Majalah untuk wanita menikmati populariti yang berterusan

Majalah untuk wanita menikmati populariti yang berterusan

Tidak kira betapa kita akan tenggelam dalam zaman teknologi tinggi elektronik membaca gizmos dan perkara-perkara yang dalam talian, ada kalanya apabila apa-apa adalah lebih baik daripada lama fesyen perasaan leafing melalui halaman majalah yang sebenar, yang ketara. Ianya masih terbaik benar kelonggaran untuk berehat, santai flip halaman dan menjelaskan kepada daydreams yang dibangkitkan oleh artikel, gambar-gambar dan iklan-iklan. Pemilihan penerbitan yang disediakan hari ini adalah astounding, dengan majalah wanita dari setiap berjalan kaki, dan meliputi setiap faedah boleh dipikirkan. Kesihatan dan kecergasan untuk menghias atau parenting, tidak kira apa topik yang sesuai dengan anda mewah, pelbagai perkara yang sedia ada dalam lingkungan meliputi Kanada majalah dan penerbitan popular dari Amerika Syarikat dan di tempat lain.

Mengikut Biro Audit Sirkulasi, majalah Kanada sepuluh adalah wakil daripada pelbagai yang ada. Majoriti daripada amat mensasarkan pasaran asas wanita. Pertama kepada yang terakhir, kadar peredaran tertinggi semasa separuh akhir 2011 telah Apakah memasak (sebuah penerbitan dari Kraft Foods), Reader’s Digest, Chatelaine, hidup Kanada, di Maclean, Canadian House & rumah, gaya di rumah, Makan yang bersih, rampasan kuasa de Pouce dan oksigen wanita kecergasan.

Sepuluh teratas akan hanya hujung kecil pepatah ini, walaupun, apabila ia datang kepada apa yang ‘s disediakan. Anda boleh menikmati faedah anda dalam hampir mana-mana subjek dengan majalah chock-full artikel berinformasi dan menghiburkan. Wujud pelbagai kategori yang besar, meliputi apa-apa bilangan kepentingan peribadi, himpunan kepentingan umum kandungan unik dan niche topik. Walaupun kebanyakan penerbitan untuk pasaran Kanada dalam Bahasa Inggeris, Terdapat banyak ditawarkan di Perancis, seperti Loulou, Châtelaine dan Chez Soi.

Satu kategori yang sangat popular majalah untuk wanita berurusan dengan gizi dan rumah. Isu-isu kehidupan, keibubapaan, hiasan rumah, resepi dan pelbagai kepentingan umum yang lain mata pelajaran yang ditawarkan dalam laman-laman jualan atas penerbitan seperti Redbook, lebih, tuan-tuan dalam jurnal rumah, baik rumah tangga, Keluarga, lebih baik rumah & Gardens dan majalah ibu bapa. Isu-isu kesihatan dan peningkatan peribadi adalah topik-topik panas yang lain, dan terdapat banyak maklumat yang berharga dalam tajuk-tajuk tersebut sebagai diri, Kecergasan, kesihatan wanita dan pencegahan.

Fesyen dan gaya telah lama menjadi subjek kegemaran untuk sebuah majalah untuk wanita, dan muka surat dan Elle, Glamour, Vogue, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan Loulou penuh dengan tiada hentinya makanan bagi fantasi wanita. Dari spread fesyen tempahan untuk berseronok borang soal selidik, kandungan mereka adalah antara Tempahan menarik, termasuk iklan-iklan yang mewah. Peminat seni dan budaya boleh mencari Artikal berinformasi dan peristiwa-peristiwa semasa seperti agak sia-sia, hiburan mingguan dan orang. Memasak temu boleh mengisi mereka kebaikan masakan dari Bon appetit dan makanan & wain, dan majalah Pengantin seperti pengantin perempuan mengandungi idea-idea dan maklumat mereka dengan perkahwinan di awangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *