Lif-Lif Olimpik membakar lemak

Lif-Lif Olimpik membakar lemak

Hari saya akan mencadangkan sesuatu yang berbeza, ia bukan perkara baru, tetapi mungkin kebanyakan orang tidak pernah cuba untuk melakukannya. Saya bercakap tentang Lif Olimpik untuk membakar lemak. Ini juga adalah berita baik untuk mereka yang hate kardio dengan cara yang lebih tradisional, titik adalah dengan mencuba apa yang saya akan memberitahu anda, anda akan membakar lemak, dan anda akan mendapat dalam keadaan yang baik.

Senaman ini dilakukan dengan 3 Lif, tidak ada satu pun lif untuk Olimpik, tetapi ia adalah satu gerakan yang aiding untuk semua lifs Olimpik dan ia adalah senaman yang sangat baik, jadi pertama adalah mencangkung overhed lain jerk dan bersih atau kuasa bersih dan tekan, saya lebih suka yang terakhir ini, tetapi ia adalah hanya pilihan peribadi, akhirnya senaman ini selesai dengan Saufi yang.

Senaman ini tidak dimaksudkan untuk kekuatan, ini tidak bermaksud untuk otot, atau membina otot, ia adalah semata-mata untuk membakar lemak dan dalam keadaan yang baik. Untuk mencapai ketahanan dan membakar lemak, anda akan melakukan Lif ini pantas dan dengan wakil tinggi, pertama anda akan cuba untuk melakukan 50 wakil di setiap Lif. Anda akan lakukan Lif dengan hanya barbell, ingat matlamat di sini adalah bukan untuk menambah berat badan kepada bar, Ideanya adalah untuk menambah wakil setiap senaman.

Anda mulakan dengan mencangkung overhed, cuba untuk lakukan 50 wakil, jika anda tidak boleh, mengambil menjeda singkat, max 10 minit, dan terus melakukan sehingga anda mencapai 50 wakil, kemudian rehat 20 minit dan mula melakukan bersih dan tekan atau clean and jerk, anda memilih, Tujuannya adalah sama, untuk mencapai 50 wakil, sekali lagi jika anda tidak boleh, mengambil rehat yang pendek 10 saat, dan terus pergi sehingga wakil nombor 50. Lagi 20 minit berehat dan kemudian lakukan perkara yang sama dengan Saufi itu.

Apabila anda mampu untuk lakukan 50 wakil berturut-turut, anda bergerak sehingga 75 wakil, dan kemudiannya ke 100 reps. ia akan menjadi satu cabaran besar percaya saya. Anda akan merasa baik, dalam bentuk yang hebat dan anda akan telah dibakar Tan lemak kaki. Ada masa Bilakah saya adicted ke Lif-Lif ini, tetapi saya lakukan mereka berat dengan wakil yang rendah, tetapi kemudian saya berhenti melakukan dengan cara itu, kerana satu sebab sahaja, tujuan utama saya dalam latihan adalah kesihatan dan estetika, dan lif tersebut, bersih dan ragut, membangunkan perangkap terlalu banyak, dan saya benci perangkap besar, sesiapa sahaja dengan perangkap besar seperti ahli bina badan yang kembung itu kelihatan neckless dan pelik, dan ia membuatkan bahu kelihatan sempit, ia mengambil masa anda kelihatan baik, tetapi mereka melakukan cara ini, dengan wakil yang tinggi, tidak akan membuat perangkap anda berkembang, jadi anda tidak perlu bimbang.

Ini dilakukan dalam gaya ini akan membakar lemak anda jauhnya, dan akan membantu anda dalam bentuk fizikal yang tinggi. Anda akan juga telah menambah manfaat, kuasa letupan, koordinasi dan imbangan. Anda boleh dan harus terus melakukan berat tetap latihan anda, dengan wakil yang rendah, untuk terus mendapat kekuatan dan mempunyai kekuatan otot. Hanya mengurangkan sedikit kekerapan, ia bergantung kepada bagaimana anda pulih kerana saya jamin anda 3 perkara, 2 yang saya sudah katakan, membakar lemak dan baik udara, yang lain bahawa anda akan sored, dan anda akan mengetahui tentang otot-otot yang anda tidak tahu anda mempunyai di dalam badan anda.

Jadi saya nasihat anda untuk melatih hanya 2 kali seminggu di dalam mengangkat berat yang biasa anda program, dan 2 atau 3 kali seminggu pada Lif Olimpik. Jika anda hanya lakukan kardio dan Jangan mengangkat berat, mencubanya, perubahan daripada kadar, ia adalah baik untuk mencabar badan dengan perkara-perkara yang berbeza, badan kita bersesuaian dengan sebenar dengan cepat kepada segala-galanya, jadi terus berjalan lancar dan mencabar untuk mendapatkan hasil yang optimum.

Cuba atur cara ini dan beritahu saya bagaimana anda lakukan, saya yakin keputusan akan menjadi baik, dan jangan lupa, pemakanan yang betul adalah sentiasa diperlukan, anda boleh mempunyai program di dunia pembakaran lemak terbaik, tetapi jika anda tidak makan dengan cara yang betul, anda tidak akan membakar lemak. Pergi untuk itu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *