Ltci risiko dan bagaimana syarikat insurans Ltc terbaik yang boleh membantu

Ltci risiko dan bagaimana syarikat insurans Ltc terbaik yang boleh membantu

Syarikat insurans LTC terbaik wujud untuk menyediakan pelanggan-pelanggan penuaan dengan masa depan yang lebih terjamin dari segi kesihatan. Dan walaupun perlindungan mungkin kelihatan praktikal dan berbaloi, perbicaraan Kongres semalam mendapati masalah tertentu kepada dasar yang dilaksanakan yang mungkin pengguna ke bawah.

Antara mereka ialah hakikat bahawa mereka mungkin akhirnya overpaying untuk Perkhidmatan. Premium polisi LTCI ketara berbeza bergantung pada maklumat peribadi pemohon serta keluasan liputan. Kita sedang bercakap tentang beribu-ribu dolar dalam percanggahan bagi orang-orang di zaman 50 dan naik. Dan kemudian, terdapat kemungkinan kenaikan kadar premium tahunan yang pengguna perlu berurusan dengan. Yuran yang murah apabila anda berada dalam 40s anda. Tetapi jika anda gagal untuk mendapatkan perlindungan anda lebih awal, anda akan perlu untuk menghadapi kenaikan bayaran seperti yang anda umur. Selain itu, pengguna boleh juga perlu bimbang tentang LTC syarikat insurans yang tidak menghormati tuntutan jika mereka berjaya melarikan diri sebelum perangkap. Ini sudah suatu amalan yang biasa pada insurans kesihatan. Dan kerana syarikat insurans tahu sakit orang jarang meletakkan perjuangan, pakar-pakar akan meningkatkan kebimbangan mereka mengenai pendekatan orang bagi perkhidmatan tersebut. Akhirnya, ada juga yang takut bahawa Syarikat boleh menjadi muflis sebelum seseorang polisi matang dan mereka akhirnya kehilangan kesemua pelaburan mereka, tanpa perlu mengambil kesempatan itu untuk sedikit. Terdapat tiada jaminan wang dikembalikan untuk transaksi ini tertentu, fikiran anda.

Ini semua masalah yang sebenar dan tidak memberitahu apabila dan jika ia akan berlaku. Pihak berkuasa boleh sahaja nasihat pelanggan untuk mencari syarikat insurans LTC yang terbaik dengan latar belakang yang mempunyai reputasi yang baik dan kewangan yang stabil dan kemudian membandingkan perkhidmatan mereka. Bagi mereka yang membimbangkan tentang di mana untuk bermula, anda-Jabatan insurans boleh mungkin memberikan anda beberapa cadangan mengenai perkara itu serta kos purata dasar untuk penduduk. Dan selepas itu, anda juga mempunyai pilihan untuk menyemak tapak kajian bagi penerangan dan maklum balas. Pegawai juga menyeru kepada mereka yang berminat untuk membaca cetakan halus dan penyelidikan sebelum mereka melakukan; dan jika mereka mempunyai peluang, merundingkan terma-terma. Ini harus mengurangkan risiko-risiko tersebut, jika tidak benar-benar menghapuskan mereka. Di samping itu, ia akan menjadi bijak untuk membiarkan seseorang dalam dasar LTC anda supaya mereka boleh bertindak sebagai peguambela kesihatan anda jika anda menjadi incapacitated memperjuangkan tuntutan anda. Ahli keluarga sudah cukup tetapi anda juga boleh mendapatkan di pasukan undang-undang untuk bekerjasama. Dan akhir sekali, Jangan sekali-kali kotak diri anda dalam hanya satu pilihan kecemasan. Anda boleh mempunyai dua atau lebih LTC pelaburan jika anda mampu buat masa ini. Dan anda boleh juga ketepikan akaun simpanan bagi tujuan penjagaan kesihatan.

Mengikut definisi, LTCI adalah produk yang dijual bagi meringankan kos rawatan perubatan, yang tidak dilindungi oleh Medicare, Medicaid atau insurans kesihatan. Orang-orang yang layak untuk urusan ini biasanya dijaga pada minit mereka menjadi Kurang Upaya atau ibubapa. Dan mereka akan tetap untuk tempoh masa yang ditetapkan dengan bantuan pihak ketiga supaya mereka boleh mendapatkan melalui aktiviti kehidupan harian. Usia bukanlah balasan yang utama apabila ia datang kepada permohonan. Dan sesiapa yang semuda 18 tahun boleh mendapatkan komoditi ini jika mereka mahu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *