahawa tiada seorang pun pernah berjaya, sekurang-kurangnya sangat lama.

Pada sesetengah titik semula jadi manusia semulajadi survival naluri klik di dan majoriti senyap yang berdiri dan roars. Berapa majoriti senyap bertindak-balas untuk untuk overreach kuasa adalah satu fungsi berapa cepat dan keras cara hidup mereka terancam. Hari ini Parti Sosialis Demokratik yang bijak dan memahami mereka mempunyai masa yang terhad untuk mendapatkan leher sosok sekitar kami kanak-kanak dan warga tua. Tiada contoh yang lebih baik ini adalah undang-undang penjagaan kesihatan 1 trilion dolar semasa bil yang sedang ditolak melalui DPR dan Senat pada lewat Sabtu, Bilakah saluran berita dan rakyat memberi sedikit perhatian kepada kerajaan mereka. Memandang seperti sejarah, kuasa-kuasa lain yang rosak yang merebut politik, mereka rendah sifat manusia. Walaupun rakyat mungkin sedikit terlambat menyedari apa yang berlaku, mereka akhirnya lakukan. Dan apabila mereka lakukan, seperti semua pemimpin rasuah masa mereka terpulang.

Saya berharap bahawa sebelum Parti Sosialis Demokratik percubaan untuk menjual Alaska ke China untuk membayar turun beberapa hutang Amerika Syarikat, serta untuk mencegah Sarah Palin dari bertanding untuk jawatan yang lebih tinggi, bahawa rakyat negara ini yang besar akan melihat kepimpinan Demokratik untuk apa. Pelampau generasi 60-an masih mencari perjalanan akhir itu satu, di mana mereka dan orang lain di dunia adalah nyanyian Kum Bay Yah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *