Lima perkara atas penyerahan tapak-anda perlu tahu

Lima perkara atas penyerahan tapak-anda perlu tahu

Perkara penghantaran adalah salah satu cara terbaik untuk mendapatkan backlinks percuma untuk laman web anda. Ia adalah salah satu teknik-teknik yang terbukti dan diuji untuk ramai profesional pemasaran internet dan webmaster. Ia membantu memandu trafik tertentu webmaster laman web mereka. Terdapat banyak tapak penyerahan artikel dalam talian di mana anda boleh menghantar artikel anda baik bertulis dan maklumat yang berkaitan dengan laman web produk dan perkhidmatan anda. Berikut adalah maklumat ringkas mengenai atas lima perkara penyerahan tapak di mana anda boleh menghantar artikel-artikel yang ditulis dengan baik yang bebas daripada kos.

1. Ezinearticles.com: Ezinearticles.com adalah sebuah laman web yang menyediakan platform yang betul bagi kedua-dua penulis dan penerbit ezine. Ia adalah salah satu yang paling dicari-Cari laman web antara kedua-dua penulis dan menerbitkan. Penulis boleh menghantar artikel-artikel yang ditulis dengan baik di sini bebas daripada kos. Penerbit juga memilih artikel-artikel yang baik bebas daripada kos untuk re-publish mereka pada pelbagai majalah, Surat berita atau tapak web dengan kredit anda. Pagerank dalam laman web ini adalah enam.

2. Buzzle.com: Buzzle.com juga adalah salah satu laman web yang paling popular bagi posting artikel percuma. Ia adalah satu platform yang dinamik bagi penulis dan penyumbang kandungan. Di sini anda boleh menghantar artikel anda asal yang ditulis dalam format yang baik. Buzzle tidak menerima artikel disalin atau plagiarized apa-apa cara. Di sini anda boleh menemui Artikal berinformasi pada julat yang luas topik – hampir mengenai semua perkara dari perniagaan pelancongan dan gaya hidup untuk hiburan. Laman web memiliki enam pagerank.

3. ArticleBase.com: Ditubuhkan pada tahun 2005 ArticleBase.com adalah sebuah laman web menyiarkan artikel percuma. Ia telah juga popular di kalangan webmaster dengan sistem kelulusan yang begitu cepat. Ia adalah platform yang baik untuk menghantar percuma kandungan anda testimonial dan diformat. ArticleBase juga memiliki enam pagerank.

4. ArticleDashboard.com: ArticleDashboard adalah laman popular kalangan ramai webmaster dan internet membuat profesional. Ia adalah platform yang sesuai untuk penulis dan penerbit serta. Di sini anda boleh mengepos kerja kandungan asal anda. Terdapat pelbagai kategori yang popular seperti seni & Hiburan, kesihatan & Kecergasan, rumah & Keluarga, perniagaan & pemasaran, komputer & Internet, perjalanan & pelancongan, dll. ArticleDashboard memiliki lima pagerank.

5. ArticleAlley.com: ArticleAlley.com adalah laman popular artikel percuma penghantaran di mana anda boleh menghantar karya asal anda bebas daripada kos. Ia juga menulis artikel sendiri dan menyediakan laman web untuk re-publish. Ia mempunyai pangkalan data kuat Artikal berinformasi testimonial yang mewah. Pagerank daripada ArticleAlley.com adalah lima.

Terdapat banyak laman lain percuma perkara Submission di mana anda boleh menghantar artikel dengan kandungan asal dalam format testimonial. Anda juga boleh mencari tiada percuma senarai artikel untuk dipilih bagi re-publishing. Jadi menulis satu artikel pada sesuatu yang anda tahu atau yang berkaitan dengan kandungan laman web & Perkhidmatan anda dan meletakkan link laman web anda dalam bio kotak atau penulis sumber artikel dan mendapat manfaat dengan pautan belakang yang bebas dan traffic yang berpotensi datang ke laman web anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *