Liga Juara lagenda panduan – Amumu – mumia sedih

Liga Juara lagenda panduan – Amumu – mumia sedih

Amumu “dalam sedih mumia
Amumu, The mumia sedih boleh dimainkan terutamanya sebagai kereta kebal, atau juga sebagai hibrid keupayaan kuasa/tangki. Saya secara peribadi lebih suka untuk bermain dia sebagai kacukan, kerana saya mendapati bahawa kebolehan beliau (walaupun mereka tidak mempunyai skala besar nisbah AP) boleh menjadi berkesan dalam melawan pasukan yang berurusan kerosakan AoE (kawasan kesan).
Keupayaan muktamad di Amumu telah mendapat untuk menjadi yang terbaik dari apa dia ada, Walau bagaimanapun menjadi sejuk turun padanya adalah sungguh panjang “terutamanya berbanding ultimates juara beberapa yang lain, yang akan jauh lebih banyak lebih berkuasa daripada Amumu di.
Pasif:

Mengutuk sentuhan”

Setiap kali Amumu serangan musuh, musuh sasaran ajaib rintangan diturunkan selama 4 saat. Ini adalah satu lagi sebab mengapa saya berfikir Amumu perlu dimainkan sebagai kacukan, sebagai yang lebih sering dia menyerang, mendapat tentangan sihir musuh yang lebih rendah.
Keupayaan 1:

Pembalut Toss”

Pada pendapat saya, ini adalah Amumu yang paling menyeronokkan keupayaan untuk menggunakan. Ia adalah satu kemahiran yang ditembak yang bermaksud bahawa jika anda tanah pukulan, ianya lebih banyak ganjaran!

Pembalut melambungkan dilontarkan dengan sasaran musuh, dan jika berjaya mendarat Amumu kemudian menarik dirinya kepada golongan sasar yang berurusan dengan jumlah kerosakan yang ajaib serta menakjubkan mereka untuk satu saat.

Ini adalah cara yang hebat untuk memulakan pergaduhan atau bahkan Bilakah anda akan memburu juara untuk musuh. Pukulan kemahiran ini mengambil banyak amalan walaupun!
Keupayaan 2:

Berputus asa”

Berputus asa adalah Togel yang hidup/mati keupayaan. Manakala berputus asa adalah, Amumu tawaran peratusan juara musuh berhampiran Kesihatan sebagai kerosakan sihir sesaat. Keupayaan ini boleh menjadi sangat mana lapar, jadi pastikan untuk menjaga mata anda pada bar mana anda. Jika boleh, anda cuba untuk mendapatkan salah satu daripada rakan-rakan pasukan anda untuk membantu anda mendapatkan buff Golem Mana supaya anda boleh asasnya meninggalkan berputus asa tempoh keseluruhan buff itu.
Keupayaan 3:

Mengamuk”

Apabila anda mengaktifkan keupayaan ini, Amumu tawaran jumlah kerosakan sihir kepada unit musuh orang-orang di sekelilingnya. AoE letupan adalah sangat kecil, jadi saya cuba untuk menggunakan ini hanya dalam pergaduhan Kumpulan/pasukan. Dengan jumlah yang saksama keupayaan kuasa, letupan boleh berurusan jumlah kerosakan yang layak dan bahkan mendapatkan habuan.
Keupayaan 4 (muktamad):

Sumpahan mumia sedih”

Ini adalah keupayaan muktamad yang hebat tetapi seperti yang saya sebutkan lebih awal menjadi sejuk turun pada sumpahan mumia sedih adalah terlalu lama untuk apa ia adalah.

Amumu snares semua musuh juara di kawasan sekitar, melumpuhkan serangan auto dan pergerakan mereka selama 2 saat. Walau bagaimanapun, musuh yang telah snared yang masih mampu (bodoh, saya tahu!).

Saya ingin Bandingkan di Amumu muktamad untuk Ashe yang muktamad. Beliau mempunyai anak panah yang untuk membisingkan AoE dengan yang sejuk turun kurang daripada 70 saat. Sumpahan mumia sedih telah yang sejuk turun 130 saat Bilakah ia maxed out. Tidak masuk akal sekali, betul?
Kesimpulan:
Sebagai Balut sehingga, Amumu adalah tangki pepejal yang sangat bergantung kepada keupayaan sendiri. Sebaik sahaja beliau adalah cool down, dia adalah agak sia-sia (ingat ini).

Saya akan mengesyorkan bangunan barang-barang seperti tudung Sunfire Cape dan di Banshee, serta Crystal Scepter Rod umur dan Rylai di beberapa tenaga keupayaan dan kesihatan. Saya juga ingin mencadangkan memberi keutamaan dalam merata sehingga mengamuk (selepas Sad mumia mengutuk, sudah tentu) seperti itulah beliau peniaga utama kerosakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *