Lima teknik yang mudah untuk menghilangkan kemarahan personaliti pinggiran!

Lima teknik yang mudah untuk menghilangkan kemarahan personaliti pinggiran!

Personaliti pinggiran membuat kewujudan anda dispair yang berterusan? Anda mengalami kemarahan tempers kerana ketakutan sentiasa hadir pembuangan atau hukuman dari orang lain?
Walaupun melihat gejala-gejala dan virulence penyakit personaliti ini anda mungkin berfikir ianya tidak dirawat, ia boleh dirawat. Kajian saintifik telah dibentangkan bahawa kebanyakan masa pelopor mental dan alam sekitar yang khusus dalam tempoh kanak-kanak seolah-olah menjadi punca. Khususnya cognitions dan self-beliefs yang matang semasa zaman kanak-kanak dalam satu medium domestik yang sejuk, mengambil kisah, kesat atau mereka yang self-downing.
Jadi saya ingin meninggalkan anda dengan 5 pendekatan yang tidak bermasalah untuk menggunakannya dengan serta-merta jika satu atau lebih daripada gejala-gejala tersebut harus belakang kepala mereka.
Bermula dengan, bernafas perlahan dan mendalam dan menggabungkan dengan meditasi dan afirmasi positif adalah benar-benar berguna pada jangka panjang untuk menghadapi bantahan kemarahan anda simbolik dalam gangguan personaliti pinggiran. Dengan mengawal pernafasan anda anda meringankan dan tenang fikiran dan badan, dan penegasan yang bercakap straightly ke fikiran bawah sedar yang mereka hampir straightway. Justeru kemarahan anda akan mendapat lebih mudah serta-merta yang baik.
Kedua, dengan menyimpan jurnal peribadi anda akan menghilangkan fikiran negatif, idealistik atau celaka kejadian semasa hari-hari sebelumnya. Lihat diari anda sebagai anda terbaik alter ego yang anda mendengar dan mengeluarkan tiada penghakiman atau bertanding bersama-sama.
Hujung ketiga adalah untuk mencari yang realistik dan logik hujah untuk mengekalkan bahawa lain-lain yang tidak cuba untuk meninggalkan anda atau menghukum anda. Saya yakin anda rememorize situasi dari masa lalu anda Bilakah orang-orang yang anda tahu pula perkara-perkara yang setanding yang Walau bagaimanapun tidak tingkah-laku negatif ditujukan pada anda. Mendapatkan selepas perkara-perkara dari perspektif lain satu dan anda akan faham bahawa dia tidak merancang untuk menyakiti anda semua.
Keempat, iaitu latihan mental adalah benar-benar berguna untuk menghentikan kemarahan di trek yang. Bayangkan bagaimana untuk benefic besar akan menjadi untuk anda dan acquintances anda jika anda tidak bertindak pada gerak hati masa ini. Anda boleh mula membuat strategi bernafas sehingga anda berasa bahawa marah adalah kehilangan kuasa. Selepas itu lakukan senaman mental memerhati, pelabelan, dan menerima perasaan anda seperti biasa. Berusaha untuk tidak berjuang menjejaskan anda, tetapi menerima mereka, membuka hati dan menerima kehadiran mereka. Selepas beberapa waktu anda akan mengambil bahawa perasaan tersebut akan mula hilang kerana mereka mempunyai tiada rintangan dari anda untuk melawan.
Dan fiftly saya ingin mencadangkan untuk menerima dan mencintai diri anda sepenuhnya dan tanpa sebarang syarat. Sempadan pesakit pergi di bawah episod kemarahan atau kemarahan apabila seseorang mengesahkan kepercayaan dalaman self-downing, deprecation diri atau kekeliruan tentang diri sendiri. Untuk itu adalah penting untuk berhenti di self-critique dan self-deprecation tidak terjejas oleh sikap negatif orang lain lagi. Ia woud lebih bagus lagi jika anda dapat sekarang menulis pada sehelai kertas lima perkara yang anda tahu yang anda perkara-perkara yang positif. Tuliskan walaupun fikiran bawah sedar anda akan pergi terhadap anda.
Perkara-perkara yang baik ini harus tidak sama seperti “Saya tidak yang buruk selepas semua” (iaitu itu adalah umum dan tidak khusus), tetapi lebih seperti “Saya sabar dengan orang-orang”, “Saya benar-benar baik dalam profesion saya”, atau “Saya tender dengan isteri saya”. Mendapatkan idea.
Seterusnya apa yang anda mahu lakukan adalah untuk mempunyai senarai yang berguna berhampiran katil anda dan dibaca melalui perkara-perkara mengenai anda setiap pagi Bilakah anda bangun sehingga dan setiap malam sebelum tidur.
Saya berharap bahawa perkara ini akan membantu anda dalam anda mengejar terhadap gangguan personaliti pinggiran dan kemarahan yang berkaitan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *