Luar P90x-bagaimana untuk membina otot dada yang robek

Luar P90x-bagaimana untuk membina otot dada yang robek

Saya yakin anda semua telah melihat infomercial di bagi P90X; Saya fikir ia adalah satu program yang besar. Saya sendiri cuba keluar! Tetapi apabila saya telah dilakukan dengan program ini, saya fikir ada beberapa perkara yang saya telah lakukan yang berbeza.

Pertama saya tidak meletakkan ke bawah program ini, saya fikir bagus untuk orang biasa yang ingin melihat great1 tetapi jika anda sudah berada dalam bentuk yang besar dan ingin mendapat kelebihan itu, saya akan melaksanakan latihan berat sebenar kepadanya daripada latihan berat badan!

P90X berfungsi kerana ia pada asasnya menggunakan latihan interval intensiti tinggi! Anda sentiasa bergerak menggunakan berat badan percuma dan dumbbells! Tetapi tahu bahawa anda tidak akan mendapat otot-otot tertentu yang besar dengan badan latihan berat badan seperti yang anda lakukan dengan berat badan latihan. Senaman berat badan akan membuat anda kelihatan kurus dan tona tetapi mereka tidak akan memberikan anda besar bagus otot – seperti yang anda lihat pada model-model kecergasan dan lain-lain

Tetapi ini adalah apa yang saya lakukan untuk latihan P90X dan ranjau saya sendiri!

Agak daripada push up, saya gunakan incline barbell menekan pada mesin smith dan bukannya melakukan jumping bicu saya menggunakan treadmill incline barbell menekan kekunci kerana apa-apa yang akan memberikan anda lihat dada bagus itu seperti incline menekan barbell dan treadmill yang akan mendapatkan kadar jantung anda sehingga cepat!

Sudah tentu anda perlu mengharapkan berat yang anda gunakan pada akhbar barbell mengurangkan seperti anda kemajuan melalui senaman yang.

Di sini adalah bagaimana yang tipikal “melepasi dada P90X senaman akan kelihatan seperti

Anda tidak memerlukan kata-kata saya ini, jika anda melakukan senaman dada P90X yang tetap dan diukur anda kalori yang dibakar dengan monitor kadar jantung dan pula versi ini, anda akan melihat bahawa versi atau sentuhan saya akan membakar kalori lebih banyak kira-kira satu perempat daripada P90X-membantu anda mendapatkan dihiris dan bersandar dengan lebih cepat.

Di sini adalah hanya versi 12-15 minit dari luar saya P90X program

Incline barbell akhbar yang dianggap positif kegagalan (70% daripada saya wakil maksimum 8-10)
* Pastikan anda menyimpan sudut bangku incline pada incline 25-35 darjah dan tiada lagi!

Super set dengan 2 minit berjalan di atas treadmill tanpa rehat dan kemudian melompat kembali ke dalam

Incline barbell akhbar yang dianggap positif kegagalan superset ini dengan

2 minit berjalan di atas treadmill

Lakukan ini untuk 10 giliran dan lihat bagaimana kuat dan berkesan ia! Jika anda lakukan ini selama 40 minit dan lakukan ini dengan bahagian-bahagian badan yang berbeza anda akan melihat slaid lemak dari badan anda… syarat kursus yang anda disimpan kalori rendah dan makan makanan sihat yang baik!

Senaman ini juga akan memberikan anda Pecs suatu takrifan min dan anda akan mempunyai dada yang kebanyakan lelaki akan membunuh bagi!

Cuba dan lihat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *