Lidah-latihan Abs anda: gila tetapi berkesan Ab arahan jurulatih yang kebanyakan tidak tahu tentang

Lidah-latihan Abs anda: gila tetapi berkesan Ab arahan jurulatih yang kebanyakan tidak tahu tentang

Bagi sebahagian besar, ab arahan yang anda terima daripada pelatih peribadi, DVD senaman dan sumber-sumber lain adalah lurus ke hadapan dan imej cermin antara satu sama lain. Beberapa jurulatih mempunyai cara-cara yang unik untuk kerja bahagian-bahagian badan yang berbeza tetapi asas Sains di sebalik setiap senaman tetap sama.

Itulah, kebanyakan sains masih sama dan kebanyakan tenaga pengajar menggunakan strategi yang sama untuk mendapatkan orang ramai dalam bentuk. Terdapat beberapa strategi yang sedikit diketahui dan rahsia yang banyak tenaga pengajar yang tidak tahu. Salah satu rahsia sedikit yang diketahui orang adalah usaha yang membolehkan lidah untuk merangsang otot-otot mendalam dalam leher anda supaya bahagian tulang belakang yang terletak di sekitar leher anda stabil.

Ya, anda boleh berbuat demikian dengan lidah! Sebelum anda melancarkan mata anda atau menganggap ini adalah satu jenaka, melekat dan cuba ia hanya sekali. Anda akan melihat bahawa ab arahan seperti ini benar-benar berkesan.

Mengapa ini dianggap ab arahan apabila ia melibatkan otot-otot leher? Ini adalah satu soalan yang baik dengan satu jawapan yang baik: anda boleh menggunakan rahsia ini sedikit yang diketahui untuk menyokong otot leher anda apabila bekerja. Ianya berguna terutamanya apabila melakukan crunches atas lantai.

Ramai orang tidak suka melakukan crunches atas lantai kerana ia menyebabkan banyak ketegangan dan kesakitan pada otot belakang leher anda. Inilah sebabnya kebanyakan pelatih akan mempunyai anda letakkan tangan anda di belakang leher atau kepala. Masalahnya ialah anda akan meletakkan terlalu banyak tekanan pada otot belakang leher orang-orang seperti mereka tegang untuk menyokong kepala dan tulang belakang sekitar leher anda.

Anda boleh mengelakkan ini dengan belajar untuk menstabilkan kepala dengan otot-otot di bahagian leher. Itulah kumpulan otot yang perlu boleh memegang kepala anda semasa crunches. Jika anda meneka lidah adalah rahsia untuk membuat yang berlaku, anda adalah betul.

Jika anda menekan lidah anda terhadap bumbung mulut anda hanya di belakang gigi atas, anda perlu merasakan otot-otot yang lebih mendalam di leher anda membuat dan Ketatkan. Anda mungkin perlu untuk memohon sedikit tekanan untuk merasa ini, tetapi anda pada dasarnya akan melibatkan otot leher Penyambut tersebut apabila anda melakukan crunches dan latihan yang sama.

Anda mungkin tidak pernah mendengar ini sebelum ini, tetapi ia adalah suatu rahsia yang sah kepada arahan ab. Jurulatih yang banyak tidak tahu tentang hal itu! Ia adalah pesawat kami pakar kecergasan Ross Harrison di VFT yang benar-benar meletakkan saya ke. Kami ada video arahan yang disediakan untuknya.

Anda boleh menggunakan rahsia lidah ini bila-bila masa yang anda perlukan untuk menyokong leher dan kepala anda tanpa menggunakan lengan dan tangan anda. Ini tertakluk kepada banyak situasi dalam kehidupan bagi sesetengah orang, tetapi ia adalah sangat berguna untuk pelatih peribadi dan mereka yang bekerja melalui arahan ab secara tetap. Bilakah diletakkan bermain dengan crunches yang anda mungkin tidak perlu untuk meletakkan tangan anda di belakang kepala anda.

Bilakah ab diamalkan secara konsisten, dikenali sedikit arahan seperti ini boleh menguatkan otot-otot leher Penyambut tersebut jadi mereka secara semulajadi memberi sokongan yang lebih baik untuk leher dan kepala.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *