Majalah-majalah yang terbaik untuk lelaki

Majalah-majalah yang terbaik untuk lelaki

1. Berwayar majalah: majalah berwayar adalah sebuah majalah bulanan yang merangkumi trend semasa dan masa depan dalam teknologi dan bagaimana mereka membentuk budaya, perniagaan, Hiburan, komunikasi, Sains, ekonomi dan politik. Berwayar dikenali kerana prinsip libertarian kuat dan susun dalam eksperimen dan inovatif atur yang sering menggabungkan warna kalimantang dan logam. Berwayar sentiasa mengandungi Ulasan dan panduan Hadiah pada produk paling hangat. Ciri-ciri terkini termasuk “The masa depan daripada makanan: Bagaimana Sains akan menyelesaikan the seterusnya krisis Global” dan “Gambar esei klasik arahan manual.”

2. GQ majalah: majalah GQ, juga dikenali sebagai lelaki yang suku, ialah lelaki majalah lelaki berfikiran secara profesional moden. Majalah bulanan mempunyai terbaru dan paling hangat lelaki fesyen, berita, alat dan hiburan. Majalah lelaki juga mempunyai gambar-gambar model yang cantik dan pelakon, nasihat mengenai juadah dan minuman, seks, hubungan, politik, fesyen dan dandanan. Ciri-ciri yang baru dalam majalah GQ termasuk “25 wanita paling seksi dalam filem — sepanjang masa,” “sesuai yang terbaik dengan di bawah $500” dan “GQ 100: Kedai-kedai yang Best untuk lelaki di Amerika.”

3. Sukan Illustrated majalah adalah pilihan yang hebat untuk peminat sukan yang muktamad. Majalah Illustrated sukan merupakan pihak berkuasa mingguan bagi Sukan Amerika Syarikat. Majalah itu merangkumi lelaki, wanita, Kolej dan pasukan sukan profesional. Majalah ini juga mempunyai kualiti foto, Keratan Akhbar, profil atlet, statistik dan markah terakhir, besbol, bola keranjang, bola sepak, hoki, bola sepak, tenis dan banyak lagi. Beberapa hari di Sukan digambarkan majalah mempunyai kedudukan bola sepak kolej, liputan siri dunia dan statistik NFL. Plus, ada terkenal digambarkan sukan Tahunan baju renang isu.

4. Pengguna laporan majalah: pengguna laporan majalah adalah sebuah majalah yang besar bagi orang-orang yang berjimat. Majalah menyediakan laporan bulanan yang tidak berat sebelah dan boleh dipercayai di Kereta, peralatan elektrik, elektronik, komputer, makanan, Kesihatan, kewangan dan banyak lagi supaya pengguna mendapat bang kebanyakan bagi buck mereka. Pengguna laporan majalah khusus untuk membantu kedai pengguna bijak — tidak ada iklan luar adalah dimasukkan dan produk mengimbas kembali disenaraikan. Isu-isu khas majalah laporan pengguna termasuklah masalah Auto dan panduan membeli akhir tahun. Ciri-ciri beberapa hari dalam majalah pengguna laporan termasuk “Menghabiskan kurang pada semua,” “Panduan untuk memandu hijau” dan “Kembali kepada asas-asas bagi kelahiran yang selamat.”

5. Maxim majalah: Maxim majalah adalah lelaki dikenali majalah fotografi provokatif dan kedudukan wanita tercantik di dunia. Maxim juga mempunyai teknologi, Hiburan, selebriti, fesyen dan sukan.

6. Lelaki kesihatan: majalah Kesihatan lelaki menyediakan maklumat gaya hidup yang praktikal dengan sinaran yang mengenai Kecergasan, kesihatan dan pemakanan. Majalah Kesihatan lelaki juga mempunyai artikel dan nasihat mengenai hubungan, pelancongan, kerjaya dan banyak lagi.

7. Masa: Masa majalah adalah peneraju berita majalah yang meliputi peristiwa-peristiwa semasa dan berita utama hari ini. Majalah Time meliputi segala-galanya dari hiburan untuk penemuan saintifik dari seluruh dunia.

8. Majalah Rolling Stone: jika yang memuat decidedly pop-budaya muzik, politik dan personaliti adalah perkara yang anda lelaki, majalah Rolling Stone ikon setiap dua bulan sekali adalah cara untuk pergi. Ini adalah sumber maklumat muzik termasuk muzik berita, Ulasan, imbasan, foto dan ciri-ciri yang muktamad. Semalam ciri majalah Rolling Stone termasuk Ulasan album dan temubual artis panas seperti AC/DC, T.I. dan John Legend.

9. Majalah ekonomi: majalah dalam ekonomi adalah besar bagi orang-orang yang mahu mengikuti berita-berita terkini mengenai isu-isu tempatan dan antarabangsa, perniagaan, kewangan, hal ehwal semasa, Sains, teknologi dan seni. Ekonomi yang mempunyai reputasi sebagai peneraju utama perniagaan analisis, pendapat dan nasihat dari perspektif global.

10. BusinessWeek majalah: majalah perniagaan top-rated lain hebat untuk Hadiah langganan majalah adalah Majalah BusinessWeek. Majalah BusinessWeek mempunyai artikel yang menyeluruh mengenai pasaran kewangan, trend, orang penting dalam perniagaan dan teknologi. BusinessWeek juga menawarkan nasihat yang praktikal tentang kerjaya dan keputusan pelaburan.

11. Popular Mekanik majalah: mekanik Popular adalah sebuah majalah perkhidmatan yang merangkumi pembaikan rumah, keperluan automotif, teknologi, telekomunikasi, di luar, kecergasan dan Sains. Popular Mekanik majalah juga mempunyai penilaian produk, aplikasi praktikal, cara maklumat dan berita.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *