Limu Moui — rawatan semula jadi alam semulajadi untuk alahan

Limu Moui — rawatan semula jadi alam semulajadi untuk alahan

Adakah anda atau orang yang cinta mengalami alahan bermusim? Adakah alahan resdung Hadkan kegiatan anda dalam aktiviti luar yang hebat? Anda boleh mengambil lebih ubat kaunter atau preskripsi — tetapi kerana anda sudah tahu mereka boleh meninggalkan anda mabuk dan loya. Tetapi Apakah penghidap Alergi kaitan? Artikel ini akan memberikan anda maklumat mengenai rawatan Alergi semulajadi doktor anda mungkin tidak tahu tentang.

Alahan — lihat dengan lebih dekat apa yang menyebabkan mereka

Kebanyakan penghidap Alergi fikir mereka tahu apa yang menyebabkan mereka wheezing dan sneezing. Mereka akan menghala ke loji tertentu, makanan atau haiwan. ‘Saya alah kepada yang,’ mereka akan berkata. Tetapi alahan adalah lebih rumit daripada itu.

Sistem imun kita akan menjaga menewaskan penceroboh kembali bakteria dan virus. Kadang-kadang, walaupun, sistem imun kita tersilap melihat bahan-bahan seperti debunga, habuk atau bulu haiwan sebagai penceroboh virus atau bakteria. Kemudian badan mula gejala-gejala wheezing, sneezing, lain yang kita tahu semua terlalu baik dalam usaha untuk membuangnya. Ini bukan untuk disfungsi sistem imun yang serius, tetapi ia agak menyakitkan hati pesakit.

Limu Moui jampi pelepasan

Penyelidik di Jabatan Pertanian di Universiti Ryukyu di Jepun telah mendapati bahawa fuciodan — salah satu komponen utama Limu Moui — kerja-kerja dalam beberapa cara untuk membantu merangsang tindak balas imun yang positif dalam badan. Fucoidan nutrien boleh merangsang pengeluaran interleukin 12 dan interferon-fA. Ini di burung camar boleh menyekat overproduksi daripada IgE, yang sebahagian besarnya bertanggungjawab untuk banyak gejala-gejala Alergi.

Kita tidak akan mendapat terlalu teknikal di sini, tetapi ia adalah penting untuk memahami bagaimana IgE mempengaruhi gejala-gejala Alergi anda. IgE berlaku secara semulajadi dalam badan anda. Ia difikirkan bertanggungjawab membunuh jangkitan parasit. Biasanya kita hanya mempunyai sejumlah kecil immunogobulin dalam darah kita. Penyelidik tidak memahami sepenuhnya bagaimana ia berlaku, tetapi bahan-bahan tertentu mencetuskan lebih daripada pengeluaran IgE. IgE mula menyerang bahan-bahan yang tidak parasit, dan anda perasan kesan-kesan seperti demam hay, asma, dan sebagainya.

Limu Moui boleh meletakkan anda kembali dalam imbangan

Ia akan membuat rasa, kemudian, untuk menghadkan pengeluaran IgE ke tahap yang normal. Fucoidan merangsang penghasilan sel (NK) pembunuh semulajadi dalam sistem imun. Fikirkan ini sebagai serigala, dan dengan IgE tambahan sebagai rusa. Apabila kedua-dua baki, alam sekitar adalah seimbang. Ada betul-betul banyak rusa sebagai ekosistem yang boleh tahan. Jika terdapat terlalu banyak rusa, segala-galanya mengalami — sama seperti anda menderita apabila anda mempunyai terlalu banyak IgE.

Perkara yang menarik mengenai Limu Moui — dan fucoidan komponen utama sangat dihadam dengan — ialah bahawa hal itu merupakan ubat semulajadi. Ia adalah makanan. Tidak seperti sintetik suplemen, anda tidak boleh overdose di atasnya. Ia mempunyai kesan sampingan tidak diketahui. Penduduk Tonga dan lain-lain komuniti Asiatic telah menggunakannya selama lebih 3,000 tahun. Dan kerana ia adalah makanan, ia penuh dengan vitamin dan nutrien yang akan menggalakkan kesihatan anda dengan cara lain lain. Anda boleh mendapatkan rawatan yang akan memberi sedikit kelegaan Alergi, tetapi di sepanjang jalan, anda akan perasan bahawa Limu Moui akan menggalakkan kesihatan yang lebih baik secara umum. Apabila anda menggunakan produk yang diperbuat daripada bahan-bahan makanan hidup, keseluruhan, anda akan mendapat manfaat sepenuhnya daripada fucoidan apa perlu menawarkan anda. Jadi cuba Limu Moui semalam dan meletakkan diri anda di jalan raya untuk mengutamakan kesihatan.

Limu Moui bukanlah ubat dadah. Walaupun ia boleh menggalakkan kesihatan, ia bukanlah ubat. Jangan gunakan ini atau apa-apa barang sebagai pengganti untuk nasihat perubatan. Dapatkan nasihat doktor anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *