Magic keampunan: Boleh Pengampun kesilapan lepas anda menarik lebih banyak kesihatan dan kekayaan kepada anda?

Magic keampunan: Boleh Pengampun kesilapan lepas anda menarik lebih banyak kesihatan dan kekayaan kepada anda?

Saya sangat malu dan tenang di zaman kanak-kanak saya dan tidak dapat menyatakan diri kepada sesiapa sahaja yang takut, apa orang lain mungkin berfikir tentang saya jika saya berbuat demikian. Saya sentiasa mencari kebenaran dari orang lain dalam apa jua yang saya lakukan atau berkata.

Kanak-kanak saya adalah jadi sengsara dan tidak normal. Saya ditakuti bercakap walaupun untuk Kumpulan 2-3 orang. Rentak jantung saya makin meningkat dan saya mula goncang dan menggigil dalam Seluar.

Kerana saya membesar saya mula menyalahkan ibu bapa dan guru-guru saya tidak mengambil peduli keperluan mental saya dan tidak melakukan apa-apa untuk melegakan rasa malu dan ketenangan saya. Keadaan ini telah mempengaruhi saya sehingga tahap bahawa saya tidak boleh melakukan sebarang kerja lebih 1-2 tahun kerana saya akan dikategorikan sebagai malu dan senyap dan budak, berapa banyak saya ditakuti untuk mendengar kata-kata itu. Worsens dalam banyak keadaan, saya meninggalkan kerja tanpa sebarang sebab dan mencari pekerjaan lain. Tetapi saya tidak pernah terfikir bahawa pekerjaan tidak masalah dan masalah sebenar saya.

Ini telah menjejaskan saya promosi, perhubungan dan kehidupan sosial saya di tatters. Aku melihat apa-apa lagi perlu dilakukan daripada menyalahkan ibu bapa, guru dan masyarakat untuk situasi precarious saya. Saya jadi marah dengan mereka semua dan benar-benar membenci mereka untuk merosakkan hidup saya.

Saya mencapai usia 35 atau begitu, semasa menyemak imbas web, saya terjumpa sebuah laman web yang mengaku teknik penyembuhan tenaga untuk masa lalu anda yang jelas isu-isu dan emosi tersumbat. Aku merasa begitu lega bahawa saya mula belajar sendiri untuk menyingkirkan saya isu-isu yang lepas yang memegang saya kembali dalam hidup.

Kerana saya tahu bagaimana mengerikan untuk berpegang kepada masa lalu anda dan tidak Pengampun, saya terfikir untuk menulis artikel ini untuk membantu orang lain yang mungkin terperangkap seperti saya tidak tahu apa-apa jalan keluar.

Jika anda ingin hidup anda sepenuhnya, anda perlu untuk mengalami sihir ampun sekarang. Kuasa pengampunan adalah luar biasa dalam melegakan anda semua botol sehingga kemarahan dan tenaga negatif yang sedang menghalang anda terperangkap di dalam realiti anda sekarang. Untuk mencipta realiti baru bagi anda, perkara yang pertama- tamanya adalah untuk memaafkan diri sendiri dan semua orang lain untuk kesilapan dan isu-isu.

Apabila kita adalah kanak-kanak, kami tidak dapat membuat keputusan untuk diri kita sendiri Apakah baik atau buruk untuk kita. Jadi kami mengambil ibu bapa dan pihak berkuasa kita kata-kata tokoh-tokoh diberikan sebagai kebenaran bersungguh. Tetapi jika ibu bapa kami dan orang-orang lain sedang beroperasi melalui ketakutan dan kepercayaan negatif mereka sendiri, bagaimana boleh mereka memberikan kita panduan mental yang betul. Mereka tidak akan berbuat demikian dengan kepentingan jahat tetapi beroperasi melalui kejahilan dan ketakutan. Mereka mungkin terfikir apa yang mereka katakan atau lakukan adalah betul dan melakukannya melalui cinta murni. Tetapi ia bergantung kepada kesedaran mereka tentang kehidupan dan emosi. Jadi dalam keadaan itu, menyalahkan mereka kerana setiap perkara apa yang berlaku kepada anda adalah satu latihan yang sia-sia dan ia terus untuk tersangkut dalam kitaran ganas.

Untuk mendapatkan unstuck, anda perlu maafkan ibu bapa anda atau sesiapa sahaja, anda telah melakukan salah kepadamu di zaman kanak-kanak anda berfikir dan mengampunkan mereka untuk selama-lamanya. Menghalang sebarang kebencian mereka hanya akan memudaratkan anda dan tidak mereka. Isu utama adalah untuk memaafkan diri sendiri terlalu follies lepas dan kesilapan, kerana anda pula mereka seperti kesedaran anda hidup pada masa tersebut dan anda kini lebih sedar dan pencerahan tentang bagaimana minda dan kehidupan bekerja.

Adakah anda akan menyeksa bayi untuk membuat kesilapan kecil? Tidak, kerana anda tahu bahawa bayi itu tidak dapat berfikir dan ia tidak mempunyai pengetahuan dan kesedaran tentang kehidupan anda. Dengan cara yang sama, kesilapan lepas anda dilakukan dengan kesedaran terhad anda telah mempunyai pada masa tertentu dan mengikut keadaan pada masa itu. Jadi perkara pertama untuk mendapatkan unstuck untuk memaafkan kesilapan masa lalu anda dan mana-mana badan dan tiap-tiap badan yang terlibat dalam kesalahan mereka, untuk selama-lamanya. Ia adalah satu kemestian bagi kemajuan dan pertumbuhan dalam hidup anda sendiri.

Terdapat beberapa emosi dan tenaga penyembuhan teknik mengalami sihir keampunan.

Cara terbaik adalah untuk pergi ke tempat yang tenang dan ingat kejadian masa lalu, yang hendak memaafkan dan cuba berasa dalam kecederaan seberapa banyak yang anda boleh. Jika anda perlu menangis, melakukannya. Sebagai menangis adalah ubat yang terbaik untuk kecederaan emosi dan kesakitan. Walaupun masyarakat kami mengaku sebaliknya, Tempahan penyelidikan saintifik menunjukkan bahawa menangis sebagai penyembuh kesakitan emosi yang besar. Ingat anak batin anda yang terlibat dalam pengalaman tertentu yang bercakap kepadanya dan mengatakan bahawa anda memaafkan dia kerana dia adalah bertindak atas kesedaran bahawa ia mempunyai pada masa itu. Meyakinkan dia dan cinta kepadanya untuk menjaga anda ketika itu. Anda mungkin perlu melakukan ini lebih daripada sekali untuk menyakitkan lebih besar, tetapi ia adalah berbaloi. kerana kesihatan yang hadir dan kekayaan anda bergantung kepada penyembuhan anda isu-isu yang lepas.

Apabila anda memaafkan tertentu lalu isu atau kecederaan, anda mungkin berasa lebih ringan dan lega. Ini adalah kerana terlekat tenaga yang dikeluarkan dan tenaga yang dilepaskan ini boleh digunakan untuk tujuan kreatif yang hadir, seperti menarik lebih banyak harta dan kaya hidup anda atau memperbaiki hubungan anda dan sebagainya. Kebanyakan masa Bilakah kecederaan yang besar dikeluarkan, Cawangan-cawangan kecil akan secara automatik dipotong. Di sepanjang jalan anda mungkin mendapati ia menjadi lebih mudah dan lebih mudah untuk memaafkan masa lalu anda dan lain-lain yang terlibat di dalamnya.

Saya cadangkan anda melihat untuk itu di bawah Laman web untuk maklumat lanjut dan teknik-teknik mudah bagaimana untuk memaafkan kesilapan masa lalu anda dan menarik lebih banyak kesihatan dan kekayaan kepada kehidupan anda sekarang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *