Magniwool bagi pemain Golf – cara semula jadi untuk melegakan kesakitan dan cergaskan anda

Magniwool bagi pemain Golf – cara semula jadi untuk melegakan kesakitan dan cergaskan anda

Kerana semua pemain tahu – mungkin lebih daripada sesiapa – memastikan diri anda sihat fizikal adalah kunci untuk berasa sihat dan meningkatkan prestasi anda di Padang.

Terdapat semua cara nasihat yang kita semua tahu kita patut mengambil untuk kesihatan optimum dan Kecergasan, menonton diet kita dan minum banyak air untuk limbering sebelum permainan dan berliku selepas itu.

Tetapi ia bukanlah mudah untuk berpegang kepada resolusi-resolusi kami, walaupun kami bermaksud; dan bagi kebanyakan, tetap permainan golf rekreasi dan kegiatan bagaimanapun, tidak hanya sebagai sebahagian daripada rejim senaman yang!

Jadi hasilnya, kebanyakan pemain Golf seolah-olah menerima kembali dan sakit sendi sebagai satu kejahatan perlu – jika anda menghabiskan sehari memalui pemacu yang menggunakan bahagian-bahagian badan anda tidak biasanya diletakkan di bawah apa-apa tekanan, dan kawad dan laluan perairan dengan tujuan, anda cukup banyak mengharapkan lebih daripada saham anda sakit selepas itu.

Jika kita semua jujur dengan diri kita, sakit itu biasanya datang dari gabungan miskin Kecergasan, sendi stiffening, kecederaan lama menternak kepala mereka, mungkin membawa sedikit berat badan, apa-apa sukan kami – jadi ia tidak menghairankan badan kita hanya perlu memberontak dari masa ke semasa!

Anda tidak bersendirian dalam ini samada – kira-kira 53% pemain golf yang kerap mengadu sakit belakang dan siku pemain adalah bahaya biasa permainan.

Di-kurangnya pemain boleh semua meneroka maklumat dan latihan profesional dalam menerima, termasuk nasihat mengenai kaedah alternatif untuk menjaga diri kita sendiri di borang. Terdapat peningkatan kesedaran Pilates dan Yoga, sebagai contoh, dalam mengurangkan kesan ke atas badan. Kita semua tahu lebih tentang golfers’ yips dan kejang, guna pergelangan tangan dan bahu, dan betapa pentingnya postur dan teras kestabilan dalam membantu dengan permainan kami. Tetapi ia adalah penting untuk menyembuhkan kesakitan, bukan hanya topeng dengan ubat tahan sakit – yang resipi untuk masalah jangka panjang.

Selama bertahun-tahun menggunakan terapi magnet telah diiktiraf dalam membantu pemain golf yang menguruskan artritis dan sakit mereka sebagai salah satu bentuk paling selamat dan paling berkesan melegakan sakit semula jadi.

Kajian telah menunjukkan bahawa magnet boleh mempunyai kesan yang benar-benar terapeutik dalam sistem badan – sendi, saraf, tendon dan otot – untuk semua cara gangguan serta membawa kelegaan daripada kerja dan Sukan-berkaitan kecederaan tisu lembut.

Apabila dipakai atau diadakan berdekatan dengan badan, ia dipercayai bahawa magnet elektrik boleh mengenakan atom besi di corpuscles merah darah kami. Ini kemudian mempengaruhi tindak-balas biokimia, memperbaiki peredaran darah yang bermaksud mencapai peningkatan oksigen dalam sel-sel dalam badan, sisa toksik dikeluarkan dengan lebih cekap, kesakitan otot dan sendi dapat dilegakan, penyembuhan semulajadi proses merangsang kesihatan dan kesejahteraan yang dipertingkatkan.

Dalam erti kata lain, terapi magnetik membantu tubuh menyembuh.

Anda pasti akan melihat banyak pemain yang memakai satu gelang magnet dan jika anda bertanya kepada mereka, mereka mungkin akan bersumpah oleh mereka faedah terapeutik.

Tetapi dalam masa, kesan-kesan dari gelang logam boleh memakai melalui hubungan dengan kuasa-kuasa luar yang lain. Mereka mungkin perlu mengecas, badan boleh digunakan untuk kesan dan mengurangkan kuasa mereka; dan tidak semua orang suka mempunyai gelang yang bulat pergelangan tangan mereka sepanjang masa, mungkin bertembung dengan sebuah jam tangan atau menangkap pada pakaian.

Jadi alternatif yang sangat baik adalah Magniwool.

Magniwool produk yang memberi satu lagi cara untuk mendapat manfaat daripada terapi magnet – dan semua ini sementara anda dapatkan tidur malam yang terbaik yang anda mungkin pernah ada! Magniwool yang meliputi seterikakan bahagian underblankets dan inset kusyen dengan magnet untuk membantu melegakan kesakitan dan Penyembuhan, meningkatkan peredaran alam dan menggiatkan tenaga. Produk dibuat dari bulu New Zealand dan semua dalam semua, menyampaikan keputusan penyembuhan yang dibina khusus mencari dengan manfaat tambahan gentian semula jadi pastikan bahawa anda panas dalam musim sejuk, sejuk di musim panas dan sihat sepanjang tahun!

Mengapa tidak menggabungkan satu underblanket magnet dengan selimut hypoallergenic seterikakan bahagian atau bantal untuk indah, tidur yang menyegarkan dan memberi badan anda melayan sebenar?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *