Majalah keluarga membuat Hadiah yang hebat bagi ibu bapa

Majalah keluarga membuat Hadiah yang hebat bagi ibu bapa

Menjurus ke arah ibu bapa yang mempunyai anak-anak muda, majalah FamilyFun adalah sebuah majalah yang bertenaga yang memfokuskan kepada memperkaya kehidupan keluarga dengan menyediakan artikel yang positif tentang kehidupan keluarga dan memperkenalkan aktiviti-aktiviti kreatif dan nasihat yang sihat. Majalah FamilyFun dilancarkan pada tahun 1991 dan mempunyai edaran 2 juta pembaca.

Misi FamilyFun majalah adalah untuk memberikan ibu bapa kanak-kanak berumur tiga hingga 12 idea waktu keluarga berkualiti termasuk pelancongan, pembelajaran projek, kraf, parti, Permainan dan aktiviti-aktiviti lain.

Setiap isu FamilyFun majalah termasuk ciri-ciri yang bermusim seperti holiday resipi, kraf dan aktiviti-aktiviti dan 14 ruangan editorial tetap menyeronokkan sehari-hari, penyelesaian kreatif, tradisi keluarga sihat menyeronokkan, ibu pada bulan, mari kita masak dan perkara-perkara kegemaran kami antara lain.

Dalam kolum tetap “My Great Idea” pembaca berkongsi strategi yang terbaik dalam pelbagai topik seperti menganjurkan, re-purposing dipakai seluar jeans dan nasihat umum keibubapaan melalui esei orang pertama.

Majalah keluarga ini juga meneliti produk pengguna yang berkaitan dengan kanak-kanak termasuk permainan digital, buku, video dan DVD. Setiap tahun majalah FamilyFun memilih keluarga dengan kanak-kanak untuk menguji mainan baru mereka “mainan Anugerah”. Mainan diuji adalah untuk kanak-kanak berumur tiga hingga 12. Editor majalah FamilyFun sama undi pada semua mainan dan melepaskan pemenang setiap tahun dalam isu November. Majalah ini telah menjalankan kajian ini selama 17 tahun.

Keluarga besar yang satu lagi majalah adalah kalangan keluarga majalah. Majalah keluarga juga menumpukan kualiti keluarga masa tetapi juga memberikan ibu bapa dewasa sahaja artikel-artikel yang termasuk menghias Tip-Tip, panduan gaya dan Tip-Tip senaman. Namun, fokus dalam majalah keluarga adalah ahli keluarga dan majoriti artikel Pusat sekitar keibubapaan.

Seperti majalah FamilyFun, majalah keluarga termasuk kedua-dua ciri-ciri yang bermusim dan kolum tetap. Antara ciri-ciri yang bermusim di kalangan keluarga termasuklah menghias bagi cuti, holiday resipi, idea untuk percutian keluarga dan banyak lagi.

Sesetengah lajur yang tetap dalam majalah keluarga termasuk kesihatan kanak-kanak, Berita Kesihatan, masa Keluarga, kehidupan keluarga saya dan pembeli yang panduan. Ruang dalam kehidupan keluarga saya keluarga temubual ibu-bapa yang pelbagai gaya keibubapaan individu mereka, rutin dan perkara lain yang menarik. Dalam isu hari daripada kalangan keluarga majalah, supermodel dan ibu Iman adalah subjek lajur ini.

Majalah keluarga juga merangkumi Berita Kesihatan dan trend untuk kedua-dua ibu bapa dan kanak-kanak dalam setiap isu. Artikel kesihatan terkini termasuk strategi-strategi yang bijak untuk makan yang betul, pelan-pelan mudah kecergasan dan nasihat perubatan alternatif.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *