Lipton Yellow Label-yang tenang dan kosongkan minda

Lipton Yellow Label-yang tenang dan kosongkan minda

Memberikan kesan teh yang cukup jelas; secawan teh boleh menjadikan kita lebih peka dan responsif dalam masa beberapa minit. Seseorang itu dapat menemui sejumlah besar orang – di negara-negara yang berbeza dan benua – yang minum teh untuk berehat. Terdapat bahagian-bahagian tertentu di dunia di mana minum teh telah mengambil bentuk upacara yang rumit. Dan bukan tanpa sebab. Menurut kajian terkini yang dijalankan oleh sebuah panel bebas saintis pemakanan, teh hitam atau teh mabuk tanpa gula dan susu adalah air untuk penghidratan. Memang dahaga quenching & pada masa yang sama menyeronokkan!!! Peningkatan populariti Lipton Yellow Label teh boleh difahami dalam konteks ini lebih baik.

Lipton adalah nama yang terkenal di kalangan penggemar teh. Jenama dikenali untuk minum teh berkualiti tinggi yang dilakukan baik untuk rasa dan kebaikan daun teh yang lazat yang diambil dari Taman-Taman yang terbaik dari seluruh dunia. Pemain global ini telah mendapat apa yang diperlukan untuk berkembang serta campuran teh dan memenuhi keperluan para pecinta teh yang berkembang. Dengan inovasi, kepakaran, dan pengalaman selama lebih seratus tahun, Syarikat merupakan salah satu daripada pembekal-pembekal utama teh di dunia hari ini. Lipton yellow label teh ini semakin menjadi pilihan yang disukai ramai & semakin ramai orang kini menyedari theanine adalah silap mata. Theanine adalah, adalah asid amino yang semulajadi dijumpai dalam daun teh.

Sebagai sebuah syarikat yang percaya dalam mencipta semula sendiri setiap langkah, Lipton telah terlibat dalam memahami manfaat kesihatan teh dari bush untuk Piala. Institut teh Lipton telah menjadi nama perintis dalam konteks ini; Ia telah menjalankan kajian ke atas komponen-komponen teh serta manfaat kesihatan. Ia telah telah menjalankan pelbagai jenis aktiviti R&D yang berkaitan dengan manfaat minda theanine adalah.

Daun teh Lipton adalah sumber semulajadi theanine adalah dan satu boleh Label kuning teh dari Lipton sebagai titik dalam kes tertentu. Teh ini mempunyai tahap yang tinggi semulajadi L-theanine adalah, yang adalah perlu bagi merangsang sesuatu jenis gelombang otak yang ditunjukkan dalam keadaan santai dan cerdas minda. Lipton yellow label teh, bersama-sama dengan kebaikan teh, orang-orang yang membantu untuk kekal fokus, tenang, dan tajam; Semua sifat-sifat ini adalah perlu untuk menangani tahap tinggi persaingan dalam dunia moden hari ini.

Kesimpulannya, satu boleh mengatakan bahawa 3-4 cawan bungkusan Lipton Yellow Label boleh membuat seseorang lebih peka dan tangkas dan meningkatkan gayanya bekerja dengan tumpuan perhatian-Nya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *