Lima teknik yang mudah untuk memenangi perjuangan dengan personaliti pinggiran kemarahan!

Lima teknik yang mudah untuk memenangi perjuangan dengan personaliti pinggiran kemarahan!

Personaliti pinggiran membuat hidup anda neraka? Adakah anda mengalami episod kemarahan kerana yang sentiasa persent pembuangan kritikal atau dihukum oleh orang lain?
Walaupun dari manifestasi tersebut dan keamatan personaliti ini Patologi yang anda mungkin menyimpulkan ia bukan disembuh, ia boleh diubati. Penyelidikan saintifik telah mendapati bahawa kebanyakan masa keadaan mental dan alam sekitar yang tertentu pada tahun-tahun kanak-kanak akan sebab-sebab. Secara khususnya terdapat pemikiran yang merugikan diri sendiri dan self-beliefs yang bermuncul sewaktu zaman kanak-kanak dalam keadaan keluarga yang sejuk, jauh, ridiculing atau kasar.
Jadi saya ingin meninggalkan anda dengan 5 pendekatan yang mudah untuk anda gunakan tanpa tangguh jika gejala-gejala yang akan meningkat.
Bermula dengan, pernafasan amat dan perlahan-lahan yang digabungkan dengan meditasi dan afirmasi positif akan sangat berguna pada jangka panjang untuk berurusan dengan bantahan kemarahan yang tipikal di sempadan penghidap. Dengan mengawal aktiviti pernafasan anda anda ketenangan dan tenang fikiran dan badan, dan penegasan yang bercakap straightly ke fikiran bawah sedar anda yang akan menerima mereka hampir serta-merta. Justeru kemarahan anda akan mengalah sekali juga.
Tambahan, dengan menyimpan jurnal peribadi anda akan menghilangkan tenaga menghisap pemikiran, idealistik atau kejadian yang tidak berpuas hati pada hari-hari yang sebelumnya. Melihat jurnal anda sebagai kepercayaan anda terbaik yang anda mendengar dan tidak membuat penghakiman atau bertanding bersama-sama.
Ketiga migh anda ingin mencari hujah-hujah yang realistik dan logik untuk membuktikan bahawa orang lain tidak berfikir untuk meninggalkan anda atau menghukum anda dalam apa jua cara. Saya yakin bahawa anda tahu peristiwa dari tempoh tahun Bilakah orang pula setanding perkara-perkara yang tidak tingkah-laku negatif yang ditujukan pada anda selepas semua. Melihat untuk mencari perkara-perkara dari perspektif lain satu dan anda akan faham bahawa dia tidak bercadang untuk menyebabkan anda kerosakan atau sakit sekali.
Keempat, iaitu latihan mental adalah benar-benar untuk benefic besar untuk menghentikan kemarahan di trek yang. Cuba bayangkan bagaimana berguna akan untuk anda dan realtives anda jika anda tidak bertindak pada gerak hati buat masa ini. Anda boleh mula membuat strategi pernafasan ini selagi anda mula rasa kemarahan yang kehilangan kuasa. Selepas itu memohon latihan mental dan memerhati, pelabelan, menerima emosi anda seperti biasa. Cuba untuk tidak menggalakkan off perasaan anda, tetapi menerima mereka, bebas menerima mereka yang hadir. Selepas beberapa ketika, anda akan melihat bahawa menjejaskan mereka akan berhasrat untuk dissappear sebab mereka telah tiada rintangan dari anda untuk melawan.
Dan petua yang kelima untuk hari ini adalah untuk menerima dan mencintai diri anda sepenuhnya dan tanpa syarat. Sempadan pesakit pergi di bawah episod kemarahan atau marah apabila orang yang mengesahkan imej teras self-downing, deprecation diri atau kekeliruan tentang diri sendiri. Sebab yang amat penting untuk meletakkan mengadakan diri – mengkritik dan self-deprecation untuk tidak akan menderita dengan sikap negatif lain-lain lagi. Ia woud lebih bagus lagi jika anda dapat sekarang menulis pada sehelai kertas lima perkara yang anda tahu yang positif anda. Tuliskan walaupun fikiran bawah sedar anda akan pergi terhadap anda.
Perkara-perkara praisable ini harus menjadi sesuatu yang seperti “Saya tidak yang buruk selepas semua” (iaitu itu adalah umum dan tidak khusus), tetapi sebaliknya sesuatu menyerupai “Saya sabar dengan orang-orang”, “Saya benar-benar baik dalam profesion saya”, atau “Saya tender dengan isteri saya”. Mendapatkan idea.
Tambahan terakhir, anda akan mahu untuk mempunyai senarai yang berguna berhampiran katil anda dan pergi ke atas ikrar anda setiap pagi apabila anda bangun dan tiap-tiap satu malam sebelum tidur.
Saya berharap bahawa perkara ini akan membantu anda dalam anda mengejar terhadap gangguan personaliti pinggiran dan kemarahan yang berkaitan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *