Lilin wangi di rumah anda adalah memudaratkan atau tidak?

Lilin wangi di rumah anda adalah memudaratkan atau tidak?

Bau? Nafsu dan semangat anda? Tidak terlalu yakin tentang soalan ini. Tiada bau perkara-perkara yang tidak terlalu banyak boleh menandakan lain maka kenangan yang dikaitkan dengan mereka.Ramai orang tidak menggunakan lilin wangi kerana ia sensitif sangat kimia. Bau sintetik tersebut diperbuat daripada bahan kimia dan saya tidak pasti tetapi saya duga adalah bahawa jika anda menyemak bahan-bahan anda mungkin mendapati bahawa sesetengah orang-bahan kimia yang membuatkan bau adalah sangat toksik bagi orang-orang.

Tetapi saya suka lilin wangi kegemaran saya adalah lilin yang Trapp dan saya suka vanilla-oren orang.Saya telah membeli kira-kira 4 tahun. Mereka biasanya kos kira-kira $17 setiap kerana mereka membakar untuk masa yang lama. Ia memberi saya perasaan yang sangat santai apabila saya cahaya mereka. Semua saya akan berbau sangat bersih seperti Vanilla atau Verbena. Saya suka kesan, tetapi kebanyakan mereka mempunyai sebuah Nota kimia bau yang membuatkan hidung saya merangkak…

Juga saya tahu dari pengalaman supaya lilin beberapa memasang dinding hitam dan bahawa kebanyakan lilin yang boleh menyebabkan masalah kesihatan yang serius. Pesalah-pesalah Ketua akan lilin dengan wicks yang dibuat dengan logam teras.

Tidak semua lilin – atau lilin wangi Walaupun semua – menyebabkan pencemaran yang berbahaya. Tetapi oleh kerana label tidak memberitahu orang-orang yang selamat, pakar-pakar lilin memberi nasihat ini.

Menggunakan hanya semulajadi sayuran lilin dan beeswax. Semulajadi sayuran lilin dan beeswax akan pasti lebih baik daripada parrafin. Parrafin lilin adalah tidak baik untuk anda dan saya. Kebanyakan lilin yang anda boleh mendapatkan di kedai runcit, layanan dan sebagainya adalah semua dibuat dengan parrafin dan kebanyakan telah membawa wicks.

Jika anda benar-benar mahukan yang terbaik untuk diri sendiri dan semua orang di rumah anda, membelanjakan sedikit lebih soya atau beeswax lilin. Mereka akan membakar lebih bersih. Dihadiri oleh penyelidik bagi, yang apa lilin kebanyakan dibuat daripada, adalah berasaskan petroleum dan banyak lagi yang mencemarkan persekitaran dalaman anda. Juga, mempunyai ramai dihadiri oleh penyelidik bagi lilin logam (kadang-kadang mengandungi plumbum!) di wick, yang juga mendapat ke udara dan menimbulkan bahaya. Soya dan beeswax lilin biasanya menggunakan kapas semulajadi wicks. Lihat juga bagi mereka yang mempunyai minyak pati berasaskan wangian.Nilam, Sandalwood, Oakmoss, Bay, Cypress, Halia, lada hitam, Vanilla, Vetiver, dan minyak citrus adalah minyak yang paling amat disukai oleh orang.

Terdapat pelbagai sumber di web, dan inilah juga apa yang saya lakukan untuk hidup! Lilin oleh Aroma mencintai dan Ergo mungkin yang terbaik yang saya pernah menemui. Pulau sabun Syarikat juga mempunyai lilin beeswax unbelievably hebat dengan aroma Hawaii masing-masing. Lilin Yankee – bau yang benar-benar baik. Satu krim raspberry ialah ilahi. Kerana daun musim luruh, tetapi mereka mempunyai aroma yang agak wintery.

Bau yang indah untuk musim baru ini akan menjadi musim panas yang segar – ianya hijau, bau jadi bersih dan hampir watermelony tanpa klinikal. Honeysuckle yang hebat – bau sama seperti honeysuckle dan ia adalah sebagai kuat sebagai raspberry dan lain-lain.

Lilin wangi yang besar! Tidak membeli apa-apa yang dibuat di China kerana kita tidak tahu apa yang meletakkan sana! Membeli jenama dari pembuat lilin yang baik, dengan cara ini, anda boleh pastikan kualiti dari lilin, wick dan minyak wangi.

Mengurangkan wicks anda juga. Ini akan memastikan mereka membuang asap ke udara! semoga berjaya! Saya berharap anda bergembira! Menikmati lilin anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *