Maakoa kajian

Maakoa kajian

Apakah masalah dengan Maakoa?

Maakoa adalah rangkaian pemasaran Syarikat yang mempromosikan sesuatu produk kesihatan dan kesejahteraan yang menampilkan beberapa bahan-bahan yang cukup jarang dengan nilai nutrien tinggi yang sepatutnya. Saya menganggap anda memahami Apakah pemasaran rangkaian bagaimana model perniagaan yang berfungsi dalam paling asas terma. Maakoa telah dilakukan apa yang syarikat-syarikat rangkaian yang banyak telah dilakukan pada tempahan. Mereka telah mencipta satu produk yang mengandungi nutrien makanan yang kaya dengan, dan mempunyai sasaran industri kesihatan dan kesejahteraan, yang pesat berkembang. Dipasangkan dengan unqiue mereka produk ini adalah peluang perniagaan. Ini membolehkan orang ramai untuk menyertai Syarikat Maakoa dan mendapat komisen dengan menjual produk dan merekrut lebih banyak pengedar ke dalam Syarikat. Syarikat-syarikat lain yang menjual produk yang sama jenis yang Xocai, Mona Vie, Zrri,

Adalah produk yang mereka gembar-gembur semua?

Tentu sekali tidak. Kebanyakan syarikat pemasaran rangkaian tidak akan membuang masa mereka mencipta produk yang tidak mempunyai manfaat kesihatan yang sebenar pun. Banyak bahan-bahan utama dalam nutritionals ini termasuk makanan yang jarang berlaku seperti dalam Acai berry, Amalaki, Delima dan dalam kes Maakoa, Cupuacu.

Produk utama yang Maakoa mengedarkan dipanggil Koopuwa dengan buah-buahan Brazil Cupuacu, asid lemak, asid amino dan pelbagai vitamin B. Produk yang agak unik dan mempunyai beberapa ramuan yang sangat kuat yang penting untuk kesihatan yang optimum. Satu-satunya masalah, seperti tempahan nutritionals lain cecair, ialah harga. Ya, Maakoa mempunyai produk di sini menawarkan Brazilain buah-buahan dengan sifat-sifat kesihatan yang hebat, tetapi harga hanya boleh menakutkan orang beberapa kaki. Hanya masa akan menentukan jika sejumlah besar orang lihat dan merasa faedah berkaitan dengan harga produk dan mengabaikan Maakoa yang bagi keputusan.

Bagaimana Moo-lah, bagaimana boleh anda dibayar?

Maakoa bukan sahaja menjual produk yang kemas, tetapi mereka juga mempunyai pelan pampasan yang besar. Anda sebagai Pengedar bagi Maakoa boleh mendapat komisen bulanan jumlah produk yang dijual dan mengikut jumlah produk organziational. Terdapat dua cara utama yang anda dibayar. Satu, tumpuan menjual produk kepada pelanggan-pelanggan hanya. Dua, tumpuan kepada menaja pengedar baru untuk membantu anda menjual produk. Di antara ini adalah bonus cepat mula, Kolam bonus dan lain-lain cara yang kemas untuk accomadate pengedar.

orang lain luar sana dalam industri. Apa yang akan menentukan bagaimana anda mendapatkan pampasan akan pengekalan pelanggan dan permintaan pasaran. Pasti, ia adalah mudah untuk mendaftar orang baru, tetapi menjadi pasaran bagi produk Maakoa menjual.

Syarikat-syarikat pemasaran rangkaian Imam Maakoa

berbanding pesaing. Perkara yang terbesar untuk look out adalah bagaimana pengurusan atasan yang inovatif yang berhasrat untuk menjadi dan jika mereka mempunyai satu pelan pemasaran yang kukuh untuk mengembangkan perkataan tentang Maakoa dan produk Koopuwa mereka. Memahami bahawa persaingan jahat luar sana dalam segmen penduduk. Semua orang seolah-olah mempunyai terbaru dan terhebat pil atau minuman yang seolah-olah menyembuhkan semua penyakit. Maakoa perlu mencari jalan untuk memotong melalui semua bunyi ini dan menembusi pasaran dengan produk unik mereka.

Promosi produk Maakoa ini adalah sama seperti banyak syarikat lain. Mereka vehichle utama yang digunakan untuk mempromosikan perniagaan ini merupakan syarikat dan produk itu sendiri. Satu-satunya masalah ini adalah bahawa orang lain melakukan perkara yang sama. Maakoa perlu mencari jalan untuk menonjol. Anda sebagai Pengedar juga akan perlu mencari jalan untuk menonjol jika anda berharap untuk mengembangkan satu pasukan yang besar dan mereka sisa menjana pendapatan menyemak setiap bulan.

Anda sebagai pengedar

Apabila ia datang kepada permainan ini seluruh rangkaian pemasaran terdapat beberapa kemahiran yang anda perlu belajar. Kemahiran ini biasanya akan menjual, recruiting dan terutamanya pemasaran. Kemahiran satu yang saya amat cadangkan di atas lain-lain adalah pemasaran unequivocially. Perhatikan bahawa pemasaran rangkaian mengandungi ‘pemasaran’ di dalamnya. Namun, kebanyakan pemasar rangkaian, telah tidak tahu mengenai pemasaran. Cukup ironis bukan?

Perkara utama yang anda mahu memberi tumpuan pada seperti yang Maakoa wakil pemasaran. Dan saya tidak bercakap tentang ibu anda, sepupu atau Rob dari autobody itu. Belajar bagaimana untuk memasarkan kepada orang-orang yang ingin memulakan perniagaan. Belajar bagaimana untuk memasarkan kepada orang-orang yang mencari produk yang Maakoa menjual. Kebanyakan syarikat pemasaran rangkaian datang pendek di Jabatan ini. Hanya kerana sebuah syarikat melancarkan bermakna mereka tahu bagaimana untuk pasaran. Anda belajar bagaimana untuk memasarkan dengan betul dan bagaimana untuk membuat hubungan dengan orang, anda sudah pasti akan mempunyai kejayaan tidak kira apa Syarikat anda.

Akhir fikiran

Hanya untuk yang jelas saya tidak di Maakoa. Saya pihak ketiga yang mempunyai pengalaman yang luas dalam industri pemasaran rangkaian. Jujur, Maakoa kelihatan seperti sebuah syarikat yang besar. Satu-satunya perkara yang anda perlu lihat kepada Adakah boleh Maakoa merebut peluang meningkatkan kesedaran kesihatan dan industri kesihatan dan akan terdapat pasaran bagi produk mereka dalam tempoh masa yang lama? Anda sebagai Pengedar Maakoa perlu mengambil soalan-soalan kira. Selain itu, hanya ingat bahawa ia tidak boleh Maakoa sama ada atau tidak anda akan berjaya. Ini akan berpunca daripada keupayaan anda untuk pasaran baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *