Lipitor, pelan Atkins Diet untuk kesihatan yang baik dan kehilangan berat badan

Lipitor, pelan Atkins Diet untuk kesihatan yang baik dan kehilangan berat badan

Selama bertahun-tahun, Atkins diet adalah kaedah pilihan untuk orang ramai untuk menurunkan berat badan secara berkesan dan menikmati gaya hidup yang sihat. Program ini yang terdiri daripada pendekatan yang tinggi protein, rendah karbohidrat untuk makan telah dipuji oleh ramai sebagai “diet tertanya-tanya” untuk abad ke-21. Walau bagaimanapun, diet ini juga dikritik oleh sebilangan para profesional kesihatan, kerana jumlah tinggi lemak dan protein dalam diet berfikir untuk meningkatkan paras kolesterol dalam sesetengah orang. Berita baik adalah bahawa dengan menggabungkan Lipitor dengan pelan diet Atkins, anda boleh menikmati penurunan berat badan yang anda inginkan dengan tahap kolesterol betul yang akan menjaga anda jantung dan sistem kardiovaskular yang sihat.

Apakah Lipitor?

Lipitor adalah ubat-ubatan yang ditetapkan untuk orang ramai yang mengalami kolesterol tinggi dan masalah-masalah kesihatan yang boleh menyebabkan. Lipitor berkesan boleh mengurangkan tahap LDL (kolesterol “buruk”) anda kerana ia mengurangkan jumlah triglycerides dalam darah juga. Ia juga boleh meningkatkan tahap HDL (kolesterol yang “baik”), yang membawa kepada nisbah sihat HDL dan LDL. Akhirnya, Lipitor boleh mengurangkan jumlah apolipoprotein dalam badan anda, yang merupakan protein yang bertanggungjawab untuk membuat kolesterol. Jika anda sedang bergelut dengan nombor kolesterol yang tidak sihat, dan anda tidak mampu untuk membawa nombor-nombor tersebut kembali ke tahap yang wajar melalui diet dan senaman, Lipitor boleh menjadi satu penyelesaian yang baik untuk anda. Jika anda akan memulakan diet program, Lipitor dan pelan diet Atkins boleh serasi dan sihat penyelesaian sesungguhnya.

Bagaimana Lipitor dan pelan Atkins Diet kerja bersama-sama?

Pada fasa permulaan Atkins diet, anda akan mengurangkan pengambilan karbohidrat anda kepada bahagian-bahagian yang sangat kecil dan mengisi pada makanan tinggi protein seperti daging dan keju. Sesetengah orang mungkin melihat peningkatan sementara dalam tahap kolesterol mereka semasa bahagian awal program. Lipitor dan pelan diet Atkins akan bekerjasama untuk mengekalkan angka-angka kolesterol pada tahap yang sihat semasa badan anda menjadi biasa dengan menu baru anda. Apabila berat badan mula terkeluar, sesetengah Diet akan mendapati bahawa tahap kolesterol mereka akan berkesan turun sendiri, membuat Lipitor, Atkins diet pelan tidak perlu selepas suatu tempoh masa. Anda boleh berhenti mengambil ubat-ubatan sama sekali sekali berat badan anda jatuh kepada jumlah yang sihat.

Jika anda ingin menurunkan berat badan, tetapi anda bimbang tentang kesan yang dalam Atkins diet akan mempunyai tahap kolesterol anda, berbincang dengan doktor anda hari tentang Lipitor ke, Atkins diet pelan kombinasi. Anda mungkin mendapati bahawa anda boleh kehilangan pound dan mengekalkan kolesterol anda dan jantung sihat semua pada masa yang sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *