Lima Tips untuk meningkatkan sensitiviti zakar tanpa dadah

Lima Tips untuk meningkatkan sensitiviti zakar tanpa dadah

Hilang deria rasa zakar adalah masalah yang biasa, malah lelaki yang lebih muda. Pengeluar ubat mati pucuk dan zakar penambahan sering menggunakan ini untuk keuntungan mereka untuk memasarkan ubat-ubatan yang secara amnya tidak berkesan dan boleh menyebabkan kesan sampingan yang berbahaya. Apa ramai lelaki tidak menyedari adalah bahawa sensitiviti zakar boleh dirawat tanpa terus ubat-ubatan dan gimik dengan mengikuti beberapa tips mudah. Di samping itu, penggunaan formula yang mengandungi zakar khusus vitamin dan mineral yang kerap boleh membantu untuk mengekalkan biasa sensitiviti zakar dan bahkan boleh membantu memulihkan sensitiviti zakar hilang. Cadangan selalunya adalah semua yang diperlukan untuk zakar kulit dan meningkatkan kegiatan seks.

Berehat dan menikmati masa yang

Walaupun kulit erogenous zakar jelas memainkan peranan yang besar dalam rangsangan seksual, kajian telah menunjukkan bahawa keinginan seksual dan kepuasan adalah terutamanya proses mental. Lelaki yang mampu untuk berehat dan menikmati seks, bukannya tumpuan kepada hasil akhir, proses cenderung mempunyai puncak syahwat yang lebih mendalam dan lebih memuaskan.

Mencuba sesuatu yang baru

Lelaki yang mendapati diri mereka dalam lubang, melancap dengan cara yang sama setiap kali atau berterusan untuk kesan yang jackrabbit semasa persetubuhan, ini akan terdedah kepada kehilangan sensasi zakar. Masalah ini boleh berlaku apabila kulit zakar peka oleh geseran malar, sama seperti yang callouses yang membangunkan pada tangan dari masa ke masa disebabkan oleh buruh fizikal.

Mencampurkan ia – menggunakan bulu atau mainan lain, atau hanya Petua jari – untuk merangsang kulit pada bahagian-bahagian lain badan boleh membuat pelbagai baru sensasi yang membawa kepada rangsangan, memberi kulit zakar berehat dan membenarkan lelaki untuk menikmati lebih sensitiviti dan keseronokan semasa seks.

Elakkan penggunaan tembakau dan Hadkan pengambilan alkohol

Bahan-bahan kimia seperti tembakau dan alkohol boleh mendatangkan malapetaka pada sistem peredaran darah dan saraf. Tetap Merokok, khususnya, boleh membawa kepada desensitization zakar dan menghadkan keupayaan untuk menikmati seks. Oleh kerana rokok adalah tidak baik untuk kesihatan pada pelbagai peringkat, terdapat apa-apa kehilangan dan segala-galanya untuk keuntungan dengan keluar. Selain itu, mengehadkan pengambilan alkohol kepada tidak lebih daripada beberapa minuman setiap minggu boleh meningkatkan keupayaan badan untuk menyembuhkan dan untuk meremajakan kulit yang rosak dan sel-sel saraf yang boleh menyebabkan kehilangan sensitiviti zakar.

Memakai pakaian yang longgar-pemasangan yang lembut,

Memakai pakaian yang ketat boleh mengganggu peredaran, menghadkan jumlah aliran darah ke zakar dan menghalang sensasi zakar. Di samping itu, fabrik kasar yang sentiasa rub terhadap kulit zakar boleh menyebabkan zakar desensitization dari semasa ke semasa. Memakai pakaian looser, bernafas (fabrik semulajadi adalah terbaik) boleh meningkatkan aliran darah ke kawasan ini dan mencegah kerosakan chafing dan jangka panjang untuk kulit.

Menggunakan formula vitamin harian

Vitamin, mineral, antioksidan dan asid amino yang hanya sebagai penting untuk kesihatan zakar kerana mereka ke seluruh badan. Berikut adalah beberapa nutrien yang memainkan peranan yang penting dalam sensitiviti zakar dan keseluruhan zakar kesihatan:

-Vitamin A menggalakkan kulit kelihatan muda, lembut zakar yang bersifat sentuhan rangsangan;

-Vitamin C yang menyokong sistem peredaran darah dan mengekalkan kulit keanjalan semulajadi, serta membantu tubuh untuk melawan kesan kerosakan kimia dari tembakau, alkohol dan bahan-bahan berbahaya yang lain;

-Vitamin E mencipta penghalang lembapan semulajadi, menghalang pengeringan dan dehidrasi kulit zakar yang boleh menyebabkan pembentukan sel-sel kulit toughened yang sering keputusan kehilangan sensasi zakar.

-Semulajadi minyak seperti mentega shea melembapkan kulit, meninggalkan ia berjalan lancar dan responsif tanpa kerengsaan.

Memilih rawatan sensitiviti zakar

Sementara banyak kulit crèmes disediakan yang mengandungi beberapa kombinasi bahan-bahan di atas, tidak semua ini akan sesuai untuk permohonan ke zakar. Banyak pelembab kulit mengandungi wangian dan lain-lain bahan kimia yang boleh menyebabkan kerengsaan, yang merupakan faktor kehilangan sensasi zakar. Untuk menerima manfaat maksimum ini dan lain-lain vitamin dan mineral, penggunaan zakar Kesihatan formula (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) yang digunakan secara langsung kepada kawasan sasaran adalah dinasihatkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *