Lima cadangan yang sangat baik untuk bakul hadiah Diy untuk lelaki

Lima cadangan yang sangat baik untuk bakul hadiah Diy untuk lelaki

Bakul hadiah untuk lelaki boleh didapati dalam varian yang banyak tetapi di kedai-kedai Jabatan mungkin tidak menjadi apa yang anda sedang mencari untuk. Mencipta bertemakan bakul untuk kesihatan peminat, pencinta automobil, perfileman dipengaruhi, peminat sukan dan celik teknologi dengan idea-idea ini.

Konsep mendapatkan hadiah untuk orang-orang dalam hidup anda sendiri boleh sedikit menakutkan terutamanya jika anda mempunyai diterokai hampir setiap alternatif lain yang tersedia. Dengan panduan ini, anda boleh menggabungkan barangan untuk membuat bakul hadiah Diy untuk dia:

Peminat Kesihatan

Sekiranya anda mengetahui bahawa Dialah yang serius untuk tetap fit dan sihat pada sepanjang masa, mengapa tidak Manjakan dia dengan semua yang terbaik dalam makanan dan juga kesihatan. Bakul hadiah untuk lelaki boleh menjadi Tukang jahit yang dibuat untuk menggembirakan buff kesihatan dan juga TV skrin datar serta. Anda boleh mendapatkan kupon atau kad hadiah untuk Kedai-kedai yang semulajadi, atau memuatkan bakul dengan makanan kesihatan, kesihatan berkala langganan dan makanan ringan yang lazat. Jangan Hadkan makanan sahaja, sekiranya anda mampu, dapatkan temujanji di health spa atau keahlian gimnasium.

Peminat Kereta

Banyak lelaki yang sangat bersungguh menjaga kereta mereka dalam keadaan yang baik. Dalam kes lelaki anda adalah salah satu daripada orang-orang ini, kemudian mempunyai dia pada peralatan mencuci kereta dan penjagaan yang sepenuhnya. Anda boleh mendapat rakan yang lelaki dengan anda ke peruncit aksesori kereta dan memuatkan sehingga bekalan seperti kereta yang basuh cecair penggilap lilin, scrub, tuala kualiti yang baik, dan setiap bekalan lain yang anda fikirkan. Anda juga boleh dia sebuah kereta yang benar-benar percuma perkhidmatan dan sesi pembersihan pada peniaga Perkhidmatan kenderaan komuniti anda.

Inspirasi filem

Jika lelaki anda peminat baik silverscreen itu, ianya kini tempoh yang sesuai untuk menunjukkan kepadanya berapa banyak anda telah memberi faedah! Pergi ke bandar dan mengumpul DVD atau pita filem pilihan beliau dan meletakkan ini ke dalam bakul anda. Pergi stride yang lanjut dan mendapatkan dia kupon dan Pas percuma ke filem premieres jika anda mempunyai sambungan yang. Selain itu, anda juga boleh mengisi bakul ini dengan filem makanan ringan termasuk pretzels, popcorn dan coklat. Ada had kepada imaginasi di sini.

Peminat sukan

Kebanyakan lelaki tersekat kepada Tv set bila ada sukan besar berlaku. Dengan pengetahuan ini di tangan, mengapa tidak anda memuatkan bakul dengan peminat sukan setiap kegembiraan yang satu? Anda boleh pergi stride yang lebih jauh dan mengumpul kad bola keranjang, atau mendapatkan bola atau Kelawar atau sarung tangan milik pasukan pilihan atau mungkin pemain dan termasuk dalam bakul yang memuaskan dan banyak dihargai kejutan.

Celik teknologi

Lelaki serta juga mainan mereka. Tidak kira berapa lama seorang lelaki mendapat, ada tidak soalan bahawa setiap mereka mempunyai tempat yang lancar bagi alat dan kebanyakan perkara-perkara teknikal yang tinggi merawat lelaki kawan-kawan atau ahli keluarga anda dengan alat impian beliau, termasuk tambahan penting! Dunia teknologi pelebaran begitu pantas bahawa terdapat pada asasnya banyak idea-idea hadiah untuk dipilih. Daripada komputer peribadi yang kecil untuk tablet untuk your Telefon, melabur sedikit masa untuk menggali untuk data daripadanya dan anda akan terkejut bagaimana mudah ia akan melahirkan bakul hadiah geeky yang dijamin Sila dan juga memastikan dia geli untuk minggu serta tahun-tahun akan datang.

Ini adalah idea yang bekerja sebagai satu manual yang kasar untuk anda membina bakul hadiah kreatif sendiri untuk lelaki sahaja. Anda sentiasa boleh mengembangkan idea-idea ini dan datang dengan sendiri ‘resipi’ untuk bakul hadiah sempurna pada masa akan datang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *