Lifeline yang tutup mel – Amerika Syarikat pos Perkhidmatan membantu warga tua Keluar

Lifeline yang tutup mel – Amerika Syarikat pos Perkhidmatan membantu warga tua Keluar

Banyak Kurang Upaya homebound, atau warga emas mungkin tidak sedar bahawa USPS yang menawarkan beberapa program yang boleh memberikan sekeping minda bahawa seseorang sedang menyemak mereka sekali sehari dan bahkan akan membawa mel anda ke pintu depan anda di bawah keadaan-keadaan tertentu.
Program pembawa amaran
Pada Julai 1982, Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat dan Persatuan Kebangsaan pembawa Surat (NALC) melancarkan pembawa amaran, usaha bersama untuk bekerjasama dengan agensi-agensi Perkhidmatan Sosial tempatan di seluruh negara agar langkah keselamatan untuk salah satu segmen yang paling terdedah kami rakyat yang homebound masyarakat. Sepanjang sejarahnya 25 tahun, pembawa amaran telah menggunakan surat pembawa kehadiran harian unik dalam masyarakat Amerika untuk sentiasa awasi pada warga tua, sepatutnya dibenarkan dan Kurang Upaya. Nilai program telah berulang kali membuktikan sebagai pembawa surat amaran telah membantu beribu-ribu rakyat ini menerima bantuan. Dalam banyak kes, tindakan mereka telah benar-benar menyelamatkan nyawa.
Menghantar mel kepada kediaman sama hari demi hari, pembawa Surat membiasakan diri dengan tabiat pelanggan dan sering notis perubahan dalam rutin yang boleh bermakna penaung yang berada dalam kesusahan. Ketidakhadiran mel adalah satu perkara biasa memberikan, tetapi lampu-lampu yang terbakar di waktu tengahari, anjing kesayangan menangis, dilukis draperies, atau di sesetengah kawasan, tiada trek dalam salji-boleh semua isyarat masalah dalam.
Bilakah sebuah pesawat sukarelawan Nota sesuatu luar biasa mengenai penaung berdaftar dengan pembawa amaran, dia melaporkan kepada penyelia pos atau lain-lain Kawasan Merokok individu yang pada gilirannya kenalan agensi tempatan dalam penajaan. Mereka memeriksa orang itu dan jika sesuatu yang tidak kena, hubungi Keluarga, polis atau kecemasan Perkhidmatan mengikut kesesuaian.
Kerana penyertaan adalah secara sukarela dan operasi bergantung kepada agensi-agensi tempatan, program pembawa amaran ini juga ditubuhkan di beberapa kawasan dan sedikit yang diketahui pada orang lain. Di mana ia digunakan, ia mendapat pujian berterusan–seperti pembawa Surat di seluruh negara dilakukan setiap hari, dengan atau tanpa atur cara rasmi.
Semak dengan pejabat pos tempatan anda untuk melihat jika atur isyarat pembawa ditawarkan di kejiranan anda. Jika tidak, Yakinlah pembawa Surat anda adalah berhati-hati daripada kehadiran dan kesejahteraan anda.
Pintu penghantaran mel untuk fizikal Kurang Upaya atau tua
Pada tahun 1998, Kongres Amerika Syarikat yang diluluskan yang “Kurang Upaya fizikal penghantaran mel ke Akta.” Ia menyediakan perkhidmatan mel yang dibawa ke pintu anda berbanding yang disimpan dalam peti mel anda di jalan.
Untuk menghantar mel pintu untuk memulakan, kelulusan permohonan anda oleh tuan pos tempatan anda adalah diperlukan. Hubungi pejabat pos dan mereka akan memaklumkan kepada anda proses. Permohonan perlu termasuk sijil doktor berlesen yang menyatakan bahawa residen adalah orang setakat apa-apa selain daripada penghantaran pintu akan menimbulkan kesusahan perubatan atau fizikal.
Jika penghantaran pintu anda disahkan, anda perlu memberikan sama ada untuk diluluskan dipasang di rumah kotak yang menyediakan perlindungan yang mencukupi dan Keselamatan untuk mel atau slot pintu. Peti mel dengan kunci mesti mempunyai slot yang cukup besar untuk menampung jumlah mel anda harian. Perkhidmatan Pos membuka sebuah peti berkunci mahupun menerima kunci untuk tujuan ini.
Kebanyakan daripada kita atau akan mempunyai ahli-ahli keluarga warga tua yang akhirnya akan memerlukan alternatif perumahan pilihan, Assisted hidup Perkhidmatan pemasaran yang disediakan oleh 800Seniors.com, rujukan utama
sistem dalam industri hidup dibantu. Kami menyediakan padanan yang tepat antara senior
mencari kemudahan dan kemudahan hidup bantuan di seluruh negara dan mengambil kekeliruan itu dan
kesulitan atau kesusahan daripada carian. Untuk maklumat lanjut, hubungi 1-800-768-8221 atau pergi ke dibantu Greenville hidup.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *