Luna Bar disediakan terutamanya bagi wanita

Luna Bar disediakan terutamanya bagi wanita

Luna Bar adalah satu jenama Bar tenaga yang dikeluarkan oleh pembuat Bar Clif yang dicipta pada tahun 1999. Malah, mereka akan disasarkan tuan-tuan, manakala garisan bar Clif yang utama adalah disasarkan kepada lelaki. Terdapat pelbagai jenis Bar Luna. Ini adalah seperti berikut; Raspberi coklat, biskut dan krim kegembiraan, lemon zest, puff hidangan oat, macadamia coklat putih, biskut mentega kacang, apple cinnamon, brownie kacang caramel, kacang melekat pudina coklat, coklat, teh chai, kacang digoreng kering dan pai pecan kranberi dan coklat.

Terdapat dua jenis Bar Luna. Majoriti daripada mereka mempunyai beberapa jenis topping manis. Ini cenderung untuk menjadi yang terbaik. Terdapat lebih banyak jalan rasa kepuasan serta tekstur kaya yang lembap. Jenis lain, tanpa topping, cenderung untuk menjadi lebih menyerupai sebuah saw kering keluar berdebu granola bar.

Luna Bar tidak mempunyai bahan-bahan yang banyak keunikan buruk sebagai makanan snek lain. Tetapi mereka mempunyai sehingga satu lebuhrayanya 13 gram gula satu bar 180 kalori. Bar sering memasukkan soya diproses sebagai satu jika bahan-bahan yang pertama. Luna Bar menyediakan tergesa-gesa gula cepat, tetapi bijirin, sayur-sayuran dan buah-buahan yang berserabut yang memberikan tenaga yang berpanjangan.

Luna Bar adalah makanan ringan mid-meal yang sangat baik terutama sekali bagi wanita yang memberikan pemakanan yang optimum berdasarkan keperluan tenaga harian. Bar ini benar-benar dibuat oleh gandum dan penuh dengan kebaikan berkualiti tinggi protein dan karbohidrat bersama-sama dengan pelbagai jenis nutrien seperti vitamin B6, B12, asid folik dan mineral seperti besi, kalsium dan zink.

Wanita cenderung untuk melakukan pelbagai tugas yang membosankan setiap hari. Mereka perlu juggle antara pejabat dan rumah dan juga berjalan selepas anak-anak mereka. Pemakanan memainkan peranan yang penting dalam mengekalkan kesihatan dan kecergasan seseorang individu.

Haid, kehamilan dan menopaus boleh mengambil tol pada kesihatan wanita dan dia boleh tunduk kepada banyak masalah kesihatan jika dia tidak mendapat pemakanan yang optimum dari pemakanan beliau. Luna Bar tenaga dipenuhi dengan semua nutrien penting yang diperlukan oleh wanita dan mungkin hadir dari pemakanan mereka dan membantu dalam meningkatkan kesihatan dan stamina mereka.

Ia adalah yang terbaik untuk makan Luna Bar apabila anda mendapat bahawa keinginan untuk memukul kafeteria. Luna Bar bertujuan untuk memberi satu rangsangan tambahan jika rizab tenaga anda akan mengurangkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *