Lumpur Moor: Kini dipasarkan melalui Genasante

Lumpur Moor: Kini dipasarkan melalui Genasante

Asid humik… Lumpur Moor – Genasante adalah sebuah syarikat MLM yang baru dalam prelaunch, dengan tumpuan pada Kecantikan, Kesihatan, pemakanan semulajadi dan kesihatan. Individu akan dapat memulakan perniagaan mereka sendiri dari rumah dengan mengguna pelbagai peluang ia membentangkan.
Terdapat tiga pilihan yang berbeza kepada individu untuk menyertai Genasante sebagai Pengedar atau untuk membeli produk. Pilihan pertama adalah untuk menjadi pelanggan runcit. Mereka akan dapat menempah dan menggunakan mana-mana produk walaupun tanpa menjadi ahli. Pilihan untuk menjadi ahli ini dibuka bagi mereka pada bila-bila masa pada masa akan datang.

Dalam opsyen kedua, mereka perlu membayar yuran sebanyak $19.95 setahun. Ahli layak untuk diskaun 15 peratus untuk semua produk dan akan juga menerima tawaran istimewa dan promosi. Mereka juga mempunyai pilihan untuk menaik taraf kepada pemilik perniagaan bebas pada bila-bila masa.
Pemilik Perniagaan Bebas adalah pilihan ketiga, yang disediakan untuk orang-orang yang ingin menjadi Pengedar. Bermula dari berbeza tiga pakej tersedia dan berharga $129, $329 atau $999. Ahli boleh memilih pakej mengikut pilihan individu mereka. Jika ahli memilih pilihan ketiga, mereka akan mendapat diskaun 40 peratus pada semua produk. Mereka tidak perlu memegang mana-mana inventori produk yang munasabah. Terdapat juga peluang perniagaan yang memberi potensi untuk membina pendapatan berterusan jangka panjang.

Asid humik adalah ekstrak bioaktif nanonized, adaptogen yang penting yang kerja-kerja di tahap selular ke arah sel-sel kulit yang baru bagi membuat keputusan terus-menerus. Ekstrak The MoorMax ™ dihasilkan dari Rawa Kanada tulen, jarang, 18,000 tahun dan adalah kesihatan semula jadi yang unik bahan nutrien mengandungi sangat mujarab, sangat menguntungkan.

MoorMax ™ adalah campuran kompleks lebih 85 sebatian organik yang mempunyai sifat-sifat yang terbukti memberi manfaat kepada pertumbuhan semula sel-sel kulit yang baru. The MoorMax ™ molekul menembusi kulit, akan mudah diserap dan bertindak sebagai satu sistem penyampaian yang berkesan untuk membantu membawa nutrien, untuk membantu Janakan semula sel-sel dan membantu menyediakan faedah-faedah yang berikut pada peringkat selular:

* Anti-oksidan: Melindungi kulit dari RADIKAL bebas yang berbahaya dan tanda-tanda penuaan yang berkurang

* Anti-radang: Mengurangkan kemerahan dan puffiness bagi kulit yang jelas

* SISTEM penyampaian nutrien: Regenerate kulit sel-sel untuk mendapatkan kembali muda radiance

* ORGANIK nutrien: Membaiki rosak kulit untuk kulit tanpa cacat cela dan jerawat yang plump, licin dan lembut

* SEPTIK: Menarik keluar toksin dan kekotoran ke dalam membersihkan liang-liang dan membantu menyokong kulit jerawat

Terdapat lima cara yang berbeza untuk mendapatkan pampasan melalui Genasante.

1. Runcit komisen – sebagai Pengedar Genasante, produk boleh ditempah bila-bila masa dan dijual. Mereka akan memperolehi wang kerana produk mereka menginap diskaun dan perbezaan mereka menjual kepada pelanggan akan menyebabkan keuntungan.

2. Fast start bonus – selepas ahli menjadi pemilik perniagaan bebas, mereka akan menerima komisyen 20 peratus jumlah bonus pakej apa-apa pada setiap minggu.

3. Kepimpinan kelantangan perniagaan – selepas mencapai tahap yang bersekutu, ahli menjadi layak untuk menerima bonus jualan untuk membina satu pasukan.

4. Generasi matching bonus 5 tahap – sebagai ahli mencapai tahap yang lebih tinggi, mereka bersama-sama dengan pasukan mereka layak bonus padanan secara mingguan. Terdapat lima peringkat yang ahli boleh sampai.

5. Global kepimpinan keuntungan kolam – ahli-ahli yang mencapai pangkat diamond, akan berhak to.5 2 peratus komisen dari kolam keuntungan global. Mereka juga akan dapat menerima faedah pelancongan.

Genasante adalah satu peluang perniagaan MLM sah yang mempunyai produk yang berkualiti dan struktur pampasan yang adil. Mencipta kejayaan sebagai pengedar akan memerlukan mengambil sejumlah besar orang dan berterusan ini usaha jangka panjang untuk menangani kadar keciciran yang tinggi yang biasa dalam MLM.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *