Lif punggung Brazil: Pembedahan atau bersenam?

Lif punggung Brazil: Pembedahan atau bersenam?

Orang-orang seperti pembaikan cepat. Sama ada ia adalah pil diet atau pembedahan plastik, jumlah orang-orang yang memilih untuk menyembuhkan keajaiban yang besar — dan berkembang. Trend terkini untuk memukul di pasaran adalah di Brazil punggung angkat, di mana pakar bedah ekstrak lemak dari badan anda dan menyuntik ke dalam punggung untuk pad mereka, semasa mengalih keluar jaluran kulit untuk menyambung epidermis baki dan memastikan pakej yang lebih ketat. Pembedahan jenis ini berkembang dengan pesat, walaupun bahaya yang wujud di dalam tatacara tersebut dan realiti yang augmentations lemak tersebut yang jarang kekal kerana penyerapan badan implan tersebut. Sihat alternatif wujud, seperti yang tepat dinamakan Brazil punggung mengangkat ‘ senaman yang dikeluarkan oleh Beachbody. Walau bagaimanapun, soalan tetap: orang akan sanggup bekerja untuk sebuah badan yang cantik, atau akan mereka terus pergi di bawah pisau bedah ke?

Pada 1 Disember 2009, bekas Miss Argentina Solange Magnano meninggal dunia selepas pembedahan kosmetik di punggung beliau. Tragedi ini berfungsi hanya untuk menyerlahkan bahaya melipat yang terlibat dengan operasi itu serius, di mana pembesaran punggung boleh kos hanya di bawah $20,000 dan biasanya bertahan empat bulan sahaja sebelum kebanyakan disuntik lemak diserap oleh badan sekali lagi. Proses ini mudah menipu: lemak ini dituai dari badan anda, dan kemudian disuntik melalui cannula ke punggung, manakala lemak dari paha dan pinggul akan dikeluarkan untuk membantu membentuk kontur anda. Bius am digunakan, dan proses ini biasanya mengambil masa kira-kira sembilan hari untuk selesai sebelum anda boleh pergi rumah untuk pulih. Kesakitan sering dilaporkan bagi tempoh dua bulan yang berikut, serta keradangan dan potensi untuk jangkitan atau kematian.

Walau bagaimanapun, terdapat alternatif yang semula jadi. Orang-orang yang tidak sanggup mengambil risiko kesihatan mereka dan kehidupan mereka, yang tidak ingin menghabiskan begitu banyak wang atau percaya bahawa posterior yang perky akan kelihatan daripada tempat jika mereka tidak nada seluruh badan mereka kini sedang menyiasat faedah Leandro Carvalho ‘Brazil punggung angkat’. Carvalho, di peringkat antarabangsa terkenal sebagai jurulatih kecergasan daripada beberapa model Victoria Secret dan menjalankan kelas kecergasan di NYC yang telah dinamakan kelas kecergasan New York terbaik beberapa tahun berturut-turut telah berpakat dengan Beachbody untuk melepaskan beliau senaman cap dagangan DVD, senaman yang dicipta untuk memberi satu punggung Brazil dengan cara yang sihat dan semulajadi.

Senaman mengangkat punggung Brazil adalah senaman 90 hari yang mensasarkan bukan sahaja yang ‘bum-bum’ kerana ia dipanggil di Brazil, tetapi seluruh badan. Kejayaan di leandro adalah berdasarkan pemahaman beliau Anatomi faktor Apakah permainan dalam menyampaikan belakang indah; senaman beliau memberi tumpuan bukan sahaja pada otot-otot yang tipikal di pantat, tetapi di atas ‘kepala’, bahagian-bahagian yang menyerang otot untuk rangka tersebut. Ketua-Ketua ini bertanggungjawab untuk menjaga otot-otot di tempat, dan dengan mensasarkan mereka dengan teknik-teknik ‘TriAngle’ Nya dia telah mampu memberikan keputusan yang jenis yang telah dilihat di landasan perkahwinan bersama.

Senaman mengangkat punggung Brazil telah diset untuk muzik Brazil, dan melibatkan pelbagai latihan yang berbeza, dari klasik ballet ke capoeira Afro-Brazil dan pergerakan tarian Axe. Leandro telah mendedahkan rahsia itu untuk tidak menumpukan semata-mata pada latihan itu sebagai mencangkung atau serna, tetapi untuk campuran orang-orang dengan bilangan senaman lain yang menggunakan penari yang tipikal untuk menyampaikan punggung yang perky dengan membina otot paha dan pinggul. Sekali lagi, keputusan dan pelanggan Beliau bercakap untuk diri mereka sendiri.

Jika anda ingin mengubah bentuk punggung anda, dan mempertimbangkan beberapa pilihan, anda berhutang kepada diri anda untuk menyemak Leandro Carvalho Brazil angkat punggung bersenam. Bahaya dan impermanency prosedur pembedahan, apabila ditambah dengan kos terlalu tinggi membuat senaman yang sihat yang seluruh badan, menaikkan tahap tenaga anda, menyampaikan supermodel yang digayakan punggung — semua dalam maner yang sihat, semulajadi — pilihan yang benar-benar menarik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *