Liputan perniagaan insurans kesihatan berkelompok

Liputan perniagaan insurans kesihatan berkelompok

Mendapat liputan perniagaan terbaik untuk insurans kesihatan Kumpulan boleh menjadi satu tugas yang sangat mencabar. Terdapat banyak faktor yang memberi kesan kepada harga bagi perlindungan Kesihatan Kumpulan anda. Bergantung kepada keadaan di mana perniagaan anda adalah berdasarkan, faktor-faktor seperti umur, jantina, sejarah kesihatan dan industri anda semua mempengaruhi perlindungan Kesihatan Kumpulan anda untuk perniagaan anda.

Di negeri-negeri yang banyak, harga insurans kesihatan Kumpulan boleh berbeza-beza secara meluas berdasarkan kepada faktor-faktor yang terperinci di atas. Di samping itu, jenis pelan dan jumlah yang boleh ditolak bersama-sama dengan keluar dari saku maksimum akan memandu anda harga.

Di negeri-negeri di mana penilaian itu bukanlah sepenuhnya masyarakat undian (atau yang sama dari seorang ke seorang yang lain) penilaian perubahan boleh dramatik. Sebagai contoh, majikan dengan pekerja 10 dengan keadaan kesihatan yang tidak akan jauh lebih murah daripada majikan dengan pekerja 10 dan pelbagai keadaan kesihatan.

Ia adalah penting untuk memeriksa pasaran setiap tahun atau setiap tahun supaya perlindungan perniagaan anda untuk insurans kesihatan Kumpulan yang dibeli harga yang amat berpatutan harga titik.

Struktur manfaat seperti deduktible, co-payments dan semua dari poket maksimum membangunkan harga sebenar. Sebagai contoh, pelan boleh ditolak $1,000 yang 100% selepas deduktible dipenuhi akan sekurang-kurangnya 15% lebih mahal daripada pelan boleh ditolak $1,000 yang coinsurance 80/20% dan yang $3,000 daripada liabiliti poket selepas potongan yang dipenuhi. Jadi, melakukan kerja rumah anda dan bandingkan.

Membeli-belah untuk liputan perniagaan insurans kesihatan Berkelompok bukanlah seperti membeli sebuah Fotokopi. Harga boleh berbeza-beza secara dramatik daripada petikan asal yang anda terima meminta begitu banyak soalan. Apabila anda membeli Fotokopi anda, harga tidak perlu berubah sebaik sahaja anda telah membuat komitmen untuk membeli. Walau bagaimanapun, dengan insurans kesihatan anda harga boleh berubah setelah pengunderaitan telah siap.

Anda perlu meminta untuk melihat kadar muktamad dan pelan reka bentuk dan mendapatkan secara bertulis sebelum mendaftar dan menerima pelan insurans kesihatan Kumpulan anda.

Lawati americanhealthadvocate.com dan menyemak artikel seperti memahami hak-hak penjagaan kesihatan anda

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *