Liga Juara lagenda panduan – Ashe – Frost Archer

Liga Juara lagenda panduan – Ashe – Frost Archer

Ashe “Frost Archer

Ashe adalah AD jarak jauh (serangan kerosakan) membawa dalam permainan, Kumpulan lagenda. Kekuatan dia akan auto asas serangan beliau, yang mengendalikan jumlah kerosakan yang besar. Ashe adalah terbaik dimainkan dengan mengambil di pertengahan lorong solo atau berpasangan dengan juara sokongan seperti Soraka atau Sona di lorong tepi. Jika ini berlaku, maka sokongan harus membiarkan Ashe buat memukul semua minions untuk dia diternak sehingga.
Jika anda sahaja telah mula bermain Liga lagenda, maka saya sangat akan mengesyorkan Ashe sebagai salah satu yang juara pertama untuk bermain, kerana dia adalah agak mudah untuk mendapatkan cengkaman.
Keupayaan pasif di Ashe dipanggil fokus. Walaupun dia tidak menyerang, Ashe di mogok kritikal peluang kenaikan sebanyak 3% setiap tiga saat. Semakin tinggi peluang mogok yang kritikal itu, lebih banyak peluang yang dia telah memukul untuk double kerosakan. Sebaik sahaja dia menyerang, peratusan set semula.

Petua: Apabila permainan pertama bermula, menyimpan anda hit yang pertama bagi juara untuk musuh. Anda akan melihat bahawa peluang mogok kritikal anda akan mencapai 100%, menjamin hit yang akan mencederakan dua kali ganda jumlah serangan asas yang biasa.

Keupayaan pertama di Ashe adalah pukulan Frost, yang boleh dihidupkan oleh bertukar dan ke atas. Apabila pukulan Frost, masing-masing di Ashe auto serangan sekarang akan melambatkan sasaran musuh selama 2 saat. Ini adalah amat berguna apabila anda mengejar (atau kiting) turun musuh. Cuba hanya menggunakan pukulan Frost apabila anda menyerang juara musuh, dan jangan lupa untuk memadamkannya jika hanya menyerang minions atau raksasa kerana ia boleh mengalirkan mana anda agak cepat.
Tampar adalah keupayaan seterusnya Ashe ini, itulah yang saya akan menyusun merata sehingga. Ashe kebakaran 7 anak panah dalam bentuk kon yang berurusan kerosakan fizikal ke atas orang-orang yang telah melanda. Tampar juga melambatkan musuh-musuh yang telah melanda dengan amaun/peratusan yang sama seperti pukulan Frost.
Tampar juga boleh berkesan membersihkan keluar gelombang minion, Walau bagaimanapun kos mana yang agak tinggi jadi pastikan untuk memerhatikan mana bar (kecuali jika anda mempunyai Soraka dengan anda, yang kesihatan dan mana bateri!).
Keupayaan ketiga Ashe yang dipanggil Hawkshot. Hawkshot mempunyai pasif mahupun aktif keupayaan, yang kedua-duanya benar-benar berguna.
Pasif dalam adalah Ashe keuntungan emas bonus setiap kali dia membunuh minion, raksasa, Juara atau bangunan. Ini boleh menambah sehingga cukup adil sedikit emas, yang mana adalah penting untuk membeli gear untuk, melakukan lebih banyak kerosakan.
Aktif daripada Hawkshot adalah alat besar Pengakap. Ashe menghantar keluar Hawk yang mendedahkan kawasan Peta kepada sekutu seluruh pasukan. Pelbagai Hawkshot meningkatkan seperti anda tahap ia, seperti jumlah emas yang anda boleh mendapat melalui pasif ini. Ingat bahawa ini tidak menunjukkan juara stealthed atau objek.
Anak panah Crystal enchanted ialah keupayaan muktamad Ashe’s, yang merupakan satu kemahiran yang ditembak api menyebabkan pengsan.
Ashe kebakaran sebuah peluru berpandu gergasi yang diperbuat daripada ais di garisan lurus yang mampu memukul musuh Universal (ini bermakna julat anak panah tanpa had).
Apabila anak panah collides dengan juara dengan musuh, mereka akan mengambil kerosakan sihir dan juga akan mengejutkan untuk maksimum 3.5 minit.
Gear yang disyorkan bagi Ashe:

* Doran Blade

* Kelebihan infiniti

* But kepantasan

* Bloodthirster

* Hantu penari

* Tentera Trinity

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *